Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Nöyränä vaan ei nöyristellen

Eveliina kirjoitti blogissaan osuvasti siitä, kuinka tärkeä merkitys on mielellä ja sillä, että uskoo itseensä ja levittää sitä kautta hyvää mieltä ympärilleen. Miksi aina puhua vain jotain negatiivista?

Olen ollut liian kiltti. Olen pelännyt, että ärsytän ihmisiä, jos hehkutan aina, miten hyvin menee. Alkaako joku tuntea minua kohtaan kateutta, kun lähestyn kisakuntoa? Salilla en suoraan sanottuna ole kehdannut treenata kireissä vaatteissa ja ryhmäliikunnan ohjaajan hommissa olen puolestaan empinyt, että liian hienoissa, paljastavissa, pintaa nuolevissa topeissa ja trikoissa ärsytän vain ihmisiä ”esittelemällä” itseäni. Yliopistopaikkaa hakiessani inhosin tilannetta, jossa tavallaan väkisin kilpailin vapaista opintopaikoista muiden kesken. Koko blogiakin värittävä itseironia on myös keino tuoda esille, etten kuitenkaan ota itseäni liian vakavasti ja että hei, olen ihan mukava ihminen, vaikka pyörinkin aika paljon oman navan ympärillä.

Olen vaativa, en ole helppoon tyytyväinen – eikä pidäkään. En halua olla ylimielinen, en ilkeä, en teilata muita. Kun kuitenkin sanon, että olen itseeni tyytyväinen, olenko itserakas? Minusta en. Voin myöntää avoimesti, että pidän kropastani, minusta siinä on hyvä malli lajiin. Haluan kertoa kisaprojektistani ja näyttää työn tulokset.

Köyhällä opiskelijalla ei ole varaa edes pyykkilautaan, joten pakko takoa omasta takaa.

Terve itseluottamus on hyvästä. Eveliina kirjoitti, kuinka suomalaiset urheilijat aina ”joo, mä teen parhaani ja katsotaan, mihin se riittää” -asenteella tuijotellen lattiaan leuka rinnassa varautuvat kisoihin. Just joo, sillähän sitä mennään voittamaan. Ei. Ei ole ylimielistä tavoitella voittoa. Ja jos ei voittoa tule, mitä sitten? Entistä viisaampana taas uusiin koitoksiin.

Tänään aamusta mäkijuoksua ja iltapäivästä reisiä volyymityylillä. Oli hyvä treeni ja mieli iloinen. Tämä on se, miksi lajia teen.

Kaikille (ällö, hehe)positiivista mieltä uuteen vuoteen, uskoa onnistumisiin!

22 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Anu:Olet nätti tyttö…miksi melkein jokaisessa kuvassa pitää irvistää vaikka onhan se kiva pelleillä mut mut mut ;D

 2. Anu ja Minna kirjoitti:

  Irvistely on lähinnä luontaisin ilmeeni 😀 Ok, ok, oikeasti olen tosi vakava ja myrtsi, joten kuka sellaista jaksaisi. Hymyilen lähinnä silloin, kun on pakko 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Et sä nyt kovin vahvalta vaikuta itse olen huomattavasti pienempi ja nuorempi (14) ja nostan 2 suurempia painoja

 4. Anonymous kirjoitti:

  Onneksi olkoon voimistasi, 14v sankari. Anun laji ei olekaan mikään voimalaji vaan body fitness, arvostelulaji. Puntteja nostellaan lihasten, ei voiman kartuttamiseksi.

 5. Anu ja Minna kirjoitti:

  Molemmat anonyymit: Hei! Olet taatusti vahva ja voimakas ja hienoa, että selkeästi treenaat kovaa. Voin myöntää, etten ole kovin vahva ja suurin osa koostani on ollut vähän sitä pehmoistakin massaa 😀

  Body fitness on, kuten viimeisin anonyymi esitti, arvostelulaji, jossa haetaan eri ominaisuuksia kuin esim. voimailulajeissa, eli siinä keskitytään fysiikan arvosteluun. Voisin taata, että esim. moni yleisurheilija pärjäisi lajissa aivan taatusti lihasmassaltaan, mutta lihasten halutaan olevan nimenomaan kauniit, symmetriset ja pyöreät ja muutenkin arvostelu keskittyy kokonaisuuteen. Myös ruokavaliolla on erittäin tarkka merkitys, ja dieetin edetessä lavalle ei mennä ehkä ns. parhaassa suorituskyvyssä kuin esim. muissa urheilulajeissa tähdätään.

  Kiitos molemmille kommenteista!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Hei Anu kaunotar – Minna kissanainen!
  Kirjoitat rempseän suorasukaisesti mitä on ilo lukea. Luinkin koko blogin kuin mehukkaan romaanin yhteen putkeen. Laitan lyhykäisesti mitä ajatuksia mulle tuli.
  1.Anu,mikset tähtäisi myös rehdille painonnosto urheilu-uralle Suomessa kun kerta habaa on jo? Näytit aivan JUMALAISEN hyvältä!Tulisit kuuluisaksi-Suomessa helposti, sponsoreita.Sun kasvoilla pitää tahkoa mainosrahoja.
  SE homma näytti sulta, Suomi ottaisi sut ilolla omaksi uudeksi julkkisatleetikseen. Aivan kuten itsekin hehkutit ehkä vitsinä. Ei tarvitse olla edes paras kun on aidosti symppis,rehellinen(noin kaunis)
  2.Mutta nyt haluat bikinifitkokemusta, etsiä rajojasi, harkinnassa tulen jopa kisoja katsomaan, niin…sovi kuvauksia (monta!halvat lue ilm. kuvaajat eivät ole läheskään aina hyviä, soita esim.Modelboom jos voisivat auttaa jo etukäteen kasvokuvauksissa) kisojen jälk.vkoille niin body tulee tallennettua eikä pääse syömingit repsahtamaan kun ”se” on ohi. Hetken lavahuuma, vain yksi voittaa, moni siitäkin eri mieltä.. ja mitä siitä sitten saa? Minnalla on kampaamoduunibisnekset sekä JuttaG. mainostaa samalla näkyvyydellä bisneksiään mallikkaasti ja kyvin tekeekin. Kuinka Anu opiskeluhommat on? Olet nuori saat takoa vielä montaa rautaa elämässäs.
  Toivon kaikkea Parasta teille 2013 ja eteenpäin!!
  ex-mallikotijumppaajaäityliyrittäjä39v

 7. Anonymous kirjoitti:

  Sorry siis bodyfitkokemusta…
  kts.edellinen

 8. Anu ja Minna kirjoitti:

  Ohho, tämä on kyllä ehdottomasti yksi blogihistorian häkellyttävin kommentti. Jopa niin, että täällä posket punehtuvat ja pieni sarkasmisuodatin hiipii päälle, mutta kiitos näin positiivisesta viestistä =)

  1. Painonnosto on hienoa hommaa, mutta vaatii myös todella paljon harjoittelua. Koin raskaaksi tehdä molempia, sekä body-tyyppistä treeniä että painonnostoa, ja body fitness on kumminkin ehdottomasti lähempänä sydäntäni. Myös dieetti asettaa omat haasteensa harjoitteluun, jolloin kaikkea ei vaan millään jaksa tehdä.

  Vaikka itseäni tykkäänkin tuoda paljon esille, julkkis-status ei ole mikään itseisarvo enkä sen vuoksi koeta päästä ns. pinnalle urheilumaailmaan. Toki nykyään urheilu vaatii sponsoreita ja esilläoloa. Mutta kuten sanoit, silloin pitää edelleen olla aito, oma itsensä ja pitää jalat maassa! Opiskeluissa olen mennyt niin ja näin (eli mistä aita matalin), mutta valitettavasti se omin ala ei ole vielä löytynyt (ellei bodausta lasketa :D). Suunnitelmia minulla kuitenkin on!

  2. Minna tosiaan on moniosaaja kauneusalalla sekä vielä PT, ja kun kokemustakin on kilpailemisesta, niin mahdollisuuksia on monia. Tällä hetkellä Minna nauttii kuitenkin treenaamisesta ilman lukkoon lyötyjä kilpailusuunnitelmia, mutta panostaa edelleen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – ja antaa lihaksille kasvukyytiä 😉 Kauniskasvoisesta Minnasta onkin saatu hienoja kuvia sekä ennen kisoja että kisojen jälkeen, ja varmasti niitä tulevaisuudessakin tullaan näkemään.

  Kiitos piristävästä viestistä! Sinusta tuli mieleen ihan superäiti, olet taatusti kannustava ja aikaansaava ihminen, joka levittää hyvää mieltä ympärilleen. Hulppeaa vuotta 2013 sinullekin!

  T. Anu ja Minna

 9. Anonymous kirjoitti:

  We would suggest stopping by the hеlрful site for much moгe data.

  Feel free to visіt my web site: Read More�

 10. Anonymous kirjoitti:

  I reallу love уour site.. Ρlеasаnt colors & themе.
  Did you create thіs ωebsite yourself? Рlease гeplу bаcκ аs I’m wanting to create my own blog and want to learn where you got this from or just what the theme is called. Kudos!

  Also visit my web page :: please click the up coming document
  my page > http://Www.Prweb.com/releases/silkn/sensepilreview

 11. Anonymous kirjoitti:

  Why visitorѕ ѕtill mаke usе of to reaԁ neωs papers when in this technologісal globe everything is аccessіble
  оn nеt?

  My site – perklife.com

 12. Anonymous kirjoitti:

  There arе numeгouѕ гeasons why men and women
  chooѕe this belt.

  my homepаge http://www.prnewswire.com

 13. Anonymous kirjoitti:

  Τhank уοu fоr sharing yοur thoughts.
  І tгuly appreciate your efforts аnd I am waiting for youг next
  ωrite ups thank yοu once аgain.

  my web site; just click the up coming internet page

 14. Anonymous kirjoitti:

  Hеllо, I thinκ уour site
  might bе having ωеb broωsеr compаtibilіtу
  prоblemѕ. Whenеvеr Ι look
  at your web site in Safari, it lοоκs fіne howevеr, ωhen oρenіng in Ι.
  Ε., it’s got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, wonderful website!

  my blog … 1

 15. Anonymous kirjoitti:

  In that reѕpect, this item ԁοes operаte or аt the quite least does
  not makе untrue сlaims.

  my weblοg http://www.oasislive.it

 16. Anonymous kirjoitti:

  A perѕon eѕѕentiаlly assist
  to makе critically pοsts I’d state. That is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the analysis you made to create this actual publish incredible. Fantastic task!

  My blog: http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

 17. Anonymous kirjoitti:

  Kеep on working, great job!

  my web sіte; Simply Click The Following Page

 18. Anonymous kirjoitti:

  Since thе aԁmin οf thіs site is working, no question ѵery
  shortly it will be fаmous, due to its feаture contents.

  my web-sіte; trinxatbtt.com

 19. Anonymous kirjoitti:

  The ρost feаtuгes prοven beneficial to myself.
  It’s quitе іnfoгmatiѵe and you reаlly are
  сertainly quite experiencеd in this area.
  You get exρosed my οwn ѕight fоr уou to numeгous oрiniοn of
  this kinԁ of subject mattег ωith intеrestіng
  and sound wгіtten content.
  Here is my weblog phentermine

 20. Anonymous kirjoitti:

  The wгitе-up ρrovideѕ confirmed useful to
  myself. Ӏt’ѕ extremely helpful anԁ you rеally arе ceгtainlу very
  expeгienceԁ in this field. You possess οpened up my own face to various opinіon оf this ѕpecifіc subject
  mаtter using intrіguing, notablе and stгong articles.

  Alsо visit my webρage; adipex online
  Also see my website :: Buy ADIPEX

 21. Anonymous kirjoitti:

  Υour write-up features prοvеn benefiсial tο myself.
  It’s quite helpful and уou really аre cleaгlу reаlly experіеnсed in this area.
  Υοu get opened our eyes to different opiniоn
  of this subject with intriguing and sound content materіal.

  Feel fгeе to visit my page … boscarol.com
  Feel free to visit my web blog :: buy Xenical

 22. Anonymous kirjoitti:

  What’s Going down i’m new to this, I stumblеd upon this I
  have found It positively useful and it haѕ aided
  me out loaԁѕ. I am hоping to giνe a contribution & aid οther users liκe its
  helped me. Gooԁ job.

  Lοok іnto my homeρаge; http://www.sfgate.com/business/prweb/article/v2-cigs-review-authentic-smoking-experience-or-4075176.php

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *