Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

What keeps you going?

”You gotta get up and say: I wanna be the champion and I do whatever it takes.” -Arnold Schwarzenegger

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Heippa! Olisiko mahdollista saada postausta käyttämistänne lisäravinteista? Netin keskustelupalstat ovat pullollaan mielipiteitä erilaisista superfoodeista ja ravintolisistä, että menee ihan pää pyörälle.. Olisi kiinnostavaa tietää, että mitkä ravinteet te koette hyödyllisiksi? 🙂

  2. Anu ja Minna kirjoitti:

    Moikka! Voisipa hyvinkin tehdä. Ainakin palautusjuomaa moni suosittelee nimenomaan herana otettavaksi ja siihen kylkeen esimerkiksi kreatiini ja glutamiini ovat ihan perusteltuja. Vitamiineista omega-kolmoset kuntoon, samoin ehdottomasti d-vitamiini. Tärkein pohja on kuitenkin hyvässä ruokavaliossa, eli ensin perusta kuntoon ennen kuin kikkailemaan tai korvailemaan lisäravinteilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *