Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Extra Large Cup Size

Tero Kivisen (alemman postauksen heppu) ohjeistus (purista tissit yhteen kuin baaritiskillä) mielessä lähdemme pumppaamaan rintafileet jäkkiin. Minna saapuu saliin ja ottaa alkuun luontevasti pienet vaatimattomat poset.

Upouudet Bia Brazil -pökät. Brassipeppu on Minnan tavoite.

Riinalla, syksyn 2012 bikini fitneksen ekakertalaisena, on tänään 7.5. startannut The Diet. Aijaijai. Hän olikin jo mukavasti rapsakoitunut, vaikka väitti tankanneen Keiteleen viikonloppureissulla äipän potut ja kastikkeet muidenkin ruokailijoiden edestä. No, syksyyn on pitkä aika, ja houkutusten tie tulee olemaan (tero) kivinen, terkuin Triathlon-Anu.

Riina uskoo treenissä musiikin voimaan. Rokki-Riinalla jytä pauhaa ja rauta nousee.

Haluaisimme kovasti lisää urospuolisia lukijoita, joten ajattelimme ottaa aamun teemaksi äijämäisen runttaamisen, uhomisen, haisemisen, pieremisen, älämölöämisen, kiroamisen, puhkumisen ja irvistelemisen. Anulle siis perusnormitreeni.

Vinopenaa ala Minna.

Biancaneven blingipipo päässä GänGstä-Minna laittaa painot nöyrtymään.

Rintafilee-Anu siirtyy tuntumapumppailemaan ristikkäistaljaan. Tuo kädet isolla liikeradalla suoraksi eteen. Edessä sellainen puristus tisseihin, että light colakin pysyisi niiden päällä. Tulemme vielä joskus todistamaan saman kuvamateriaalilla, sillä Anu pystyy jo kannattelemaan vesipulloa rintalihasten päällä. Usko pois.

Teron treenissä uitettu paita pitää innokkaimmat ihailijat taatusti loitolla. ”Sosiaalinen elämä on kataboliaa.” -Jari Bull Mentula

Minna, näytä, kuinka kovaa tänään penkistä nousee.

Tehoäijäkaksikkomme nostaa penkistä 100 kiloa pelkällä oikean käden hauiksella.

Ja sitten uhoamasta tangon alle, beibe.

Painokiekot eivät mahtuneet suuruudessaan kuvaan.

Anun treenivaatetus peittää langanlaihan, gasellimaisen siron olemuksen. Anu ei kaipaa salilla liikaa kateellisten katseita jumalaiselle vartalolleen, joten siksi hän joutuu verhoamaan itsensä säkkeihin. ”Kauneus on kirous, mutta onneksi kestän sen”, kovapsyykkeinen Anu sanoo. ”Mutten kaipaa sääliä.” Annetaan alemman kuvan kertoa kaikki. Mikä nainen, aah.

Etunojapunnerrusta siis maksimitoistomäärä minimaalisilla tauoilla. Ei siis taukoja yhtään.

Anun punnerrustahti on valoakin nopeampi. Kamera ei edes ehdi tarkentamaan. 316, 317, 318… Hop, hop.

Jotkut ovat saattaneet epäillä, kuinka yhdistää kauniit kynnet ja bodaus. Helposti. Muistelemme taannoin kanssakaunottaremme Sara La Fountainin saaneen kateellisten panettelua ruoanlaittotaidoistaan, jossa väitettiin hänen väkertävän epähygieenisesti rakennekynnillä. Emme ota Fountainin kynsiin sen enemmän kantaa, mutta etteikö Minnalla onnistuisi penkkaus kynsillä? Sooo wrong.

Kisakynsien jälkeen L-Salongin Laura taikoi Minnan omiin kynsiin sporttiset geelilakkaukset.

Siispä vipunostoja sivulle maaten. Ok, kertokaa joku oikea nimi. Tai hetkinen, ei sittenkään. Vain kynäniskat ja muut nörtit prassailevat hienoilla nimillä. Teot, vain ne ratkaisevat.

Iso levitys sivuille mahdollistaa kunnon venytyksen. Muistathan, että lihastyö koostuu kahdesta eri vaiheesta. Venytyksestä ja supistuksesta. Alhaalla pidä venytystä hetken aikaa, ennen kuin supistat ylhäällä rinnalla tiukasti. Huh, pakollinen treeniblogiin asiaankuuluva info suoritettu. Ja sitten muihin mielenkiintoisempiin juttuihin (meihin).

Jostain syystä Anun epäiltiin dieetillä lipsuneen. Maratoonari, triathlonisti, maastohiihtäjä ja yleinen monitoiminainen ei epäilyistä piittaa. Ettäkö joku epäilisi vielä tämän kuvan jälkeen bodyammattilaista? Niin, ja valaistus ja aamun nestepöhö antavat lisäksi hieman pliisumman vaikutelman kuin luonnossa.

100 % Muscle. 100 % Attitude. 100 % Beauty. 100 % Fit – And 0 % Fat.

Huomio. Seuraava reilu viikko tulee olemaan poikkeuksellinen. Anu koettaa pärjätä työpaikan ja kirjaston koneella, vääntää yksin salitreeniä (no problem) ja puputtaa kaalia. Missä siis Minna? Paljastettakoon sen verran, että Minna on päättänyt hommata itselleen bodyharrastuksen rahoittavan rikkaan arabisheikin. Sen tarkempia vihjeitä emme tule antamaan. Mutta, Parviaisen Jussin sanoin:

Voimia.

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Te ootte niin ihquja!! Ja Anun toppatakki on ihan mun ehdoton suosikki=).Repeilen..

 2. Anu ja Minna kirjoitti:

  Anonyymi: Sääkin oot ihku! 🙂 Meinattiin tuossa just, et perustetaan joku keräystili Anun uuden kevättakin mahdollistamiseksi. Siihen jokainen voisi laittaa haluamansa summan, jotta tyttöparka saisi uuden takin… Ja Minnalle oma silikonirahastotili.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Joo Anulle uusi takki. 😀 Jatkakaa samaan malliin, aivan loistavasti kirjoitettu ja tehty blogi, hyvin panostatte. 🙂

 4. Jenni kirjoitti:

  Tätä on niin hauska lukea!
  Nähdäänkö, Anu, pian? Vai saako sun treeniaikatauluun mitenkään sovitettua pientä reissua Savon sydämeen? 😉

 5. Anu ja Minna kirjoitti:

  Hauska ja hauska… 😀 Mutta asiaan, olen siis pakon sanelemana ilmeisesti tulossa touko-kesäkuun vaihteessa, kun Tarulla on valmistujaisjuhlat. Tämä ei tarkoita, etteikö olisi mukava nähdä! Säkin taisit olla Suomessa noihin aikoihin, oliko se 4.6. se vika päivä, niin ehottomasti nähhään sillä välillä, jos vaan aikataulut yhteen sopivat. Laitan vaikka lähempänä infoa, kun en vielä tiedä, mihin aikaan ja minä päivänä tarkalleen oon tulossa.

  -Anu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *