Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Oodi urheilulle

Keskittyminen.

Askel saliin testoiseen, ei meitä voi verrata estoiseen. Pelot kaikki narikkaan, painonnostokorkkareiden tuotannossa yhteys Minna Parikkaan. Tiukka ote tangosta, nousee kurkkuun pala mangosta. Pelottaa, jännittää, hiipii mieleen epäusko, vaan pilkottaa ikkunasta toiveikas iltarusko. Lasku kolmeen, yks-kaks-kolmeen, ei tässä lajissa pärjää Janne Holmén. Pyh, pah, ei omatunto soimaa, kun käytetään raakaa voimaa.

Voimantuotto.

Urheilu vaatii kuria ja mieltä, ei aina voi herkkulautasten edessä hipoa kieltä. Täytyy uhrausten eteen nähdä vaivaa, ei aina voi sohvan pohjalla napanöyhtää kaivaa. Tekemään siitä siis, hop, hop, mene jo, näin se tiukka fakta vaan o. Kun päätät jotain vankasti, saapi tulla vaikka kuraa niskaan rankasti. Tavoite ei siltikään horju, kukaan ei sinun päämääriäsi torju.

Oteleveys.

Vaan tekeminen palkitsee endorfiinin lailla, ei tarvitse käydä piristystä hakemassa ulkomailla. Nauti hiestä ja hapotuksesta, älä hae mielihyvää edes vapotuksesta. Keho on meille lahja armas, pätee siinäkin sinun hyvä karmas: tee hyvää kropalle, niin kroppa antaa takaisin pääkopalle. Asenne ratkaisee ja pahan laiskottelukierteen katkaisee. Parhaita treenihetkiä, omaan itsetuntemukseen antoisia retkiä!

Tulos.

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ihaaaaana <3

  Janina

 2. Anu ja Minna kirjoitti:

  Itse olet!! 🙂 <3

 3. Anonymous kirjoitti:

  Moi! Minna onko vinkata hyvä paikka Jyväskylässä, jossa olet käynyt ennen kisoja sokeroinnissa? Itse kävin joskus sokeroimassa sääreni ja silloin jälki oli ainakin tosi huono… :/ Tekijä jätti pieniä karvoja vaikka kuinka paljon sääriin. Lähtikö sokeroinnilla KAIKKI pienimmätkin nukkakarvat joka paikasta? 🙂

  Ps. Mahtava blogi! Saa aina hymyn huulille! 🙂

  -Heidi-

 4. Lotta kirjoitti:

  Vau mikä blogi, kylläpä reenimotivaatio hyppäs taas pari askelta ylemmäs 🙂

 5. Anu ja Minna kirjoitti:

  Heidi: Tiheää tiheämpäänkin aluskasvillisuuteen tepsii taatusti Jyväskylän L-salongin sokerointi, siellä olen itse käynyt. Ei ikäviä punoittavia näppyjä, ja tulee siistiä jälkeä!

  -Minna

  Lotta: Kiitos kehuista! Motivaatio on meilläkin ajoittain hukassa, mutta muiden tsemppi kannustaa jatkamaan 🙂

 6. Anu ja Minna kirjoitti:

  Heidi: Ohessa vielä linkki: http://www.l-salonki.fi/karvanpoistot.html Jyväskylän Torikeskussa sijaitsee siis, 2. kerros

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *