Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fitness Classic 2012 – Vauhtia ja Vaarallisia Tilanteita

Bikini fitness on tullut jäädäkseen. Säihkyväsäärisiä kaunottaria, keskellä gasellimainen kaunotar Minna.

Åbo, tuo Suomen vanhin kaupunki, portti länteen, historiallisten tapahtumien näyttämö, kultturelli satamakaupunki, viriili opiskelijapaikkakunta, sivistyksen kehto – ja Fitness Classicin 2012 pääkallopaikka.

Ennen kuin menemme tarkempiin kilpailuspekulaatioihin ja koottuihin selityksiin, aloittakaamme itse menomatkasta. Poppootamme kyyditsee reissun ajan minibussi, jonka vaatimattomaan varusteluun kuuluvat mm. lasikatto, minijääkaappi, nahkapäällysteiset istuimet, hierovat tuolit, porekylpy jalkapohjille, laajakuva-tv, kattava valikoima soittolistoja ja huippuunsa hiottu äänentoisto… Kuskiksemme emme ole kelpuuttaneet ketä tahansa, vaan satojen (kuvallisten) hakemusten joukosta olemme seuloneet potentiaalisimman vaihtoehdon. Jostain syystä olemme päätyneet Hunkseissa tanssivaan ja PT-opintojaan suorittavaan Sauliin. Olemme halunneet vakaakätisen kuskin rattiin, joten hauiksen, rinnanympäryksen, raajojen ja erinäisten ulokkeiden pituuden sekä muiden strategisten mittojen ottaminen on ollut olennainen osa hakuprosessia. Manuaalisen tarkastuksen ja tunnustelun jälkeen olemme lopulliseen valintaan edelleen varsin tyytyväisiä.Vaan keitäs muita kyydistä löytyykään? Pedi- ja manikyyreissä ravannut pinkkivarvas lepuuttaa jalkojaan ja varoo kiusallisia nestekertymiä. Huomaa kisan jälkeen odottavat palkintomunat, joita on pantattu pääsiäisestä asti.

Luottotietolähteemme Wikipedian mukaan Turun ilmasto on suhteellisen merellinen ja leuto (lue: sataa kuin saavista ja ulkona on koleaa kuin pakastimessa).

Onneksi hieman viileähköä reissua kuumentaa neljä hottiakin hotimpaa daamia. Huoltaja Anna tuntee Fitnesszillan oikut, kampaaja, stylisti, meikkaaja, maskeeraaja, ehostaja ja yleinen tyyliniekka Eni tietää, millaisista aineksista täydellinen bombshell luodaan, syksyn bikinitulokas Riina keskittyy kisatunnelmaan virittäytymiseen ja Body-lehdestä tiedon ammentamiseen ja hälyttävästi kuihtunut dieetti-Anu parsakaalin hitaaseen rouskuttamiseen.

Vasemmalta oikealle: Anna, Riina, Anu ja Eni. Riinan hermoja repivä Anu yllätettiin taas kiusanteosta takapenkiltä.

Pronssin sävyjä hehkuva Riina nautti vielä off-season kaudesta ja herkutteli bodymaisesti omenalla.

Parsa-Anu.

Kun luksusautossa on viisi naista rakkoineen, pysähtymisiä on tehtävä matkan varrella ”muutama”. Talviuniltaan herännyt matkustaja löytää huoltamon vessasta näköiskuvansa. Anullekin osuu vastaan kuvastin, joka kerrankin kertoo totuuden, ken on maassa kaunehin. Taukopaikkojen välissä Anna ja Eni virittävät aivonystyröitään sanapelillä. Onko PC sana?


Minna oli jo ikuistettu Jämsän aseman seinään.

Jokainen nainen, muistakaa tämä.

Anna-tyttö on kova pelaamaan 😉

Yht’äkkiä huomaamme ilmaston muuttuvan radikaalisti sisäänpäin lämpiäväksi. Taidamme olla siis matkan päätepisteessä. Minna pohtii jo hetken lähtevänsä purkamaan ostoshysteriaansa ihan vain hetkeksi, mutta saamme teddynallen jäämään lepuuttamaan tassujaan ja popsimaan iltapalaa. Valitettavasti kuvia illan käytäväposeerausharjoituksista ei ole, mutta voimme taata parin hotellituristin katsoneen böönamme pientä keimailua varsin intensiivisellä katseella…

Teddynallen iltapuuro.

Lauantaiaamu valkenee. Cumuluksen hotelliaamiainen notkuu herkkuja, mutta Minna luottaa riisikakun ja banaanin voimaa. Anun kuolavana johtaa munakas- ja nakkiosastolle, mutta muutaman Minnan tönäisyn jälkeen Anu palaa kiltisti kaurahiutale-marja-raejuusto-lesitiini-(nyt valistuneen lukijan vinkistä)ceylonkaneli-kardemumma-stevia-aamiaiseensa. Nam.

Riisikakkua ja banaania.

Kunnon vesitönikkä ja raakapuuro.

Huoltotiimimme on herännyt myös ja ryhtyy nauttimaan talon antimista. ”Yksin” hotellihuoneessa nukkunut Sauli on varsin mielissään nähdessään kaunista naisseuraa ja kertoo sen olevan jopa parempaa kuin Hunks-komistusten keskellä. Olemme varsin otettuja.
Aamiaisen jälkeen alkaa todellinen kisavalmistautuminen. Kisat alkavat klo 17, mutta Minnan pienien kauneusunien jälkeen koko naiskööri ahtautuu hotellihuoneeseen. Bikini-Minnan hyvä ystävä on huolehtinut Pepsodent-smilesta ja lähettänyt hotellin vastaanottoon hampaiden valkaisuainetta. Sipaus taikapulveria ja tsadam – intiaaniprinsessa saa kristallinkirkkaan hymyn.

Kiitos Alanille!

Dieetti-Anun kasvonpiirteet ovat piirtyneet huomattavasti selkeämmiksi jo muutaman viikon jälkeen. Jalo luusto on peräisin Siilinjärven perukoilta. Savolaiset muka persjalkoja?

Sillä aikaa kun Minna stylisteineen jää vuodattamaan jännityksen hikeä muu sakki ahtautuu täpötäyteen Konserttitaloon. Saavumme paraikaa meneillään olevaan höyhensarjaan, miesten kehonrakennukseen. Lihaa on kasaantunut lavalle varsin kiitettävä määrä.

Masters-äijiä. Miehet pitävät lavalla hauskaa. Siitä olisi meille naisillekin opeteltavaa.

Testosteroniyliannostuksen jälkeen vilkuilemme jännittyneinä kisalavalle. Kuuluttaja pyytää tiivistämään penkkirivejä, jotta kaikki paikalle pääsevät saisivat paikkansa. Odotamme ja odotamme. Poppi raikaa suuressa salissa, ja banderollit julistavat omaa suosikkia. Lopulta piskuisia, mutta sitkeälihaisia body fitness -tulokkaita astelee yleisön mylvinnän saattelemana korokkeelle. Vaan illan kirkkain tähti puuttuu edelleen.

Sadat kädet alkavat yht’äkkiä taputtaa, ja vislonnat halkovat tiivistynyttä ilmaa: bikini fitness alkakoon. Piukeat pyllyt, valtaisat kiharat, öljytyt hipiät ja glitteriä kimaltavat bikinit täyttävät salin. Kannustusjoukkomme herää horroksestaan: ”HYVÄ MINNAAAAA!!!” Tumma prinsessa on ehdottomasti porukan upeimpia brunetteja. Kilpailija numero kahdeksankymmentäkahden reidet ovat kuin gasellin. Emme voi kuin huokailla ihastuksesta.

Valitettavasti Minnan väri jäi liian vaaleaksi, vaikka etukäteen suunniteltiin, ettei purkkirusketusta tarvitse.

Kisa opetti paljon ja tiedämme, mitä ensi kerralla voi tehdä paremmin. Minna karsiutuu valitettavasti pois finaalikierrokselta, mutta sitkeän mimmin katse on jo tulevaisuudessa. Laji vaatii päätä, päätä ja vielä kerran päätä. Vaikka pettymys alkuun harmittaa, katse on jo iltaan ja ansaittuun hemmotteluhetkeen ystävien joukossa. Olemme jokainen valtavan ylpeä omasta Minnastamme, joka on meille illan voittaja. Kahdeksat kisat kolmen vuoden sisällä ja ankarat dieetit, teepä itse perässä.
Huoltajana toiminut Anna on varannut meille pöydän Turun tasokkaasta ravintolasta. Saavumme limusiinitaksilla suuren maailman tyyliin ravintolan eteen, ja Sauli herrasmiehenä nappaa kuvan illan kaunottarista. Turustako muka Suomen kauneimmat naiset? Tässä tasokasta keskisuomalaista, maailmanluokan tyyliä. Vaan kuka tuo kahvipavun ruskea ja eebenpuun tummahiuksinen, häikäisevä kaunotar lieneekään?

Minna, Anna, Anu, Emma, Riina ja Eni.

Meikki ja kampaus kestivät aamusta iltaan. Kiitos Enille!

Ammattihuoltaja Anna on kiertänyt kahdeksat fitnesskisat ja on korvaamaton apu. Annan henkinen psyykkaus on vertaansa vailla. Häntä tullaan näkemään kisatiimissä myös syksyllä.

Pöytäseurueemme oli erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun. Joukkoon liittyi myös lakivahvistuksemme Emilia.
Annokset ovat syntisen herkullisia. Jokainen suupala aiheuttaa huokailua. Dieetti-Anu pysyy kuitenkin reikäfarkuissaan kotoisessa tyylissä ja pyytää savolaisen lupsakkaasti (ja muulle seurueelle myötähäpeän tunnetta välttääkseen) kupin maitorahkalleen. Sekaan kanelia, kanelia ja vähän lisää kanelia, kardemummaa ja steviaa – Michelin-tähden arvoinen annos.
Annan merellinen alkupala.
Anun cremeunelma: Creme Champaine Mousse on Rainbown rahkaa kanelilla.

Enin härkäinen annos. Tuhdisti proteiinia.

Minnan tilaus: talon parasta Bullia kypsänä, kiitos.

Yö jatkuu kaupungilla Apollossa, mutta tosiurheilijoiden tavoin Anu ja Minna pyyhältävät ennen puolta yötä taksilla kotiin. Bikinisarjalainen pääsee nukkumaan ruususen untaan, ja Anu kuorsaa jo viiden minuutin päästä sängyssä. Aamuyöstä loppukin porukka raahautuu tanssilattialta hotellihuoneisiin. Varsinkin Hunks-Sauli vaikuttaa hivenen väsyneeltä. Liekö kuskina toimiminen ja seurueemme ainoana miehenä toimiminen ollut noin raskasta… Vaan ketkäs istuvatkaan sunnuntaiaamuna varsin hehkeinä jo aamupalalla? Niinpä. Tehotytöt.

Jo kauan odotettu hotelliaamiainen. Tällä kertaa ennen aamuaerobista. Kyllä näillä hiilareilla jaksaa.

Minnalle suotakoon ansaittu tankkaus. Terveellisellä linjalla jatketaan arkea, vaikka muutama pääsiäismuna suuhun hiilaritankkauksen piikkiin menikin. Kamerasta simahtaa tässä vaiheessa akku, mutta kotimatka sujuu hilpeissä merkeissä. Kisareissu antoi mieleenpainuvia hetkiä, suuria tunteita, tavoitteita seuraaviin kausiin, opettavaisia tilanteita – ja ennen kaikkea tutustutti joukkomme uusiin, toisistaan aivan erilaisiin persooniin. Siksi lämmin halaus jokaiselle Team Jyväskylässä olleelle. Seuraavat kujeet ovat jo suunnitteilla. Varmaa on, ettei matka lopu tähän.

6 kommenttia

 1. Taikamaha kirjoitti:

  Reissusta, siis koko matkasta, jäi varmaan kumminkin loistava mieli, vaikkei pystiä tullutkaan. Tosin tuskin tuota pelkkien pystien takia tehdäänkään. iso peukku ja uusia tavoitteita kohti.

  Ps. Anun shampanjamousse näytti jopa etäisesti ravintola annokselta =)

 2. Anonymous kirjoitti:

  Moikka tytöt!

  Näytit Minna tosi hyvältä ja lisäksi sulla on mahtava asenne. 🙂 Tsemppiä jatkoon ja tuleviin haasteisiin!

  Milja

 3. Anonymous kirjoitti:

  Heips! Meinaako Minna jatkaa kisailuja bikini-sarjassa? 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Jatkaako Minni bikineissä vai siirtyykö bodypuolelle? Lavaesiintymiseen luontevuutta, niin kyllä se siitä. Kunto oli kaunis, mutta kävely ja ilmeet vielä hyvin jännittyneet. 🙂

 5. Anu ja Minna kirjoitti:

  Taikamaha: Jäi tosiaan mahtava fiilis! Koko porukalla oli rento meininki ja tapahtumassa näki taas tuttuja ympäri Suomea. Ihan oikeassa olet, jos pelkkä palkinnon kuva silmissä hommaa tekee, niin silloin kannattaa ehkä miettiä pohjimmaista motivaatiota uudestaan… Anun eväs oli kuin ravintolan menusta!

  Milja: Minna kiittää kehuista! Kiitos huoltotiimimme stailaaja-Enille, hän teki myös ison työn.

  Anonyymi: Minna katsoo vielä rauhassa ensi kevääseen, missä sarjassa hän kilpailee. Kaikki ovet ovat vielä auki 😉

  Anonyymi: Kumpikaan, body tai bikini, eivät ole poissuljettuja vaihtoehtoja, mutta vielä harkitaan lopullista sarjaa ensi kisoihin. Esiintymistä tullaan tosiaan harjoittelemaan ja muokkaamaan luontevaksi 🙂

 6. Anonymous kirjoitti:

  Valitettava tosi asia on ettei Minna tule ikinä pärjäämään bikinissä, hän ei ole tarpeeksi kaunis kasvoistaan. Nuo kun ovat kokonaisuus ratkaisee kisat. Fitnesissa hän voisi pärjätä jo nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *