Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Two weeks out ja viimeinen ehtoollinen

Sunnuntain perinnetreeneissä on tänään hieman erilainen tunnelma. Minnan Turun kisoihin on aikaa enää vajaa kaksi viikkoa, ja Anu viettää viimeistä on-season-päivää.

Kisabikinit ovat viritetty jo lähtöteloilleen. Minna on tuunausta ja viimeistelyä vaille valmis. Hiukset, kynnet ja hipiä saavat vielä viimeisen silauksen ennen h-hetkeä.

Minnan sunnuntain aamulenkki on tänäänkin poikennut solariumin kautta. Ilmeisesti keinokevätaurinko on tuonut palasen säteilyä sälekaihtimilla pimennettyyn peilisaliinkin, sillä nainen hehkuu tänään tavallistakin upeampana. Bikini fitneksessä ei haeta yhtä säikeistä ja loppuun vietyä dieettifysiikkaa kuin esimerkiksi body fitneksessä, mutta se ei missään nimessä tarkoita, etteikö dieetillä saisi kärvistellä ja kunnon oltava loppuun hiottu. Siksi dieetti tullaan vielä viemään viimeisen päälle tiptop-kuntoon, eikä lavalla haluta nähdä kuin täydellinen, perfecto, lopputulos.

Cool Ash Blond. Emilia on saanut hiuksiinsa Minnan käsittelyssä hieman tummemman sävyn.

Haluamme antaa suurkiitoksen mallimammallemme, Emilialle. Mikään mamma ei ole tosin kyseessä, fitnesskissa Emilia nimittäin on sitoutunut treenaamaan keväällä ahkeraan salilla ja tarkkailemaan ruokavaliotaan. Tavoitteena on saada aikaan pieni kiristyminen ja ehkä myös lisää lihasmassaa oikeisiin paikkoihin. Mallin töitä tekevällä Emilialla on jo varsin kiitettävä kunto, sillä hän on liikkunut ahkerasti ryhmäliikuntatunneilla ja harjoittelee puolimaratonia varten ulkona lenkkeillen ja juoksumatolla juosten. Salitreeni onkin kaikkein tehokkain keino, kun halutaan muokata vartaloa.

Anun tuttu massamättö. Kaunis kattaus on puoli ruokaa.

Tänään vietetään aprillipäivän lisäksi Anun viimeistä ehtoollista. Aprillipäivästä puheen ollen Minna keksi aamulla pienen jekun: Anun ilme oli näkemisen arvoinen, kun Minna kertoi valmentajamme Bull Mentulan lopettaneen bodaamisen ja valmentamisen. Jari oli kuulemma ilmoittanut muuttavansa ulkomaille, keskittyvänsä pehmeämpiin arvoihin ja aloittavansa joogaamisen.

Huomioimme ystävällisesti myös huononäköiset lukijat, joten tässä lähikuvaa, olkaa hyvä.

Minna on visuaalinen oppija. PT-opintojaan suorittava kisaajamme harjoittelee anatomisia termejä. Minna koettaa painaa mieleensä lihasten latinankielisiä nimiä. Kuvassa erittäin kehittynyt gluteus maximus.

Anna jalkojesi painua rentoina kohti lattiaa. Saat nivusille hyvän venytyksen.

Kehonhuoltoa ei ole unohdettu. Notkea Minna taipuu ilmiömäiseen spagaattiin.

Notkea kuin joutsen.

Kehonhuolto jatkuu vielä illalla…

Muista säännöllinen hieronta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *