Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Naturaaliposeerausta

Luomu-Minna.

Minna on innostunut Anun luomuintoilusta niin, että päätti riisua itsensä toppauksista, hiustenpidennyksistä, rakennekynsistä. koruista ja kaikesta muustakin turhasta pariksi päiväksi ennen kisoja. Tässä Minna au naturel, olkaa hyvä.

Huomenna alkaa sitten kevyt kropan tankkaus. Tässä lookissa bikinikisoihin on turha lähteä, niin mukavaa kuin se muuten olisikin. Ensi viikolla näemme, mitä kaikkea tankkauksella ja ulkonäön viimeistelyllä saadaan aikaan. Minskillä on jo huomiset riisit keitelty. Luomujasminriisiä vieläpä. Minna haaveilee jo lempeästä iltapuurosta, joka laskee levollisesti unten maille. Lisäksi kaapissa on muhinut sokeriksi muuttuneita banaaneita ja kanafileet on paisteltu valmiiksi.

Anu koettaa peittää sisäistä blondiuttaan uudella mustalla letillä.

Anu on ollut noin viikon dieetillä. Tulokset ovat mullistavia jo nyt: lasikengät suorastaan solahtavat jalkaan. Keskivartalo on kutistunut lähes ampiasvyötäröksi, kun märehtijä ei ole puputtanut päivittäistä kolmen kilon rehusatsiaan. Tosin Jari ”järjetön vihannesten syöminen ainoastaan hankaloittaa ravintoaineiden imeytymistä” Mentulan dieettiohjeiden ”vihreitä vihanneksia vapaasti” mukaisesti Anu popsi lauantaina pahimpaan himoon 600 grammaa parsakaalia ja 450 grammaa vihreitä papuja.

Riina ja Emma saapuivat jälleen posetreeneihin keikuttamaan jo tälläkin hetkellä täydellisiä takalistojaan. Naisten dieetit alkavat vasta toukokuun alussa, mutta molemmat haaveilivat vielä viime hetken herkuista. Nyt kannattaa nauttia vielä kun voi. Onneksi kummallakin lähtötilanne on dieetille lähtiessä varsin sutjakka.

Emma on tehnyt mallin töitä ja harrastanut pitkään tanssia, mikä näkyy esiintymisen luontevuutena. Käännökset ovat saumattomia, ja esiintyminen on varmaa. Emmasta välittyy kujeileva flirtti. Tämän kissan silmänisku tulee sulattamaan taatusti syksyn kisakatsomon.

Riina oli alussa hiukan epävarma, millaista esiintymistä kilpailussa vaadittaisiin, mutta nyt varmuus on kasvanut. Hän on saanut myös uutta potkua salitreeniin, mikä näkyy lihasten parempana erottuvuuna. 12 senttimetrin korkkarit ovat kuin mukavimmat tossut Riinan alla, kun neito kopsuttelee salin päästä päähän: kävely on hallittua ja itsevarmaa.

Pieni keimailu on suorastaan toivottavaa bikini fitneksessä.

www.fitnessclassic.fi, Turusta siis meidät löytää ensi viikonloppuna. Saavu paikalle ja tule moikkaamaan! 🙂

4 kommenttia

 1. Maija kirjoitti:

  Minna ja Anu! Olette typyt kuulkaas luoneet aivan mahtavat sivut. Olen totaalisen koukussa teihin. Ja mikäli tämä teksti näkyy jossain muuallakin, niin se johtunee tavastani tampioida kaiken, mikä liittyy julkiseen esiintymiseen netissä. Mutta kertaus on opintojen äiti: olette aivan ihania!

  -Maija

 2. Anu ja Minna kirjoitti:

  Hei Maija ja kiitos ihanasta kommentista! Et ole tosiaankaan yksin julkisen esiintymisen suhteen, tuttua hommaa meillekin niin netissä kuin oikeassa elämässäkin… Toivottavasti jutut iskevät jatkossakin ja ovat sellaisia, että tartuttavat innostusta tai antavat vaikka ihan vaan mahdollisuuden kurkata fitnesstouhuun 🙂

 3. Maija kirjoitti:

  Hei vaan taas tytöt! Olen satavarma, että jutut iskevät jatkossakin, sillä tapanne viljellä tuota hjuumoria on kerrassaan mainio. Mee laik it lot! Mitä lajin kurkkimiseen tulee, olen jonkin verran tiiruillut myös omasta takaa: Minnan kanssa olen osallistunut samoihin tulokaskisoihin Oulussa 2010, tosin minä menestyksellä mallia ”lehdellä soittelevat eliminoidut”. Eli morjens vaan Minna, Aunion Maija täällä :o), heh..,
  Miiiiiljaaaardisti tsemppiä tulevaan viikonloppuun. Pakarat vaan paukkumaan! Ja Anulle voimia dieettiin! Nopiasti se parikyt viikkoa menee…

 4. Anu ja Minna kirjoitti:

  Hei vaan Maija! Muistan sinut takahuoneesta, meillähän oli mukava meininki. Mielestäni olit upea lavalla turkoosissa bikineissäsi. En aina ymmärrä, ketä ne sinne eliminaation laittavat 😀 Tsemppiä treeneihin, kiva kun olet löytänyt blogiimme!

  Terkuin Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *