Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kauheusilta

On jälleen aika perinteisen kauneuspostauksen. Malleinamme tänään Pedikyyri-Minna ja Tyvi-Anu.

Kesävarpaat 2012

Fitness alkaa selvästi aiheuttamaan jo harmaita hiuksia.

Ja mitäpä tärpättiä sitä tällä kertaa isketään? Aloitamme hoidon shampoo- ja hoitoainekäsittelyllä. Tukkaa on uitettu 54 minuutin verran spinningissä + alla muutaman päivän helteessä paahtunut päänahka. Pää painepesuriin, reilu loraus shampoota, vaahdotus, pesu, pyyhekuivaus, hoitoaineen levitys, 10 minuutin vaikutusaika (testaa kärsivällisyytesi) ja huolellinen huuhtelu. Tukkahan on kuin kampaajalta tultua! Ai niin, kampaajallahan sitä oltiinkin. Loppuun suihkaistaan hieman viimeistelyä putipuhtaille hiuksille ja volaa – eikun kesäyöhön!

Vasemmalla shampoopullo, oikealla hoitoainepurkki. Hoitoainetta on kätevä napata sormenpäillä purkista.

Jyväskylän IDHairilta saimme Davinesilta Natural Tech -sarjan shampoota ja hoitoainetta. Shampoo on tarkoitettu kuivasta tai rasvaisesta hilseestä kärsivälle päänahalle (siis optimaalinen Anulle). Aine puhdistaa, ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Tuotteen salainen ainesosa on seleenidisulfidi. Hoitoaine puolestaan on kosteuttava ja suojaava, erityisesti kuiville ja hauraille hiuksille. Vaikutusaika (10 min) kannattaa malttaa, sillä pesun jälkeen hiukset tuntuvat keveiltä, helposti käsiteltäviltä ja päänahka raikkaalta.

Viimeistelytuotteilla saat loihdittua taatusti pitävän salikampauksen.

Parturi-kampaajana Minna on tarkka tuotteistaan ja osaa erottaa hyvän tuotteen perusmarkettiputelista. KEVIN.MURPHYN viimeistelytuote SESSION.SPRAY kiinnittää hiukset tukevasti, mutta ilman painavaa tunnetta. Vehnäproteiinit, luonnolliset öljyt ja UV-suoja takaavat elinvoimaa hiuksille. Kampaus ei pääse kärsimään kosteudesta, eivätkä hiukset liuskoitu. L’anzan Healing Style Ultimate F/X tarjoaa pitävämpääkin pitävämmän tuen. Tuote levittyy tasaisesti ja kuivuu nopeasti. Hiukset eivät pääse takkuuntumaan, vaan kampaus pitää kutinsa. Molemmat selviävät hyvin testistä. Kelpo tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *