Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pääsiäispumppia ja titaanien raivoa

Munarikasta pääsiäistä blogilukijoille! Fitnessnoidat kissoineen ovat valmistautuneet pääsiäisen viettoon useamman munan voimin. Tosin ainakin toistaiseksi Minnan on tyytyminen tuttuun aamupuuroon, ja Anukin joutuu jättämään munan maiskuttelun ensi kevääseen. Tosin vuosi ilman ei ole Anulle mitään uutta…

Kunnon fitnessurheilija pystyy vastustamaan kiusauksia tilanteessa kuin tilanteessa.

Narsisteille narsisseja. Eikös bodylajien harrastajia usein pidetä narsisteina?

Pitkäperjantain kunniaksi saamme tänään jälleen lisää naiskauneutta käsi-hartiatreeniimme. Vuoden 2006 Fitnessmalli-kilpailun voittaja, Janica, on pysynyt edelleen yhtä timmissä kunnossa, vaikka nainen on 2-vuotiaan lapsen äiti ja kertoo salitreeniensä tulevan vasta perheen ja ryhmäliikunnan ohjaamisen jälkeen.

Häikäisevä fitnesskaunotar Janica

Minnan viimeinen kunnon treeni ennen kisoja vedetään tuttuun tapaan huolella. Tänään siis olkapäät, ojentajat ja hauikset saavat kunnolla painetta ja pumppia.

Treeniin sisältyy tänään keppijumppaa 10 min (josta voi vähentää 9 min pois), pystypunnerrusta käsipainoilla, pystysoutua tangolla, vipunostoja sivulle ja taakse superina, ranskalaista punnerrusta tangolla (kuva alla) sekä hauiskääntöä käsipainoilla ja ojentajadippiä superina.

Jos sinulla on mahdollisuus treenata kaverin kanssa, käytä hyväksesi toisen varmistusapua viimeisissä toistoissa.

Treenin päätteeksi teemme vielä muutamat t-walkit. Minna ei malta odottaa pääsyä lavalle, joten harjoittelu on hieman levotonta. Saamme innostettua Janicankin poseeraamaan ja verestämään fitnessmuistoja.

Tytöillä on melko samankaltainen fysiikka: pituuskin on suunnilleen sama.

Body fitness -suunnitelmat lapsen saannin vuoksi jättänyt Janica seuraa edelleen innokkaasti muiden kisataivalta ja onkin ollut Minnalle suuri tuki ensimmäisistä kisoista lähtien. Rahkeita lajiin lahjakkaalla ja sporttisella Janicalla taatusti riittäisi.

Minnan selkä on levinnyt kuin ladon ovi, vaikkei bikinilavoilla selkää levitelläkään. Janicalta puolestaan löytyy mukavasti paksuutta selästä.

Treenistä palautumisesta huolehditaan tutun Whey + -heraproteiinin ja banaanin lisäksi 3D-leffalla. Vauhtia ja vaarallisia tianteita ei ole dieetiltäkään puuttunut, mutta myös elokuva tarjoaa räiskettä ja pauketta valkokankaan täydeltä.

Elokuvassa Titaanien raivo valkokankaalla vilahti muutamaan otteeseen ilmiselvästi valmentajamme Jari Bull Mentula.

Anu luuli olevansa sisällä elokuvassa. Taisi oikeasti ollakin.

Rauhallista pääsiäistä kaikille! Ryypätkää vähemmän, paluu arkeen on helpompi… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *