Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Road to Turku – Jännitys tiivistyköön!

Rumpujen pärinää, torvien soittoa, kongien kumahduksia – kisatiimi on valmis! Fitnesszillan pinna on välillä venynyt kireämmälle kuin pinkki jumppakuminauha, mutta nyt bikinimissimme on lauhkea kuin lehmä laitumella.

Minna on pakkaillut kisakorinsa täyteen herkkuja: ananasta, Luxus-proteiinipatukoita, taateleita, viikunoita, pähkinöitä… Lisäksi laukkuun on varattu iltaa varten pikkumustaa ja korkkareita. Turun yöelämä saakin ehkä maistiaisen savolais-tansanialaista kauneutta. Mutta ensin keskitytään nyt Ladies Nightiin.

Minnan pääsiäiskori siirtyi vähän myöhempään ajankohtaan. Pinkki rusetti = jumppakuminauha, villasukat, lämpöinen viltti, näillä tipu hemmottelee itseään.

Aina reipas Anu ohjasi jo jumpat aamusta. Minnan pipo vuoraa pääkopan oikean värisillä ajatuksilla viikonloppuun.

Jyväskylän Torikeskukseen on rantautunut ihana kahvikauppa, Coffea. Sieltä Minna löysi laadukasta 72 prosenttista tummaa suklaata Tansaniasta ja valkoista suklaata Filippiineiltä. Kahvipavutkin jauhetaan paikan päällä valmiiksi. Palvelua ja laatua, josta blogimme tykkää.

Minibussi starttaa Jyväskylästä, ja iloinen poppoomme tulee pitämään huolta, että kuuluvuus ja näkyvyys on taattu. Bodylehden sivuilta voi seurata lähes reaaliajassa, joten olkaa tarkkana. Kisajoukkue kiittää ja kuittaa, viikonlopun seikkailuista luvassa HUIKEA postaus!

Mahtavaa viikonloppua!

3 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ilo on ollut lukea blogianne! Varmasti savolaiset näkyy ja kuuluu!! Olen hengessä mukana

 2. Anonymous kirjoitti:

  Todellakin on ollut mukava lukea valmisteluistanne. Ihan mielenkiinnosta, kumpi on näiden blogitekstien takana? Ovat pitkään aikaan parhaimpia lukemiani.

  -Juha

 3. Anu ja Minna kirjoitti:

  Anonyymi: Kiitos kannustuksesta! Savolaiset todellakin näkyivät ja kuuluivat!

  Juha: Kiitos, mukava, jos tekstit ovat uponneet 🙂 Haluaisimme pitää tekstien kirjoittajan pienenä blogisalaisuutena 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *