Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pink, Fit and Slim – Sunnuntaipäivä kuvauksissa

Pyhäpäivän asu. Perus-Minnaa.

Sunnuntaipäivä. Kaamea kankkunen Verkkaisen nautinnollinen herätys, tallustelua zombina yöpuvussa, lohtumättönä pizzaa ja kylkiäisinä sipsejä lohta ja perunamuusia, köllöttelyä sohvalla aivokuolleena leppoisan perhekomedian katselua. Ehkäpä. Vaan ei fitnesstiimillämme. Kyseessä on nimittäin Minnan lanseeraaman (pelottavan osuvan) termin, Fitnesszillan, vaalenapunaisen hörhelöinen kuvauspäivä, johon tälläytyminen on alkanut aamulenkin ohessa suoritetulla solariumkäynnillä, hiusten kähertämisellä ja väkertämisellä, meikkisudeilla ja ripsiseerumeilla ja piukkaakin piukemmalla pukeutumisella (tai pukeutumatta jättämisellä).

Kello 14.00 Staili Hair ’n’ Makeupiin astelee kolmen koplamme, itse malli, Riina ja Anu. Minna on päättänyt ajanpuutteen vuoksi olla vaivaamatta kollegoitaan ja on itse stailannut itsensä. Riina on osaomistaja kilpailevassa UNIK hairdressing by K.E.H.R -liikkeessä ja kiinnittää pisteeksi i:n päälle irtoripset. Kilpailuasetelma ei tyttöjä haittaa. On positiivinen asia, että fitnessjoukossamme on nyt kaksi kampaajaa. Minna on löytänyt H&M:ltä varsin taipuisat ja runsaat irtoripset, jotka juurrutetaan bikinimallin jo ennestään tuuheiden ripsien päälle.

Minnan ripsiseerumi on tuuheuttanut mallin omia ripsiä, mutta irtoripsillä ripsiin saadaan näyttävä kaarevuus.

Minnalla ja Riinalla on suuri etu fitnesslajissa kauneusalan osaamisestaan. Anu kuuntelee monttu auki, kun puhetta tulee valokynistä, peitepuikoista, mineraalimeikeistä ja aurinkopuutereista. Minna ja Riina kuuntelevat puolestaan vähintään yhtä kauhistuneina Anun kookosöljykokeilua hiuksiin ja pärstään. Hippitouhuilut saavat loppua, ja kauneusalan ammattilaiset kehottavat hommaamaan oikeat tuotteet sekä meikkaamiseen että ihonhoitoon. Nämä asiat on oltava fitnessurheilijalle itsestäänselvyyksiä, lavalle ei astella suoraan salilta. Jos oma taito ei riitä, turvaudu suosiolla ammattilaiseen!

Anu on taas puristellut finnejä. Soo soo. Minna lätkii vähän peitepuikkoa päälle. Miehet, näin teitä huijataan.

Blogitoimituksella olisi muutenkin paljon sanottavaa suomalaisten tälläytymisestä tai pikemmin tälläytymättä jättämisestä. Täällä on totuttu kulkemaan tuulipuvussa niin ruokakauppaan kuin hautajaisiinkin, ja jokainen ulkonäköön panostava on sitten joko pinnallinen bimbo tai ylimielinen fashionista. Minna ja Anu myöntävät, että laji vaatii sen verran tarkkaa suhtautumista ulkonäköön, että viimeistään kisadieetin viimeisillä viikoilla ajatukset pyörivät lähinnä omassa kropassa. Turha kieltää, etteikö haluaisi olla esillä, jos on tämän lajin valinnut! Nykyään tosin lajissa kuin lajissa urheilijan pitää näkyä! On kuitenkin hyvä muistaa, että suurimmaksi osaksi ajasta työtä tehdään salilla ja lenkillä varsin luonnonmukaisessa tilassa.

Minna ”since 1982” saa pian fitnessmanialleen tyydytystä, kun kuvausvalmistelut alkavat olla valmiina. Kiitos Riinalle huoltajana toimimisesta!

Fitnesszillan tahto mielii jo kuvauspaikalle, joten assistenttiryhmämme seuraa perässä. Onneksi keli on kuin morsian, ja aurinko paistaa kilpaa kauniiden naisten kanssa.

Minna on tunnettu jo Helsingin kaduilla kuvauslookissaan hortoilemisesta, nyt Jyväskylä sai jo esimakua. Riina on saanut juomapulloonsa vaarallisesti pinkkivaikutteita.

Valokuvaajana toimii tänään Iida Liimatainen. Astelemme Kauppakatu 14 sisäpihalle.

Valokuvaaja Iida Liimatainen. Täältä tulee fitnesskolmikkomme.

Estot narikkaan, vaatteet veke ja kuvaukset alkakoot! Minna on käynyt aamulla tasoittamassa jo ennestään kahvipavun sävyistä, jumalaista hipiäänsä solariumissa, mutta Sexyhairin huumaavan hyväntuoksuinen rusketussumutepullo saa luvan vielä suihkuta.

Jostain syystä kaikki aikaisemmat kuvaajat ovat saaneet suuria kiksejä, kun Minna on levittänyt pitkät kätensä sivuille. Tänään tätä poseerausta ei siis tulla näkemään.

Kuultavan ihon salaisuus: SEXSYMBOL

Minna aloittaa pienen lihaspumppailun, vaikka bikini fitness -lajissa poseerausten tarkoitus ei ole esitellä äärimmilleen jännitettyjä ja pinnistettyjä lihapaloja.  Fitnesszilla-Ahmonsaaren mukaan vatsat erottuvat pienen jumppatuokion jälkeen huomattavasti selkeämmin. Mitähän Sirénin Mike tähän kommentoisi…

”Siis tää on tosi tärkeetä, mun vatsat ei muuten erotu yhtään.” Just joo, ei erotu muuten, ei.

Kunnon lounge- ja R’n’B-meininki päälle, kun musiikki soljuu letkeästi kaiuttimista. Kissamme on elementissään. Kuvaaja neuvoo hönkäilemään eteerisiä huohahduksia, ja seireenimme keikistelee luontevasti. Voimamies-Henri, nyt olisi kaivattu miehistä mielipidettä sopivista kuvakulmista…

Kaikki yhteen ääneen: ”AAAAAAAAAAAAHHHHHH.”

Naughty, so naughty.

Kuvausrekvisiitaksi Minna oli suunnitellut vaaleanpunaista tikkaria, mutta koska sopivaa ei löytynyt, tyydyimme kimallepinkkiin Diorin huulikiiltoon. Juicy Lips – bikinikisaajan salainen ase.

Dior Addict – vaaleanpunaista unelmaa huulille. Muisk.

Mitä pidemmälle kuvaukset etenevät, sitä rentoutuneemmaksi mallimme kehittyy. Iisalmen oma huippumalli ei ole enää haussa, vaan löytynyt.

”Sit kallista vähän päätä. Noin! Hartiaa pikkuisen alemmas. Hyvä. Peppua taakse. Nyt näyttää makeelle…”

Vieno, kutittava tuulenvire puhaltaa hiuksiin ja sekös naurattaa.

Poseeraukset saavat olla hieman keikisteleviä ja leikitteleviä, jopa missimäisiä. Minnaa pukee upea hymy, ja silmät loistavat salamavalojen tulituksessa. Minnan bikinikaveri Heidi oli muistanut Minnaa lahjakorvakoruilla, jotka sopivat kuvaustilanteeseen kuin nakutettu.

Betty Boop -poseeraus. Korkkarit jalkaan, kumarru, peppu pitkälle taakse ja vaihtele painoa jalalta toiselle.

Koko valokuvaamo huokailee eksoottiselle kaunottarelle. Minna on kiistaton päivän tähti, ja esiintymiskarisma hehkuu vasten vaaleanpunaista verhoa. Kiitos vielä kuvaajalle Iidalle! Kuvauksiin saatiin rento fiilis, joka välittyi myös kameran taakse.

Ja kulissien takaa. Fitnesszilla vauhdissaan, kärsivälliset assistentit koettavat paikata kaaottista tilannetta. Kuvaaja: Iida Liimatainen.

Kuvausten jälkeen hyvä posefiilis pyritään säilyttämään vielä SATSille pikaisiin poseerausharjoitteisiin. Jottei päivä kääntyisi kuitenkaan katabolian puolelle, keskustan K-Supermarket pelastaa nälkäisen massa-Anun ennen keikistelyä.

Kilo porkkanaa, 800 grammaa parsakaalia, reilu kilo banaaneja, kaksi tonnikalapurkkia, 400 grammaa pakasteseitiä, 500 grammaa maitorahkaa, yksi kokonainen ananas. 16,24 EUR.

Jyväskylän SATS tuntee jo liiankin hyvin tutun fitnesshörhökaksikon. Minna ja Anu jatkavat pinkkipäivää pinkeillä SATSin pipoilla. Parempi kaksi pyytä pivossa kuin kymmenen oksalla, niinpä niin…

Tästä lähin Anu ja Minna treenaavat kesät talvet nämä pipot päässään. Kiitos Sats 🙂

Dieettiläinen vetäisee vielä kanaa, riisiä ja salaattia. Kunto on vähintäänkin katselukelpoinen, mutta kehittyminen loppuu tyytyväisyyteen. Siksi viimeiset viikot tehdään huolella. Pysykää mukana, kisatunnelma kasvakoon.

Päivä huippumallina alkaa olla takana. On aika palata arkeen. Dieettiruoka palauttaa pään vaaleanpunaisista pilvistä takaisin maanpinnalle.

2 kommenttia

  1. Iina kirjoitti:

    Mukava tuota teidän blogia on lukea 🙂 Meni koko blogi kerralla.. Hups 😀 Tuun kyselemään vinkkejä viimestään sitten kun tämä on itselle ajankohtaista. Nyt yritetään ensin saada sitä lihasta kroppaan, rasvaa pois ja aerobista kuntoa paremmaksi. Jos sitä kesällä olisi varaa ottaa itselleen kunnon valmentaja ensi vuotta varten.

    Terkuin, se tyttö joka Minnalta tänään kyseli poseerausharkkojen syytä.

  2. Anu ja Minna kirjoitti:

    Tervetuloa kerhoon! Älä epäile vetää hihasta, jos tulee kysyttävää! Tsemppiä treeneihin 🙂

    Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *