Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tuulahdus kallioilta – Loppukesän kuvasatoa

Ok, kyllähän se kenkutti, kun ei julkisesti päässytkään esittelemään syksyn Expoihin joka ilta peilin edessä hiottua lannelordoosin maksimaalista taittoa tai gluteuslihaksen optimaalista kaarta. Seiskakaan ei ymmärtänyt hyvän päälle, joten ainoa vaihtoehto oli lähteä lähikylien kallioille, pukea hippiriepu ylle ja leikkiä hetki kallioviidakon Xenaa. Joku saattoi vihjaista dieetin tarpeesta ennen kuvauksia, mutta ajattelimme olevan lukijaystävällisempää lähestyä pehmoisilla, suorastaan pullavilla, arvoilla ja sellaisella kokoluokalla, ettei tarvitse suurennuslasin kanssa etsiä pikseleiden seasta suonia ja säikeitä. Lupaamme kaikille ”naisbodarit ovat hirveitä lihaskimppuja” -pelkotiloista kärsiville: näistä kuvista ei paista yksikään karmea muskeli!

Kiitos Studiowoiman (studiowoima@gmail.com) valokuvaajalle, Risto Salmijärvelle, loppukesän otoksista! Ja yli-innokkaalle mallille, joka pysyi pystyssä kallioilla, vaikka mahan vetäminen sisään koko kuvausurakan ajan tahtoi viedä tajun kankaalle ja suolet solmuun.

P.S. Jotta fitnessblogiuskottavuutemme (täh, onko sellaista?) säilyisi edelleen jotenkuten hatarissa liitoksissaan, kevättä kohti rummutetaan alati viulun kielen lailla kiristyvää kisakondista. Epäilijät, ilkeilijät ja muut elämäänsä kyllästyneet narisijat, tiukkenevasta perästä kuuluu.

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Heippa, ihania kuvia! :)Sulla on muuten aivan äärimmäisen kauniit kasvonpiirteet, jotka ei noissa aiemmissa sali irvistys kuvissa (enkä siis tod. väitä et salilla pitäis nätiltä näyttää) oo tullu tällä tavalla esille :)) Tsemppiä treeneihin!

 2. Anu ja Minna kirjoitti:

  Tämäpä mieltä lämmittää, kiitos 🙂 Tokihan kuvauksiin laitetaan se pakkelikerros ja ripsiin sutia ja vähän luomiväriä ja vähän varjostusta ja päälle oikea valokuvaaja ja tarkka valotus jajajaja, joten ehkä ne salikuvat antavat kuitenkin realistisemman kuvan 😀

 3. tiiti kirjoitti:

  Tosi nättejä kuvia! Mulle tulee mieleen Pocahontas, mutta semmoisena modernina kyykkäävänä versiona.

 4. Momin kirjoitti:

  Oikeesti ihanaa ja hienoa, että löytyy myös off kauden kuvia… tai ylipäätään kuvia, jossa ei olla niin viimesen päälle trimmatussa kunnossa. Tämähän se antaa sen oikean kuvan lukijoille tästä lajista 🙂 Hyvä hyvä … ja hyvältähän tuo näyttää anyway!
  -päivi-

 5. Anu ja Minna kirjoitti:

  Tiiti: Tosin veikkaan, että se oikea Pocahontas on kyllä kipittänyt niillä solakoilla koivillaan puhveleita ja härkiä pikkuisen ripeämmin… 😀

  Momin: Toki aktiivisesti kilpailevan fitnesskilpailijan pitäisi pysyä melko hyvässä kuosissa ympäri vuoden, mutta ihan totta: on virheluulo, että kaikki olisivat koko ajan kisapäivän kaltaisessa kireässä kuosissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *