Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Boheemi Nudisti

Iltaisin hiljennyn. Olen seesteinen, aistillinen. Katselen itseäni peilistä. Alasti.

Keho on minulle tärkeä. Haluan sen olevan vahva. Yhtä vahva kuin mieleni.

Tahdon muokata kehostani täydellisen. Vähempään en tyydy.

Symmetrisen, tasapainoisen, lihaksikkaan, mittasuhteiltaan juuri oikeanlaisen fysiikan.

Mitään en halua helpolla. Haluan haastaa itseni, antaa kaikkeni unelmani tavoittelussa.

Tie tulee olemaan pitkä, mutta se tekeekin matkasta niin rikkaan.

 
Ai niin. Pahoittelen ajamattomia kainalokarvoja, jotka melkein vievät uskottavuuteni. Mutta hei, eiks sekin oo ihanan boheemia?

8 kommenttia

 1. Mariliisa Heininen kirjoitti:

  U-PEE-TA. Todella.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Tärkeintä ei ole lopulta kuitenkaan se saavuttaako optimaaliset mielipiteet muilta silloin kun nousee salamavalojen koosteeseen, omaan 15 minuuttiseen. Vaan kaiken sen tuskan, kaiken sen sparttalaisuuden ja itseni ruoskimisen saan 1 000 000 000 kertaisesti takaisin silloin kun nään yleisössä oman rakkaani katseesta ylpeyden ja tiedän hänen huulten liikkeestä kehuvan persettäni kaverilleen.

 3. Anu ja Minna kirjoitti:

  Rakkaasi kaveria ei käy sääliksi 😀

  Jokaisen unelmapyllyn takaa löytyy usein motivoiva puoliso, noin niinku sekä vertauskuvannollisesti että joskus myös käytännön toimissa, hehhe…

 4. Anonymous kirjoitti:

  Ah upea selkä ! Ja voivoi kyllä kateellisena katson hauistasi, kun itselläni tahtoo olla niin ”solakat” kädet.. Hah.

 5. Anu ja Minna kirjoitti:

  Sivistyssanakirjan mukaan solakka-adjektiivi tarkoittaa mm. seuraavia: ”kauniin pitkä ja hoikka, salskea, sorja. esim. solakka mannekiinityyppi.” Ei paha. Meillä äiti puhui juuri viikonloppuna, että koko suku on neliskanttista, tukkinivelistä ja täynnä juutinkarvaa.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Moi! Oon uusi lukija ja oon selannut teidän blogin melkein kokonaan läpi. Kirjottaako Minna enää? Anu, ois kiva tietää enemmän sun taustoja ja siitä, miten päädyit tähän lajiin. Jos vaikka saisit jonkun postauksen aikaan..? 🙂 Kiva blogi, rakastan kirjotustapaasi Anu!

 7. Anu ja Minna kirjoitti:

  Täytyy ihan ens alkuun tosiaan pahoitella, koska tiedän – blogi on muuttunut lähinnä minun (Anu) kirjoitteluksi ja jatkuvaksi esilletuonnikseni, ärsyttävyyksiin asti 😀 Olenkin sanonut Minnalle, että minun puolesta tänne saa kirjoitella meistä molemmat vaikka jatkuvalla syötöllä ja ihan mistä vaan. Tietenkin kun mulla on ahkerana (yksin)treenaajana ja laiskana opiskelijana aikaa, lentävä mielikuvitus ja hypetysvaihde päällä, niin blogipostausten jatkuva ähkyvirta on taattu 😀

  Taustoista vielä: Toki voin niistä kirjoittaa, mutta eipä niissä mitään sen kummempaa ole. Aina olen ollut neuroottinen ulkonäöstä, joten bodaus on ollut siksi varsin luonteva valinta. Olen vähän outo (enkä ihan niin vähän), mutta eikös kaikki ole omasta mielestään aina väärinymmärrettyjä neroja?

  Katsotaan, mihin blogin tulevaisuus kehittyy. Mun on pakko myöntää, että jonkinlainen diiva on minussa herännyt, vaikken alkuun olisi varmaan edes nynnynä uskaltanut koko blogia perustaa, ja pidän kyllä kisaprojektistani kertomisesta, mutta kaiken tasapuolisuuden nimissä toivon myös Minnan saavan jakavan omia kuulumisiaan ja haluan antaa hänelle siihen täyden vapauden 🙂 Ja eiköhän niitäkin tulla kuulemaan!

  Niin, ja ihana kuulla, että jaksat ymmärtää huonoja juttuja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *