Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Sanoista tekoihin

Jätetään kerrankin turhat selittelyt ja aletaan hommiin. Mitä pitää parantaa ensi kevääseen? Selkään lisää sekä leveyttä että paksuutta ja olkapäihin rutkasti lisää punaista pihviä. Laardia saakin sulattaa talven hyisissä pakkasissa urakalla, mutta senhän läskeilystä saa palkaksi. Ympäri vuoden kannattaisikin pysyä melko siistissä kunnossa, jolloin kroppakin kiristyy mukavasti kisoihin mennessä eikä muutenkaan keho joudu aivan nälkäkuurin aiheuttamaan jumitusshokkitilaan.

Tänään on luvattu lepopäivä. Ensi viikosta alkaen toivottavasti pääsee jo uuden treeniohjelman korkkaamiseen. Tulossa viisi salitreeniä viikkoon. Jaosta en uskalla vielä luvata, kun en ole valmista ohjelmaa nähnyt. Nyt pyrin sijoittamaan salitreenit ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen kanssa samoille päiville niin, että treenaan saliharjoituksen jo aikaisin aamulla, jolloin saan keskitettyä siihen kaikki energiani ja päivällä ohjaan kevyesti ryhmäliikunnat keskittyen asiakkaiden ohjaamiseen. Näin saan viikolle kaksi totaalilepopäivää ja kaivattua palautumista paitsi lihaksille ennen kaikkea myös päänupille.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Go Anu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *