Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ice Cappuccino – jäisen brunetin metsästys

Minnan soitto herättää aurinkoiseen tiistaipäivään: ”Tänään laitetaan sulle tukka kuntoon! Älä vahingossakaan pese tukkaasi.” Käskystä. Ensiksi vähän täytyy kuitenkin kuohkia tukkaa (koska villien yöreissujen jälkeen hiuskuontalo on ah-niin-sekaisin, että sinne tulisi jonkun upottaa silottavat sormensa). Jätetään halvat harlekiinipokkarit tähän ja siirrytään itse pääaiheeseen eli minuun, Anuun. Kehenkäs muuhunkaan.

Alkeistason duck face -pose. Anu on tosin ykkösluokan mestari, muttei kovimmaltakaan heruttajalta heti aamusta aina kympillä lähde.

Vinkki kampaajalle: ennen kuin astut kampaajan tuoliin, hikoile jo ennestään hikisellä letillä pari jumppaa alle, niin päänahasta hohkava aromi leikkaa kampaamon sakeimmankin lakkapilven. Testattu ja toimii!

Ok, eiköhän mennä itse asiaan.

Osa Minnan kädenjälkeä on parturi-kampaamo Staili Hair ’n’ Makeup  Jyväskylässä. Hän on perustanut liikkeen kahden kollegansa kanssa vuonna 2005. Täältä hänet siis löytää lähes päivittäin parhaiten Satsin jälkeen. Minna halusi tänään vapaat kädet toteuttaa Anun brasilialaistyylinen (silikonit sekä tisseihin että takalistoon tosin vielä puuttuvat lopullisesta tyylistä) toivomus brunettitukasta. Kiitokset muuten Henkalle, joka asensi liikkeen seinälle taulutelevision! Nyt Staili on entistäkin viihtyisämpi ja toisaalta Minnan pää ei hajoa enää iltaisin, kun kotona on yksi töllötettävä vähemmän.

Anu: ”Eihän tää Virmajoki nyt niin bimbo olekaan, suorastaan fiksu.” Minna: ”Anu, meinaat sä, että me bikinikisaajat oltaisiin jotenkin tyhmiä?”

Ammattilaiskampaaja kertoo, mitä tuleman pitää. Alle tumma pohjaväri, päälle Anun termein jäistä cappuccinoa. Ensiksi syvennytään kuitenkin uusimpiin juoruihin Body-lehdessä. Minnalla on tälläkin kertaa kaksi kärpästä yhdellä kertaa iskussa, kun tyviväri vaikuttaa samalla mallin omassa päässä. Tehokasta, ettenkö sanoisi!

Puolen tunnin harjaamisen ja pehkon selvittämisen jälkeen siirrytään värin levitykseen. Anun karvasto imee kampaamon väripurkit tyhjiin hetkessä, ja Minna lätkii vahvoilla käsillään lisää tököttiä päälle.

Hikinen liimajakaus keskelle ja ei muuta kuin pensseli sutimaan suoraan tyveen.

Minna ja Anu pohtivat kisatyylejä ja niihin sopivia kampauksia. Molemmat haluavat pitäytyä tummassa lookissa. Bikinisarjassa on totuttu näkemään paljon upeita blondeja, joten tumma kaunotar on taatusti raikas näky sarjassa. Lukijoille Minna haluaa muistuttaa, että jos suurempaa muutosta hiuksiin haluaa, kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, jolloin väriä on helppo asteittain vahvistaa kohti haluttua lopputulosta.

Tuiskun Anttihan se siinä!

Väri päähän muhimaan. Samalla on aika laittaa sotamaski päälle. Less is more ei päde, kun Anu saa meikkisudin kätöseensä. Mustaa kajalia ja huulikiiltoa niin, että nenäkarvat uivat liimassa.

Stailista löytyy laadukkaita hiustuotteita. Nämä tuotteet ovat Davinesin, toimii!

Rentouttavan pesun ja päänahan hieronnan jälkeen Minna siistii vielä latvoja ja selkeyttää tukan mallia. Nips naps, sanovat vain sakset.

Hiusten pituus alkaa olla jo melko inhimillinen. Vielä vuosi takaperin tukka kutitti persvakoa.

Ja loppuun vielä yltiödramaattinen lopputulos. (Pyöristyneitä pupilleja ja hengästyneitä, hämmästyneitä haukotuksia ja huohatuksia tähän väliin, kiitos.) Puheet luonnollisuudesta joutavat sitten muuten romukoppaan, kun kisalavoille on aika syksyllä astua. Hiussävystä tuli siis haluttu tummanruskea, nimenomaan viileään ruskeaan pyrittiin. Kisoihin Anu toivoo myös tummaa lookia. Häikäisevä bodyjumalatar Kati Alander toimikoon tässä esikuvana!

Käytä valotusta ovelasti vyötärön kaventamiseen.

HUOMIO! Blogi tarjoaa lukijoille Staili Hair ’n’ Makeup -parturi-kampaamokäynnin hinnastosta -10 prosenttia hinnasta Minnan palveluista, kun sanot Tyttö sinä olet vahva -blogin nimen. Tarjous kannattaa hyödyntää EHDOTTOMASTI! 🙂

Stailissa käydessä kannattaa ihailla myös oikeaa taidetta. Seinän taulut ovat osoitus taiteilija Riikka Maria Partasen lahjakkaasta luovuudesta.

Imelyydet sikseen, Anu kiittää, kuittaa ja suosittelee lämpimästi Minnan käsittelyä karskeimmillekin bodyäijille!

Yksi kommentti

  1. Anonymous kirjoitti:

    Mieletön kaunotar mielestäni ja hiukset käy noin kivasti. Upeat kintut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *