Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Dream House – Lepopäivän leffailtaa ja euphoriaa

Meditaatio-Minna luottaa kaikissa valinnoissaan ennustajansa neuvoihin, kristallipalloon, tyynyn alle piilotettuihin yrtteihin, kuivattuihin valkosipulipitkoihin ja tarot-kortteihin. Se selittääkin useimmat älynväläykset.

Black Swan, Bridesmaids, Dream House… Kulttuurista mitään ymmärtämättömille bodareille valinta tuottaa tuskia. Jospa katsoisimme kuitenkin vain Euroviisuja? Minna asettaa leffat eteensä ja pyytää haaremipöksyissään korkeammilta voimilta apua. Päässä humisee hetken hieman tavallista pidempään, ja päädymme Dream Houseen. Elokuva on jännittävä trilleri perheestä, joka muuttaa muistoja tulvivaan taloon. Kaikki muistot eivät kuitenkaan ole hyviä… Iik. Keskitymme puolet elokuvasta Daniel Craigin fysiikan arviointiin. Hieman rönttöä vatsan seudulla, mutta muuten ihan ok noin niinku ikäisekseen boheemiksi näyttelijäksi.

Minna on roudannut mukanaan muiden kiusaksi omia eväitä ja kertoo ylpeänä uudesta kulinaristisesta löydöstään. Aniis jahvatamataa rahkaan. Hän rouskuttaa viinirypäleitä kuin parhaissakin hellenistisissä roomalaispidoissa. Dieettikateus iskee.

Minnan uusin rahkamauste, tekee ihanan raikkaan viileän sitrusmaisen maun… Kannattaa kokeilla!

Leffaeväät? Niitä ei ole paitsi Minnan viinirypäleet ja vesi!

Minna ja Riina peittävät silmiään leffan säikkykohtauksilta. Onneksi Anu seuraa valppaana, jotta juonessa pysytään kärryillä.

Anun pyörästä puhkesi rengas naulaan. Raukkaparka tallusti monta hikistä kilometriä paahtavan auringon alla. Kävely ei ole tosibodareille luonnollinen liikkumismuoto.

Minna on viettänyt lauantaipäivän kunniaksi kerrankin totaalilepopäivän. Siitä onkin aikaa. Yleensä päivään on ahdettu väen väkisin ainakin joku toiminnallinen puuhastelu, jos ei salia niin sitten aamulenkki tai ryhmäliikuntatunti. Ja se lepo, sitä tarvitaan myös. Joku taisi joskus kysellä, millainen on normaali treeniviikkomme. Alla hieman suuntaa antava harjoitusviikko.

MA aamu: lenkki (reipas kävely) 60 min, aamupäivä: etureidet

TI aamupäivä: selkä, usein perään sisäpyöräily 45 min

KE aamu: lenkki 60 min, aamupäivä: takareidet

TO aamu: lenkki 60 min, aamupäivä: rinta

PE aamu: usein sali kädet-hartiat, perään BodyPump tai sisäpyöräily 55 min

LA aamu: lenkki 60 min aamupäivä: usein BodyPump tai sisäpyöräily 55 min

SU aamu: lenkki 60 min, iltapäivä: poseeraus 1-2 h

Yleensä viikko kuitenkin elää ja harjoituksia saatetaan muokata hieman suuntaan jos toiseen. Neljään – viiteen salitreeniin per viikko kuitenkin pyritään, ja Anunkin dieettiohjelmaan kuuluu kuusi aerobista tyhjällä vatsalla. Päälle ryhmäliikuntaohjaukset ja Minnankin mahdolliset jumppailut salitreenin ulkopuolella, niin harjoitusten lukumäärää tuskin tulee ainakaan kasvattaa. Olisikin hyvä, jos viikkoon saisi ainakin yhden aivan totaalisen lepäilypäivän ja muutenkin mahduttaa joka päivään sitä venyttelyä, venyttelyä ja vielä kerran venyttelyä.

Aivan yhtä tärkeää on antaa ajatusten vaeltaa muuallekin kuin toistoihin, sarjapainoihin, kaloreihin ja vyötärön ympäryksiin. Vaikka hömppäviihteeseen. Vai mitä, Minna?

Minna oli herättänyt katukuvassa kummastusta, kun muuan Suomen kansallisuutta näkyvästi edustanut miesjoukko oli pohtinut tulleensa Intiaan Haaremi-Minnan nähtyään.

Riinakin on dieetillään edistynyt juuri niin kuin pitääkin, vaikka paino ei ole kilomäärällisesti vielä suunnattomasti pudonnutkaan. Dieetillä ei kannatakaan turhan orjallisesti seurata vaakaa. Silmä ja peili kertovat paremmin, missä mennään, ja muutenkin välillä paino voi junnata viikon, pari melko lailla samoissa lukemissa. Vasta totaalijumituksen ollessa kyseessä kannattaa tarkistaa, mitä tulisi korjata.

Sohvavenyttelyä. Villasukat jalkaan ja lempihuppari päälle!

Naiset nauttivat siis kerrankin lauantai-illan luvallisesta löhöilystä. Leppoisaa sunnuntai-iltaa vielä kaikille, maanantaina starttaa jälleen rutistus treeniviikkoon!

Elokuvan juoni vie suorastaan mennessään.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    teettekö aina ilvuoroa töissä,kun treenaatte aamuisin? kiva blogi=)

  2. Anu ja Minna kirjoitti:

    Anonyymi: Minnalla on alkanut nyt työajat myöhemmin aamupäivästä, jolloin aamulla on ehtinyt jo aikaisin treenaamaan. Välillä työajat kuitenkin vaihtuvat, ja joskus työpäivä alkaa normaalisti jo aamusta ja kestää jopa alkuiltaan. Silloin treenaamaan pääsee vasta myöhemmin. Anulla ei ole juurikaan velvoitteita laiskana opiskelijana, joten hän pääsee melkein milloin vain treenaamaan. Mutta olemme todenneet aamun (tai pikemminkin aamupäivä) treeniajan varsin mukavaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *