Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kaaneusjuttuja

Vaikka meitä onkin siunattu jumalaisella ulkonäöllä ilman mitään sen kummempia vippaskonsteja, joskus hyvännäköinenkin haluaa näyttää parhaimmannäköiseltä ja turvautua pieniin apukikkoihin.

Millä saada muutamasta finnistä punoittunut naamavärkki ehostettua? Millä peittää pinttynyt kainalohiki ja tuoksua jälleen ruusuiselta? Millä saada puolet päätä koristava tyvikasvu edes hitusen piiloon? Kas tässä sota-arsenaalimme rumuuksien karkoittamiseen. Varsinkin dieetillä aistien herkistyessä panosta itsesi hemmotteluun. Miten olisi vaikka suklaanaamio kasvoille? Nautintoa aisteille, mutta ei jää kylkiin kiinni.
Naistenlehdilläkin on vuoden lopuksi tapana listata vuoden suosikkituotteet. Tässä siis Anun ja Minnan TOP 100, joita ilman tytöt eivät tulisi toimeen.

Minna rakastaa kaikkea, mikä tuoksuu hyvälle. Tällä hetkellä kotona tuoksulyhdyssä palaa joulutuoksuina kardemummaa, kanelinlehteä ja inkivääriä. Kesällä poltellaan lemmekkään aistillista ylang ylangia, syksyllä stressioireita vähentävää ja rentouttavaa appelsiinia, talvella puhdistavaa ja virkistävää eukalyptusta, keväällä femininistä ruusua. Tyynyn kulmaan hän on vuosikausia sipaissut rauhoittavaa ja unenlaatua parantavaa laventelia. Eteeriset öljyt siis vaikuttavat elimistöön lääkinnällisesti, fysiologisesti ja psykologisesti. Sisäänhengitettynä ne lähettävät aivoille aromaattisia viestejä, joilla on suora vaikutus mieleen ja tunteisiin. Verenkierron myötä öljyjen kemialliset ainesosat kulkeutuvat kaikkialle kehoon ja vaikuttavat lääkkeen tavoin. Tietyillä öljyillä on erityinen suhde tiettyihin ruumiinosiin. Ne tasapainottavat, rauhoittavat tai vilkastuttavat elinten toimintaa.

Tuoksufiikiltä löytyy siis tuoksujakin joka lähtöön sportista juhlaan: Diorin J’adore ja Issey Miyake L’Eau D’Issey ovat olleet vakiotuoksuja jo yli kymmenen vuoden ajan, ja tyhjän pullon tilalle on tullut aina uusi. Muut tuoksut vaihtelevat maun ja kauden mukaan. Kaiken täytyy olla tuoksuvaa pesuaineista ja kosmetiikasta lähtien. Bio Luvilin Minna on valinnut pesuaineeksi pelkästään sen tuoksun takia, terveysvaikutuksia tällä ei taida olla 😀 Tässä, niin kuin monessa muussakin asiassa, Anu ja Minna ovat toistensa vastakohdat.

Huulikiillot ovat Minskin toinen suuri heikkous, joka laukussa ja takintaskussa on oltava omansa. Jos kiilto on hukassa, on kaikki muukin. Tässä vain osa kokoelmaa… Koostumus ja tuoksu ovat oltava kiillossa kohdillaan. Kiillot sisältävät myös kosteuttavia ainesosia, joten pusuhuulet pysyvät myös pehmeinä.

Maalman paras hiustenhoitosarja: http://www.moroccanoil.com! Angelina Jolie ja Madonnakin käyttävät tätä, vain ja ainoastaan omasta tahdostaan. Ei mainostarkoituksesta. Minnalle ja Anulle kelpaavat vain paras, joten tällä mennään. Sarjan suosikki on ehdottomasti itse Morocconoil, joka sisältää arvocasta arganöljyä. Tuotteet tekevät hiuksista kuin hiuksista upeantuntuiset, kiiltävät ja vaivattomasti selviävät. Mitä enemmän käytät, sitä paremmalta hiuksesi tuntuvat. Näitä saa tietenkin Stailista www.staili.net. Tuotteet ovat valmistettu Israelissa, joten ostamalla tuotteet tuet myös paikallisten naisten työllistymistä.

Tigin meikkipaletti cooleille ihmisille sisältyy luottokamoihin. Noita on tippunut lattialle ainakin viisi ja hajonnut. Aina tilalle on hankittu uusi, niin hyvä paletti on. Se sisältää 8 luomivärisävyä tilanteeseen kuin tilanteeseen: ruskeaa, mustaa ja kuparia, pari luonnollista vaaleaa shampanjaa sekä luumun ja violetin eri sävyt. Paletissa on iso peili, joka on hyvä myös matkalla. Tämän avulla on loihdittu useat kisameikitkin. Muista, että kisameikin tulee näkyä lavalla, joten se saa olla tumma! Lancomen Doll Eyesilla saa kirjaimellisesti nukkemaiset ripset. Tämän hetken ripsari nro 1. Make Up Storen aurinkopuuteri on kuulunut varustukseen jo pitkään, tummalle hipiälle löytyy tarpeeksi ruskea sävy. Tämän lisäksi Minna tarvitsee muutaman laadukkaan siveltimen, joilla saa meikin tehtyä. Arkimeikkin Minna ei käytä muuta. Hän sanookin arkena laittautumiseen menevän max. 15 min päivä. Juhliin lähdettäessä valmistautumiseen varataan 30 min. Jos salille mennään aamulla tai kesken päivän, käydään suihkussa ja töissä ollaan vartin päästä, piste.

Pikakaunistaja tekee ihosta ihanan kiinteäntuntuisen muodostaen ihon pinnalle samettimaisen sileän pinnan. Pelastaa pahimmankin hiilaripöhnän tai dieettizombilookin. Davinesin Authentic-sarjan tuotteet ovat 98 % luonnonraaka-aineista valmistettuja ja sopivat sen ansioita myös luomutyypeille. Öljy sopii sekä iholle että hiuksille. Erinomainen hierontaöljy kipeille lihaksille. Sarjan vartalovoide sopii myös sekä iholle että hoito-aineena hiuksille, varsinainen tehokosteuttaja. Näissä on virkistävä aromaterapeuttinen tuoksu. Vaihtelun vuoksi välillä kookoksen tuoksuista bodybutteria ja kevyempään kosteutukseen J’adoren bodylotionia. Salilla kovettuneet ja kampaajan työssä kuivuneet kädet kuorii LCN-käsienkuorinta, joka jättää kädet ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuisiksi. Uskomaton tuote.

Minnan räpsyripset ovat tämän seerumin ansiota, julkisuudessa on ollut paljon keskustelua haittavaikutuksista. Ainakin ripset tällä kasvavat huimaa vauhtia. Vaikea uskoa, että lääkeaineena käytetty vaikuttava aine olisi vaarallinen!!! Mitä te olette lukijat mieltä?

Tytöt eivät luonnollisestikaan sorru pipareihin (Minna tuhosi juuri piparkakkutalon. Shhh…).
Päivä alkaa piparilla, siis Body Shopin piparintuoksuisen suihkugeelin muodossa. Joulun jälkeen, kun piparit tulevat korvista, siirrytään raikkaaseen mangoon. Body Shopista Minna suosii etenkin suihkugeelejä ja body butteria.

Sexy Hairin matkakoot salikassin pelastus. Erityisesti tuuhentava sarja toimii…

 
Sokerina pohjalla parhaat tärpit: Rexonan deodorantti aerosoli. Hajuvesimerkkien tuoksusarjoihin kuuluvat dödöt eivät pidä. Testattu on ja moneen kertaan. Rexona on vailla vertaa, pitää ja varmasti. Eikä hinta päätä huimaa. Lancomen silmämeikin poistoaineella meikki lähtee eikä meinaa. Ei turhaa ihoa venyttävää hinkkausta, vain sipaisu, niin meikki on poissa. Kaikki varmaan tietävät kauppakeskuksien käytävillä kuorintoja myyvät ulkomaalaiset. Minna ei kerran kehdannut sanoa ei söpölle nappisilmälle, ja siltä reissulta mukaan jäi paras vartalon kuorinta ikinä. Sisältää Kuolleen meren suolaa ja öljyä, joka jättää ihon pinnan uskomattoman pehmeäksi ja kosteutetuksi. Todellinen sattumalöytö.
Ennen kisaväriä on muuten äärimmäisen tärkeää kuoria ja kosteuttaa iho kunnollla. Tämä kannattaa aloittaa jo useita viikkoja ennen kisoja, jotta väri on mahdollisimman tasainen. Myös ihokarvat tulee poistaa, jokapaikasta. Minna suosittelee brasilialaista, ettei mistään pääse vahingossakaan vilahtamaan vilahtamaan mitään. Kisabikinit eivät anna armoa. Ihokarvoja vihaava Minna sheivaa myös nenäkarvansa milloinkin kasvun havaittuaan. Suomen kaupoista ei saa toimivia hampaidenvalkaisuaineita. Minnan ystävä onkin tuonut tujumpaa ainetta Lontoosta. Kiille on saattanut hiukan kärsiä, mutta hymy on valkoinen. 🙂
Ihomatorauta on aina mukana, sillä saa esim. saunan jälkeen höyryttyneestä ihosta kaikki epäpuhtaudet pois. Pinseteillä nypitään pigmentoitujen kulmakarvojen kaikki ylitulevat samantien pois. Säilytä siis pinsettejä aina meikkipussissa ja totuttele nyppimään ylimääräiset pois aina meikatessasi, näin vältyt aikaa vievältä kidutussessiolta. Tämän lisäksi Minnalla on vielä lukuisa määrä hiustenmuotoilutuotteita ja kasvojenhoitotuotteita. Näistä kertomiseen menisi ikuisuus, joten kerromme lisää kauneutemme salaisuuksia vielä myöhemmin.
Kesätukka ennen aikojaan, tulisikohan se kesä näin nopeammin. Kampaajana hiustyyli saattaa vaihtua yllättävän nopeasti, vaikka kesken päivää sen kummemmin suunnittelematta. Kaikkea on kokeiltu, joten mikään ei enää tunnu vieraalta.

Johanna Lindin blogissa oli varsin osuva kirjoitus siitä, missä menee ulkonäön parantelussa raja. Sallitaanko silikonit, implantit, botoxit, naamanruuvaukset, selluliitti-imut ynnä muut vippaskonstit? Onko enää urheilua, kun keikistellään jatkuvasti puolialasti (tai no, rehellisesti alasti) fitnessglämyyrin varjolla? Tytöthän eivät koskaan sortuisi tällaisiin kepulikeinoihin, vaan jyräämme äidinmaidosta saaduilla vahvoilla piirteillä ja aidoilla kauneuskuningattarien olemuksillamme. Ja meilläkö muka paljas pinta vilahtaisi irstaasti? Höpsis.

Anuhan vannoo luonnollisuuden nimeen kuin jokapäiväiseen pyhään proteiiniin. Kaikki kauneusteollisuuden kemikaalit pilaavat vain kuulasta kauneutta ja aiheuttavat näppyjä vauvanpyllyn pehmeille poskille. Joskus neitokainen kuitenkin uskaltautuu kevyesti ehostautumaan. Anu ”The Official Finnish Angelina Jolie” kertoo vaatimattomasti huultensa olevan aika lailla täydellisen täyteläiset kosteat kumityynyt. Nyt, te kaikki kapeahuuliset viivasuut, jotka ette olleet jonossa, kun luontoäiti jakoi pusutäytteitään, tässä vinkki, kuinka (kyllä, jopa Sinäkin siellä) saat muhkeat pusuhuulet. Ja joku vielä kehtasi väittää, että fitness alkaa jo muistuttaa Hugh Hefnerin riettaita pitoja.

Vaihe vaiheelta. Ota käteesi mahdollisimman pinkki huulikiilto, jossa glitterin määrä on potenssiin sata. Mitä kiiltävämmät, vetisemmät, kosteammat ja muhkummat huulet saat loihdittua, sitä vähemmän jätät arvailun varaan.

Tarkka rajaus on kaiken aa ja oo.

Seuraavaksi pyri harjoittelemaan oikeaoppinen mutristus, jotta maksimoit kaiken käytettävissä olevan kapasiteettisi ja käytät turbohuuliasi koko niiden liikelaajuudeltaan. Rentouta posket ja lähde tuomaan huulia eteenpäin. Älä mutristele, vaan anna huulten ikään kuin lörpöttää. Suu hivenen raollaan, älä missään nimessä vedä huulia tiukasti yhteen. Sitten kevyt pito ääriasennossa, kun huulet ovat uloimmillaan ja volaa! Näillä vinkeillä et taatusti jää ilman baariseuraa.

http://static.iltalehti.fi/ulkomaat/juttucheetaMP_ul.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *