Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Täydelliset fitnessnaiset

Olemme päässeet blogin kirjoituksessa vauhtiin ja koska haluamme laajan lukijakunnan, täytyy turvautua perinteisiin kikkoihin eli edetä säärtä pitkin. Sunnuntain perinneposet, olkaa hyvä.

Tänään SATS Jyväskylään kokoontuivat posetiimimmme, ensibikinikertalainen Riina, lakinainen ja malli (äly ja kauneus mahtuvat samaan nuppiin) Emilia, Iso A ja Bootylicious-Minna. Jätämme Minnan kuvaamisen vähemmälle, koska salaman räiske on aihettanut pienen sokaistumisen viime aikoina… Emme myöskään halua aiheuttaa liikaa paineita kilpakumppaneille. Turku, ole siis huhtikuussa 14. päivä varuillasi.

Riina, Emilia, Anu ja Minna – puhtaan kuulasta naiskauneutta, jota löytää vain ja ainoastaan saleilta, ei törkyisistä baareista.

Riina on edistynyt huimaa vauhtia poseerauksessaan. Keiteleeltä kotoisin olevan naisen voisi uskoa omistavan eksoottisia juuria, kun tumma kaunotar säteili hehkeänä peilisalissa. 12 senttimetrin koroilla keikuttelu luonnistui mallikaasti, ja lantio keinui tähän tahtiin.

Riinan upean solakat sääret pääsevät oikeuksiinsa pitkillä koroilla. Anu hassuttelee. Hehe.

Riina taitaa bikinisarjaan kuuluvan kevyen flirttihymyn. Anu puolestaan epäilee, ettei hänen uskota enää treenaavan natuna.

Jätetään turha nöyristely sikseen ja päästetään Anu vauhtiin. Kuvamateriaalien karsiminen oli äärimmäisen hankala tehtävä (kuinka valita täydellisistä otoksista parhaimmat?), joten jouduimme verisin kyynelin rajoittamaan kuvat muutamaan hassuun räpsäisyyn. Onneksi pylly olennaisin välittyy.

Selkälihoja havaittavissa. Hmmm… mitä tuleman pitää syksyllä 😉

Anu oli turvautunut varsinaiseen jätesäkkiin, joten pitäähän sitä päkkiä vähän vilauttaa. Jumalaiset palikat, joilla Anu kuivattaa pyykkinsäkin.

Harvalla kilpailijalla erottuvat vatsat ennen dieetin alkua… Anun jäätävä päckki paistaa jo nyt.

Anu tyrkkää kyynärpäätaktiikalla kilpailevat naiset tieltään, taittaa selkään anatomian lakeja uhkaavan lannelordoosin ja työntää kevyesti gluteus MAXimuksen pystyyn. Ah, takalisto asettuu mukavasti kameran linssiin.

Anun paras puoli on takapuoli! Muu ruho vaan suoraksi, niin kyllä se siitä.

Silikonioperaatio ei ole vielä saanut isin rahoitusta tuekseen. Anu on tosin osallistunut Tiina Jylhän kauneusklinikan kilpailuun, jonka palkintona on silikonit Tallinnassa. Anu uskoo häikäisevillä perusteluillaan voittavansa kisan. Palkinnon voitettuaan Anu on pyyteettömänä ihmisenä luvannut esiintyä Hymy-lehden alastonkuvissa – ilmaiseksi. Varsinaista hyväntekeväisyyttä.

Anu on lähettänyt hakemuksen Seiskan tähtitytöksi.

”Kuuleeko Jari Peltomäki? Olen 22-vuotias upeaksi tituleerattu brunetti. Ei, en ujostele vähiäkään vaatteita. Ei, en seurustele, jos sitä kysyy komea mies. Kyllä, minulla on luurankoja kaapissa. Kyllä, haluan paljastaa ne. Ei, en pelkää antaa Seiskan tulla kuvaamaan kotiani ja vaatekaappiani. Minulla on kallis vaatemaku ja pikkutuhmia alusvaatteita, jotka päällä tapaan tiskata.”

Liikkuminen alkaa olla sulavaa kuin balleriinalla konsanaan.

Biancaneven kengät eivät Anun rotusäärille mahtuneet, mutta Minna oli löytänyt Suuresta Maailmasta Lontoosta Anun aatelisjalkapöydille ja pehmeän hoidetuille kantapäille korkkarit. Ne sulahtivat liukkaasti uomiinsa. Kopsin kopsin.

Tuhkimo löysi vihdoin kengät, jotka solahtivat jalkaan. Nämä ovat Minnan kokoelmasta, saa nähdä, ovatko nämä kisakengiksi liian suuret… Pääasia nyt on, että korkoa on alla yli 10 cm ja high heelseillä päästään harjoituksen makuun.

Aina iloinen ja raikas Anu.  Joillakin sitä luonnonkaunetta vain on! Anu ei paljon meikkiä tarvitse näyttääkseen sädehtivältä. Mikä sopiikin hänen Wash and Go -elämäntyyliin hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *