Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Merkintä harjoituspäiväkirjaan: hiustenvärjäys

Kun fitnessurheilija menee urheiluvälineostoksille, hän ei suinkaan rynni heti ensimmäisenä Intersportin kassalle. Minnekäs sitten? No kampaajalle. Tukkapidennykset toimivat siinä missä formulakuskin varikkohuolto ja voivat hyvässä lykyssä vauhdittaa sijoitusta muiden lättäpäiden seisoessa vierellä vertailurivistössä. Tosin tällä kertaa (koska minullehan luontoäiti on suonut omaa karvaa naiseksi vähän liikaakin, muttei siitä sen enempää) tyydyttiin vaatimattomasti vain lisäämään hyvin ohutta mutta runsasta raidoitusta ja lätkäistiin muualle hiuksiin keskiruskeaa väriä. Tarkoitus olisi saada huhtikuuhun mennessä lopulliseen kisatukkaan kylmänruskea, jopa melko vaaleanruskea, sävy ja mielellään mahdollisimman lähelle omaa luonnollista (no sitä maantienruskeaa) väriä. Tässä vaiheessa joku voisi jo miettiä, eikö olisi helpompi siinä tapauksessa antaa vain oman tukan kasvaa. Sanos muuta.

Suuret kiitokset Stailin ahkeralle kampaamoharjoittelijalle (värjäysoperaatio kesti kaikkine loppukuivatuksineen ja tukanleikkuineen n. 4,5 h), joka sai lätkiä värjäysvaiheessa raitojen väliin lappuja niin, että lopussa vaalennusaineen vaikuttaessa pää painoi tonnin. Hiuskuontalo on joulukuisen edelliskerran jäljiltä vieläkin hieman laikukas, ja punainen pigmentti puskee mustasta ruskeaan -operaation jäljiltä valitettavasti esiin, mutta kylmänvaaleilla sävyillä sitä pyritään taittamaan mahdollisimman paljon pois. Muistakaa siis, kaikki mustasta vaaleampaan siirtyvät, että siinä missä lihaksen kasvatus myös tukan vaalentaminen vaatii vähintään yhtä paljon kärsivällisyyttä ja aikaa. Kannattaakin suosiolla käydä ammattilaisella asteittain lisäämässä esim. vaalennusraitoja mieluummin kuin lätkäistä kerralla peräkkäin päähän markettien kymmenen tujuinta värinpoistopakkausta. Olen testannut joskus vieläkin typerämmässä nuoruudessani senkin, ja sillä ei saanut muuta kuin tukan hampuksi. Sopi tosin silloin hyvin hippi-imagooni.

2 kommenttia

  1. Marianna Melanen kirjoitti:

    Kuka sä oot ja mitä teit Anulle ?
    Mä en oikeen tiiä mitä ajattelen tästä sun hiuspostauksesta. Olen hämmentynyt.

    😀

  2. Anu ja Minna kirjoitti:

    Olen maantienharmaa, vakava hiiri ja muutin Anun samanlaiseksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *