Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Wapputivolin pyörteissä

Suomen Tivolista löytyi aikuisillekin kaikkea kivaa. Okei, valitettavasti kuva ei liity millään tavalla postaukseen, mutta härski tavoitteemme on haalia mahdollisimman paljon lukijoita blogiimme. http://www.wrestling-superstars.com/the-rock-comments-on-hosting-wrestlemania-xxvii
 
”Wapun wiettoa winhaa, wiinasta wielä wähän. Woipi wointi wallattomaksi waihtua, waan woimanaiset wetävät wettä wain.” -Vanha kansanviisaus
Työväen juhlapäivän kunniaksi päätämme pyhittää päivän ainoastaan karnevaalitouhulle ja ylioppilashatuillaan prassailevien opiskelijoiden seuraamiseksi. Minna on saanut vieraakseen kummityttönsä, ja mikäpäs sen hauskempaa kuin viettää aurinkoinen päivä Suomen Tivolissa.
The Giant Wheelistä avautuu Jyväskylän upeimmat näkymät. Varo lipuntarkastajaa.
Innokas koululainen on tohkeissaan hurjista laitteista. Enemmän ja vähemmän aikuiset seuraavat perässä. Wihii.
Serpentiinit liehuvat tuulessa. Wappufiilis on kohdallaan.

Tivolin pyörteisiin on tultu kampaajan kautta, tietenkin.
Jäämme kiinni maailmanpyörässä, kun lipuntarkastaja pyytää tiukasti Minnaa näyttämään tikettinsä uudestaan. Lippu on revennyt ja teipattu uudestaan. Mies epäilee ja tivaa lipun aitoutta. Minna ilmoittaa tehtailleensa tivolilippuja aimo kasan. Mukana on myös selkeästi kidnapattu lapsi ja joku hämärä-Heikki isossa gängstätakissa. Lopulta maailmanpyörä pyörähtää käyntiin ja pääsemme pakomatkalle korkeuksiin.
Tivolilippuja tehtaileva Minna ja ilmiselvästi biologinen lapsensa.

Anua ei pienet pyörät säikäytä.
Tivolissa on aikaa stalkkailla enemmän tai vähemmän juhlahumun jälkeistä Suomen kansaa. Arvioimme ihmisten kampauksia ja vapputyyliä. Hyvässä hengessä, tottakai.
Tivolin upeimmat kopottimet. Korokepohja taitaa tosin olla liian korkea fitnesslavoille.
Askeettisessa treeniarjessa usein unohtaa elämän muutkin iloittelut. Nautimmekin täysin simasiemauksin tivolin räiskyvästä värimaailmasta, turbohärveleistä, hattaroista, lakupötköistä, kiemuraliukumäistä, pyörivistä sombrero-hatuista ja kaalimatojunista (lasten juna, toim. huom.). Ohikiitävän hetken Anu ja Minna ovat taas kymmenvuotiaita taaperoita (henkinen ikämme on tosin tätä alempana noin muutenkin).
Ettei vaan ajolupa olisi jo mennyt kuskilta umpeen?

Mega Flip. Olisi valmaan flipannut fitnesstytsyilläkin taivaan tuuliin. Myönnetään, emme uskaltaneet mennä.

Musik Express. Kummitytön lempilaite.

Tsemppipeukku vapunjälkeistä kapulaa poteville.

Anu löysi vertaisensa kaverin.
Porukan suurimmat pienin alkaa jo väsyä kymmenien kieputtimien ja vieputtimien jälkeen, joten suuntaamme bodaajille normaaliin paikkaan, Mäkkäriin. Yllätys on melkoinen: Jyväskylän Mäkkäristä on tullut varsinainen design-ravintola. Löytyy tummaa puuta, retrokuviota, skandinaavista muotoilua ja selkeitä, graafisia linjoja. Vaan onnistuvatko annokset samalla tavalla yllättämään…
Jari, kelpaavatko nämä hiilaritankkaukseen?

Shh. Vain yksi. Ei kerrota kenellekään.
Minnan kummityttö muistuttaa vielä, että tänään olemme tehneet matalasykkeistä aeroobista. Fiksu tyttö, Minnan opit ovat siis selkeästi menneet perille. Wahvaa Wappua kaikille, toivottaa blogimme! Huomisesta alkaa taas massiiviset treenit ja silloin iloittelu on kaukana.

3 kommenttia

 1. Taikamaha kirjoitti:

  Itepä kävin tuossa MEgaFlipissä ja voin kertoo, että oli ilottelut kaukana. Hyvä että skippasitte..

 2. Anonymous kirjoitti:

  Mua niin häiritsee teidän blogissa tuo ”aerooooobinen”! Ihan vaan aerobinen riittää. 😀 Muuten hyvä blogi, keep up good work!

 3. Anu ja Minna kirjoitti:

  Taikamaha: Hahaa, kyllä se melkoiselta flipiltä näyttikin 😀 Mutta nytpä tiedät, mihin ei kannattane ensi vappuna mennä…

  Anonyymi: Kiitos infosta! Olemme puhkoneet pienet aivonystyrämme rikki, poikki ja hajalle, kun olemme miettineet, tarvitaanko yksi vai kaksi oota 😀 Jatkamme siis jatkossa yhdellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *