Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hemmottelua, rentoutumista ja kiristymistä

Koska Turun kisoihin on aikaa enää vajaa kaksi viikkoa, on ehdottoman tärkeää tässä vaiheessa rauhoittua, välttää stressiä ja huolehtia rentoutumisesta. Pakolliset treenit ja työt tulee hoitaa, mutta muu aika olisi syytä pyhittää itselle. Nautiskelija-Minna on päättänyt hoitaa itseään viimeisellä viikolla mm. hieronnalla, hiuskäsittelyllä, jalka- ja kynsihoidolla. Tiistai-illan kunniaksi Minna hemmottelee itseään syväpuhdistavalla, suklaisella kasvonaamiolla.

Minna ja lampunhenki. Vain yksi toivomus on ylitse muiden…

Yhteistyökumppanimme IdHAIR on lahjoittanut meille tuotteita Minnalle täydellisen kisalookin luomiseen ja Anulle luomuelämäntapaa tukien.

Body.Builderilla hiuksetkin kasvavat nelinkertaisiksi. Tämä vaahto oikeasti toimii.

Bikinikisaajan tunnusmerkki: BIG Sexy Hair.

Anu on kärvistellyt dieetillä vajaat kaksi päivää ja yhden yön (mahan murina ja tyhjän vatsalaukun kouristukset tekivät yöstä painajaismaisen) ja kiristynyt silmissä (ruokamäärä on nyt neljä kertaa pienempi kuin on-seasonilla totuttu). Luonnonmukaisia aatteita viljelevä hippimme tosin unohti, että muovipussi ei hajoa luonnossa ja muovikiposta siirtyy ruokaan myrkyllisiä aineita. Ajatus on silti tärkein.

Nörtillä on energiajuoman ja pitsan tilalla parsakaalia ja sinappia.

Anu on löytänyt oman hiusten-, ihon- ja vartalonhoitosarjansa: Davinesin 98 % luonnollisia aineita sisältävän Authentic-sarjan.

Tuotteet sopivat herkällekin iholle. Niitä voi käyttää hiuksille, vartalolle ja kasvoille. Vasemmalla öljy, joka siloittaa hiuksia, kosteuttaa vartaloa ja sopii hyvin esimerkiksi hierontaan. Keskellä hoitoaine, joka käy myös kasvojen puhdistukseen. Oikealla erinomaisesti vartalorasvana toimiva voide, joka hellii kuivia hiuslatvojakin.

Koostumus on samenttisen pehmeä, kermainen. Tuoksu luonnollisen aromaterapeuttinen.

P. S. Huomenna treenaa kaksi Minnaa ja Anu. Pysy kuulolla.

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Heips ja ihan ensiksi kiitos mielettömän mielenkiintoisesta blogista! Osaatteko kertoa lisää tuosta Davines -sarjasta, kun oon kauan etsinyt itselleni hyvää luomuhiustuotesarjaa, mutta toistaiseksi kokeilemani ovat olleet tavan kampaamoshampoita selvästi huonompia ominaisuuksiltaan.. 🙂

  2. Anu ja Minna kirjoitti:

    Moikka Linda! Kiitos kehuista 🙂

    Testasin Davinesin hoitavia Authentic-tuotteita, joten hiukset olivat ainakin suihkun jälkeen helposti käsiteltävät ja silkkiset, kun levitin latvoihin sarjan öljyä. Tuolla hoitovoidetuubilla olen nyt parina iltana pessyt kasvotkin, eikä iho ole ollenkaan kiristänyt pesun jälkeen vaikka puhdasta tuleekin. Hiusten varsinaiseen pesuun kannattaisi kuitenkin varmaan käyttää saman sarjan shampoota, jota valitettavasti en ole vielä testannut. Mutta ainakin siis hyväksi hoitoaineeksi hiuksille tuota sekä öljyä että hoitovoidetuubia suosittelisin! 🙂

    -Anu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *