Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kuvia kadoksissa!

Pahoittelemme häiriötä! Teknisten ongelmien vuoksi osa kuvista on kadonnut jonnekin netin syövereihin. Koetamme saada asian kuntoon mahdollisimman pian.

Päivitystä 15.7.2012: Bloggerin oman kuvatilan loputtua latasimme kuvia Imguriin, josta siirsimme kuvat URL-osoitteella blogiin. Nyt blogi näköjään välillä näyttää osan kuvista, välillä taas ei. Tästä eteenpäin lataamme kuvat Flickr-sivuston kautta. Toivotaan siis, että jatkossa kuvat näkyisivät moitteetta. Jos jollain lukijalla on antaa vinkkiä ilmaisesta kuvien lataamisesta blogiin, otamme mielellämme apua vastaan.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    http://imageshack.us Tuonne nopea ilmainen rekisteröityminen. tekee oman albumin, jota voi selata, ja kuvia voi linkata yksinään omilla osoitteillaan. Selain muistaa sen tunnuksen halutessa, ei tarvii joka kerta kirjautua sisälle.

  2. Anu ja Minna kirjoitti:

    Kiitos neuvosta! Tunnukset luotu ImageShackiin ja kuva onnistuttiin jo liittämään blogiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *