Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Lauantai-illan huumaa ja kisakenkiä…

Joskus uskoa koetellaan kovasti, kun kisat alkavat lähestyä…

Juuri kun Minna oli palannut Lontoon matkaltaan ja ajatellut paneutuvansa täysillä vain ja ainoastaan kisoihin,
keskiviikkona hän alkoi tuntea olonsa huteraksi ja kummalliseksi… Viimeinen tikki oli hieronta, joka on itsessään keholle kuormittava toiminta. Se pisti nesteet liikkeelle, ja olo oli entistä pahempi. Tukkoisuus valtasi koko pään ja mielen, lämpö nousi, ja työkaveri löysi lannistuneen Minnan itkuisena nurkasta… Ei voi olla totta: tähänkö tämä kuukausien työ kaatuu??? Kiitos lohdutuksesta, kun kollega muistutti: ”Et ole koskaan sairastanut paria päivää pidempää ja olet taas normaali.” 🙂

Tästä reipastuneena Minna sai kuin saikin itsensä koottua, raahattua itsensä kauppaan ja kaupasta taksilla kotiin. Voimat olivat loppu, ja uni maistui. Yöllä hikoilutti niin, että sänky lainehti. Valmentaja käski Minnan levätä, ja torstai levättiin. Ohjelmassa oli ainoastaan ulkoilua työkavereiden kanssa, mikä teki rään turruttamalle päälle hyvää! Illalla lämpö oli laskenut. Viikonloppuna oli tiedossa PT-koulutusta. Se oli helpotus, koska toiminnallista osuutta ei olisi paljon. Kampaajan työ on paljon vaativampaa hektisyytensä vuoksi kuin kuunnella opetusta kiinnostavasta aiheesta. Velvoitteista selvittiin kunnialla. 

Nyt kuunnellaan kehoa ja pyritään palaamaan normaaliin treenirytmiin mahdollisimman pian. Varovaisesti on aloitettava ja muistettava, että liialla riuhtomisella tuotetaan vain hallaa. Pahimmassa tapauksessa kisoja ei tule. Maltti on siis valttia, muillekin liikunnan harrastajille. Psykologisesti kilpailuun tähtäävälle on kuitenkin tärkeää päästä salille vaikkakin sitten pumppailemaan kehoa pienillä painoilla. Tästä on siis lähdettävä.
Nyt Minna pyrkii tekemään olonsa mukavaksi kauniilla ruoka-annoksilla ja rentouttavalla seuralla. 
Launtai-illan kunniaksi lohta 🙂 Dieetilläkin lohta voi syödä max. 2 kertaa viikossa, tarkasti punnittuna tottakai.
Olimme saaneet palautetta kisakenkien samanlaisuudesta. Ohessa myös muutama kuva hiukan erilaisista vaihtoehdoista kisakengiksi. Minna kilpailee kuitenkin perinteisillä lasikengillä seuraavat kisansa.
Viimehetken löytö syksyn SM-kisoihin.
Lontoon tuliaisia. Näitä löytyvät myös hopeiset.

Nämä kengät Minna osti viimekesän dieettihuumassa ystävänsä kanssa, joka kilpaili bikini-sarjassa. Loppujen lopuksi kumpikaan ei käyttänyt kenkiä kisoissa 🙂 Naisilla ei ole koskaan liikaa korkokenkiä.
Klassiset mustat stiletot ovat varma valinta.

Hopean hohdetta nähtiin Oulussa ja Lappeenrannassa viime syksynä.

Tässä mekossa Minna aikoo päättää bikinitaipaleen. Saa nähdä, seuraako jatkoa vai vaihtuuko laji takaisin body fitnekseen. Tällä hetkellä Minna liihottelee bikini-tunnelmissa vallan hyvällä mielellä ja motivaatiolla.
Hmmm… ja iltapalaksi rahkaa kera marjojen. Päälle mehukeittoa ja kanelia 🙂 Minna aidosti rakastaa maitorahkaa! Täydet pisteet uudelle tuttavuudelle Rainbown rasvattomalle rahkalle paksun koostumuksensa vuoksi. Espanjalaisia mansikoita ja savolaisia mustaherukoita kyytipojaksi… Voiko biksumissi muuta toivoa!

Ei muuta kuin ekstrana  C- ja D-vitamiinia, sinkkiä, glutamiinia ja hyvän ystävän seuraa. Siitä ei lauantai-ilta parane, mutta Ahmonsaari paranee takuuvarmasti 😉

Lopuksi vielä linkki Bodylehden kilpailijaesittelyyn :
http://bodylehti.fi/?cid=5976

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *