Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kissa teroittaa kyntensä

Viihtyisä sisustus suorastaan pakottaa rentoutumaan.

Minna on kirjaimellisesti teroittanut kyntensä kisaviikonloppua varten. Bikiniböönalla on tapana värjätä rakennekyntensä kampaajan työssään. Siksi kynnet hoidetaankin viimeisen päälle vasta vähän ennen h-hetkeä. Onneksi Minnan luottokynsihuoltaja, L-Salongin Laura, tuntee Minnan kädet kuin omat taskunsa. Aikaisemmat kynnet kisoissa ovat olleet stilettoa, mutta nyt on aika siirtyä uusiin tuuliin. Kisalookia koristavat tänä keväänä trendikkäät, ovaalin muotoiset raapustimet. Lauralle voi antaa huoletta vapaat kädet toteutukseen. Riittää, kun näyttää kilpailubikinien mallin ja värin – volaa, kynsitaiteilija loihtii oikeat taidonnäytteet!

 

Komea pokaalirivi. Näyttääkö tältä Minnan hyllykin kymmenen vuoden päästä?

Jyväskylän L-Salongin Laura Makkonen on voittanut useita alan Suomen mestaruuksia, viimeisimpänä marraskuussa kansainvälisen Nail Art -koristelukilpailun. Kilpailumenestystä on tullut myös muille L-Salongin tekijöille, mm. kynsimuotoilun hallitsevalle Suomen mestarille, Marju Kosuselle.

 

Kynsitaiteilijan kauhistus: ratkenneet kynsinauhat, halkeilevat lakkaukset, kuivat sormet.

Step by step, näin homma etenee…

Muottien päälle rakennetaan jatke geelillä joka kovetetaan UV- valossa.

 Kynsia pinssataan eli litistetään, jotta muoto saadaan täydelliseksi.
Huomaa kuvassa näkyvät kynsitaiteilija Lauran omat kultaa säihkyvät kynnet. Minna saa ovaaleihin kynsiinsä vielä glitteriä ja kimalletta.

 

Lauran intohimo kynsitaiteeseen näkyy tarkkana työskentelynä. Asiakaskin tuntee olonsa kotoisaksi.
Kynsihuoltohetki on paljon muutakin kuin pelkkä kaunistautumisrituaali. Laura tarjoaa terapeuttisen hetken kaiken kisahälinän keskellä. Koska hän kilpailee itsekin kauneustapahtumissa kynsitateellaan, hän ymmärtää, kuinka tärkeää on psyykata kilpailijaa kohti hallittua suoritusta. Minna saa rentoutua ja nauttia seesteisestä tuokiosta.
Valmiit kynnet ovat kuin jalokivet Minnan sormissa.
Bikinilavoille on syytä tälläytyä päästä varpaisiin. Seuraavaksi on aika siirtyä jalkahoitoon. Alkutilanne on kauhistuttava. Aamulenkkeilyn tuloksena jalat ovat täynnä rakkuloita, kovettumia ja hiertymiä. Anastasia tekee ihmeitä. Minna saa varpaisiinsa geelilakkaukset. Ensin salilla runnottuja jalkapohjia hellitään lämpimässä vedessä ja pehmitetään känsät ja kovettumat veks.
Aah, kampaaja saa kerrankin itsekin rentoutua.
Anastasia toimii Minnan toisena luottotekijänä. Varpaat pistetään uuniin kovettumaan lampun alle. Kas näin, geelilakkaus jähmettyy.
Minna on tottunut käristykseen viikon aikana niin solariumissa kuin kynsiuunissakin.
Huolitellut varpaat ovat mukava sujauttaa lasikenkiin.

2 kommenttia

 1. gwin kirjoitti:

  Jo jonkin aikaa on tullut blogianne stalkkailtua – superhyviä postauksia ja hykerryttävä kirjoitustyyli! Kiitos näistä, sekä joka lukukerralla sikiävästä treeni-inspiksestä. Jospa tääkin juoksijan rimpula sais vielä joskus papua hauikseen ….

  Keep goin´girls, ootte ihania. Ja Minnalle tsemii lauantaille ! 🙂

 2. Anu ja Minna kirjoitti:

  Hei gwin ja kiitos mieltä lämmittävästä kommentista!

  Loistavaa, jos tarjotaan inspiraatiota treeneihisi! Molemmat olemme myös aiemmin juosseet paljon, mutta salihommien myötä aerobinen on vähentynyt ja vaihtunut enemmänkin reippaaksi kävelyksi. Mutta rohkeasti suosittelemme laajentamaan juoksijankin lajiharjoittelua salin puolelle, keskivartalon lihakset ovat esim. tärkeitä =)

  Kiitos tsempistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *