Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Metsänneitoja ja vuoripeikkoja

Metsänneito Minna nappaa kimpun kukkia kedolta.

Vaikka body fitness -lavat ovat toistaiseksi saaneet jäädä ja kilpakumppanit huokaista armahdetusta helpotuksesta, julkisuuteen on edelleen päästävä keinolla millä hyvänsä. Siispä viimeinen oljenkorsi (Egorazzi-sivuston silikonisponsorihankkeesta kieltäydyttyä) on kietaista Tarzan-lannevaate ja koikkelehtia Vaajakosken kallioilla.

Todistusaineistoa: Minna on hengissä.

Minna on päässyt jälleen hyvään vauhtiin ja nautiskelee vielä leppoisista loppukesän työviikoista, aamulenkeistä ja kehonhuoltoharjoituksista. Luottokampaaja on lupautunut tänäänkin tarjoamaan superharjaksia, rusketussuihkeita, finnipeitepuikkoja ja lakkakatkuja.

Ja muodot ovat edelleenkin vähintään kohdillaan!

Kiitos, Casall, vaatelähetyksestä! Pirteän värinen jumppatoppi tuntuu päällä kuin toiselta iholta ja hengittää hyvin.

Anu on mennyt eilisissä painonnostoharjoituksissa runnomaan koipensa. Reisiä koristaa kaksi mustelmaa, ja Minna joutuu nyt finnienkin lisäksi suhimaan puikolla peitettä. Ole siis varovainen ja harjoittele etukäteen tangon heittämistä eteenpäin ja itse kaatumista taaksepäin, kun liikuttelet isoja rautoja. Onneksi pahemmin ei käynyt ja säikähdyksellä plus parilla tummentumalla selvittiin, mutta jatkossa ollaan huolellisempia, jookos.

Voimanainen tipautti 60 kilogramman tankolastin suoraan reisilleen. Onneksi pahempia haavereita ei käynyt, mutta peitepuikko joutui kovaan koetukseen mustelmien peitto-operaatiossa.

Minnan ammattitaitoisissa käsissä tukka tulee kerrankin taas puhtaaksi ja sileäksi. Viimeinen suihkaus rusketussumutetta ja kiiltoa jumalaiselle hipiälle. Kuvauskunto on taatusti pätäkkä eikä massaa tule puuttumaan fitnesshenkisissä otoksissa!

Viikon vesipaastonnut ja pahimpia nestekertymiä kuivatellut top model nappaa pienen huikan. Ihan pienen vain.

Hyppäys autoon! Valokuvaajana toimii Risto Salmijärvi, joka on kuvannut studiokuvausten lisäksi myös esimerkiksi tanssijoita, joogailijoita ja cheerleading-harrastajia liikkeessä. Nyt uutena haasteena ovatkin luonnossa kuvattavat kuvaukset, jolloin esimerkiksi valon kanssa saa olla tarkkana. Alamme porukalla etsimään sopivia kivenmurikoita valokuvauspaikoiksi. Kalliokiipeilyä siis luvassa.

Vaajakosken louhokset huokuvat historiaa. Kivikautisia sapelihammastiikereitä ja mammutteja voi suorastaan nähdä maisemassa.

Jyväskylän ykköshiusekspertiltä ei jää yksikään suortuva vinoon.

Anu reaktio, kun hän kuulee, että kerrankin kamera tulee kuvaamaan vain Häntä.

Vaajakosken louhinta-alueella on upeat maisemat. Vaikka ulkona paistaa vielä korkealta aurinko, sinertävä hämärä piirtyy vasten kallioiden seinämiä. Luolanainen koikkelehtii lohkareilla ja möhkäleillä. Kättä ylös, polvea eteen, näinkö ne intiaanit sadetansseja tanssivat? Salmijärvi kertoo, että malleilta vaadittava tärkeä ominaisuus on vartalonhallinta: kuinka pystyt muuttamaan pienilläkin liikkeillä asentoa ja muotoutumaan haluttuun asentoon. Kaikilta se ei valitettavasti käy käden käänteessä, mutta pilateseksperttimme vääntelehtii kallioilla huikaiseviin spagaatteihin ja soturipotkuihin. Tai ainakin melkein.

Salmijärvi napsii tottuneesti kuvia, kun vuoripeikko hyppelehtii möriköillä vähemmän tottuneesti.

Vaikka alkeellisissa oloissa ollaankin, pieni siveys muistetaan. Riepu paikalleen!

Päivästä jäi hyvä maku suuhun, vaikka nälkä pääsikin kesken kuvausten iskemään. Kiitokset Ristolle hauskasta kokemuksesta!

6 kommenttia

 1. janina kirjoitti:

  Mjau mikä bööna! 🙂

 2. Tiina kirjoitti:

  Magee tuo viimeinen kuva!

 3. Anu kirjoitti:

  Näyttää todella hauskalle! 😀

 4. Anu ja Minna kirjoitti:

  Hauskaa tosiaankin oli! Koetamme laittaa kuvauksista jonkun vahingossa onnistuneen otoksen tännekin, mikäli sellaisia tulee 😀

 5. Susu kirjoitti:

  Moikka! ihana tuo casallin toppi, mistä noin ihanan värisiä saa tilattua? ja suurkiitokset tytöt teille superhauskasta blogista! ja tsemppejä reeneihin 🙂

 6. Anu ja Minna kirjoitti:

  Kiitos! Ainakin tästä osoitteesta löytyy http://store.casall.com/womens/tops/tanks/good-karma-boxback.html ja toki kannattaa tarkistaa urheiluliikkeiden valikoima ja miksei muistakin Casallin tuotteita myyvistä nettiliikkeiden verkkokaupoista. Toivottavasti saat topin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *