Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kaksi brunettia salamavaloissa

Shock-Anu shokeeraa tällä kertaa asiaankuuluvilla sotamaalauksilla.

Muuan tamperelaisen bodyliikkeen mainostekstissä julistettiin: Fun – Fitness – Fashion. Juuri tätä keskiviikkoinen kuvaussessio Studio Varjon, Pasi Hakalan, ammattikäsissä tulisi olemaan. Vaikka tietysti välillä fitnesslaiffimme raskasta onkin (pyllistelyä trikoissa ja huokailua kameralle, kuvittele nyt).

Minnan aamu starttaa Stailin Katjan käsittelyssä zulusta Pocahontasiksi -teemalla: tyveen liimaillaan mustia 45 senttimetrin Be Longin hiustenpidennyksiä. Pirtsakaksi kehuttu luonnonafro vaihtuu eleganttiin brunettiin.

Teippipidennyksillä saat muutettua nopeasti tyyliä. Minnan pidennyksiin meni kokonaisuudessaan n. 2 tuntia. Pidennykset ovat helppohoitoiset, luonnollisen näköiset ja niitä voi käyttää uudestaan.

Anu rientää kampaajantuoliin totuttuun tapaan viime minuuteilla. Hiustenpesu, kuontalo sileäksi ja suoristusraudalla kiharoita. Stailin Anne loihtii naisellisemman lookin vastapainoksi Anun jättimäisille muskeleille. Anun äijäasenne saa pienen kolauksen puutereista ja poskipunista, mutta onneksi hänen egonsa kestää.

Anun posket ovat kuin vauvan pylly.

Katjan pettämätön silmä loihtii Minnalle upean lookin. Hän ymmärtää hyvin, millaista tyyliä bikini fitneksessä haetaan. Iso sen tukan olla pitää. Katja päätyy tekemään keskijakauksen, jotta hiuksista saataisiin mahdollisimmat symmetriset ja kuohkeat.
 
Aina tyylikäs Katja on ihanan positiivinen persoona, joka seuraa kiinnostuneena myös harrastustamme.
Pitkän linjan ammattilainen Anne on yksi Stailin omistajista. Hän loihti Anulle raikkaan fitnesstyylin – kuin suoraan jenkkilehtien sivuilta! Annen oma elämäntapamuutos on lähtenyt kiitettävästi käyntiin: hän toimii Minnan PT-opintoihin kuuluvassa projektissa harjoitusasiakkaana. Merkittävä osa Annen liikuntamäärästä tulee hyötyliikunnasta, ja pyöräilykauden alkaessa se lisääntyy entisestään. Nyt ruokarytmikin on säännöllinen, ja HeVi-osasto on muodostunut uudeksi herkuksi.
Monipuolisuudestaan tunnettu Anne väläyttää mojovat tuplahauikset.
Viimeisen päälle tuunatut fitnesstypyt pyyhältävät lakkapilvet hulmuten SATSille. Voimme luvata: kukaan ei enää hätkähdä kaksikon touhuista, vaikka pukuhuoneessa levitetään öljyä iho kiiltäen ja suihkitaan Sexy Hairin Sexsymbolia. Tarkoitus on korostaa lihasten erottuvuutta. Anu ja Minna pohtivat, että Jenkeissä he istuisivat salikuvaan kuin nakutettu. Muutto Gold’s Gymin ytimeen on jälleen askeleen verran lähempänä.
Blogistamme tutut ja luottotuotteiksi kelpuutetut öljy ja rusketussumute ovat kuin tehtyjä valokuvaukseen.
Valokuvaaja Pasi Hakala on taatusti oikeassa ammatissaan. Kuvaaja on tohkeissaan ja täynnä pulppuavia ideoita erilaisista kuvakulmista.  Pasi on esimerkiksi saanut tuttaviltaan vanhan, punaisen sohvan, jolla hän maalailee jo ottavansa joskus naisellisen elegantteja, mutta samalla fysiikkaa kuvaavia otoksia. Anusta kaavaillaan kesäksi prätkäsettiä harrikan kyydissä.
 
Keltainen väri on kuin tehty Tansanian prinsessalle, joka tuo kevätauringon mukanaan hämyisään saliin. Toppi on peräisin Jutan ja Arin Body Action -liikkeestä, joka muuten rantautuu lähiaikoina myös Jyväskylään. Ole tarkkana!
Usein samaan aikaan salilla treenaa timmi, vaalea neitonen, Saara. Saara aikoo osallistua keväällä Fitnessmalli-kilpailuun, johon mimmillä onkin varsin mainiosti potentiaalia. Hän on aikaisemmin juossut tavoitteellisesti ja osallistunut eri juoksutapahtumiin pinkoen puoli- ja kokomaratooneja kiitettäviin aikoihin. Nyt Saara on kuitenkin halunnut panostaa myös salitreeniin, ja lisääntynyt lihasvoimaharjoittelu näkyykin heti pullistuneina olkapäinä.
Toivotamme Saaralle onnea tuleviin koitoksiin!

Kuvausten jälkeen päivittelemme ammattimallien rankkaa toimenkuvaa. Hankalat kuvausasennot, jännitetyt hauispalat, hikeä kihelmöivät otsat ja hymyilemisestä kramppaavat poskilihakset eivät kuitenkaan ole kaltaisillemme poseeraamiseen tottuneille mikään uusi juttu. Päinvastoin, keikistely ja pullistelu ovat osa fitnessarkeamme. Kuinka se menikään? Hard Fitness Life. Sitähän tää on.

Kuvaukset vetivät olon sen verran huteraksi jatkuvasta käsipainoilla pumppaamisesta, että piti siirtyä viltin alle pötköttämään.

Antakoon tämä kuva hiukan esimakua, mitä lauantaina 14.4. klo 17 alkaen on luvassa: Ladies Night. Be there.

4 kommenttia

 1. Emma kirjoitti:

  WAU mitä daameja siis. Ootte ihanan näkösiä. taas motivoi itseäkin laittamaan sitä maitorahkaa vaan sinne blenderiin 😀 Minna mieletön tuo sun kunto. Anu sie oot luonnostaankin upea ja nyt vielä maalissa. Osasitko olla pelleilemättä?? 🙂 Näköjään..ihania kuvia!

 2. Minna kirjoitti:

  Tosi kiva seurata teidän blogia:)!
  Ihanasti kirjoitettu!
  Olette kyllä molemmat niin upeassa kunnossa, ja kauniita:)!!!
  Pidän peukut ylhäällä teille:)!!!!!

 3. Taikamaha kirjoitti:

  Paljolti Minnalle tsemii viime hetkiin ja kisoihin!!

 4. Anu ja Minna kirjoitti:

  Emma: Ootahan vaan, kun sut stailataan syksyksi lavoille 😉 Hienoa, että motivoi! Kiitos kehuista! Anu osasi olla melkein aikuisiksi 😀

  Minna: Kiitos kauniista sanoista 🙂

  Taikamaha: Kiitos, asenteella ja hyvällä mielellä kohti kilpailua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *