Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

I am alive

Vaikka tiukkaa tekee, että henki pihisee. Tällä hetkellä minulla on poskiontelontulehdus, joka on siis ollut päällä jo varmaan kuukauden, lääkekuuri ei tunnu purevan, ja toivon, ettei minulla olisi esim. aivokalvontulehdus. Olen ajatellut, että se, etten saa kunnolla henkeä, johtuu vain huonosta kunnosta ja ylipainosta. Tiistaina marssin lääkärin vastaanotolle, ja päähän olikin täynnä räkää.

Treenirintamalla on pidetty siis suosiolla taukoa, ja koska viime vuonna elämässä tapahtui kaikki mahdollinen katabolinen, mitä pienen ihmisen elämässä voi tapahtua, ollaan pisteessä 0 tai oikeammin pisteessä -5. Kun ystäväni päivittelevät tilannettani, olen sanonut, että miettikää itse, jos olisitte rakentaneet taloa muutaman vuoden, jos se talo yhtäkkiä palaisi. Tajusin vasta itsekin, että talohan on vain lumen peitossa. Aion kaivaa sen sieltä esille.

Näytän enemmän sumopainijalta kuin fitnessurheilijalta, joten jätetään vartalokuvat sinne keväämmälle, koska tämä on kuitenkin fitnessblogi. Nautitaan sen sijaan Anun kiristyvästä kunnosta. Olen kovasti suunnitellut paluuta fitnessurheijijan elämään pikkuhiljaa ja olenkin hankkinut itselleni vuoden alusta uuden valmentajan, jonka kanssa on tarkoitus lähteä pikkuhiljaa palauttelemaan fitness-Minnaa maailmankartalle 🙂 Tämä matka tulee olemaan pitkä, mutta tällä kertaa minulla ei ole kiire minnekään!

Tästä matkasta tulen teille kertomaan kevään aikana lisää…

Tukka lähti. Ei paljon päätä palella, joten kohti uusia tuulia.

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Tsemppiä Minna! Odottelemme täällä tulevia kirjoituksiasi ja pidetään peukut korkealla, että talo kohta jo kaivetaan lumen peitosta! Ihanaa, kun olet niin optimistinen, se tsemppaa meitä muitakin, vaikka minä en edes edes henk. kohtaisesti tunne sinua! 🙂

  Sulla on nätit kasvot ja varmasti näytät hyvältä ja sporttiselt myös ”normaalipainoisena” 😉

  Parempaa alkavaa kevättä sulle!

  terkuin, Tonnikala

 2. Anu ja Minna kirjoitti:

  Kiitos Tonnikala 🙂

  Olen tullut siihen tulokseen ettei optimisti pety, kun ajattelee pettymyksetkin positiivisesti. Toki naista on koeteltu ja koetellaan edelleen, mutta hymä naamalle välillä vaikka väkisin ja eteenpäin, niin jossain vaiheessa
  se hymy tulee luonnostaan.

  Ihanaa kevättä myös sinulle!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Voimia Minna! Pystyt ihan mihin vaan kun annat itsellesi aikaa.

  Terveisin bodarinalku

 4. Johanna Kraft kirjoitti:

  Ihana lukea sinunkin kuulumisia pitkästä aikaa! Aika on paras lääke (nimim. kokemusta on) ja vauvanaskelin paras tulos tulee. Valmiissa maailmassa ei ole mikään kiire.

  Nyt vaan pikkuhiljaa lumet talon katolta pois ja kohti kevättä! <3

 5. Anonymous kirjoitti:

  Kiva kuulla pitkästä aikaa sinunkin kuulumisia Minna! Mäkin palailen fitnesselämään pitkän tauon jälkeen, koin melkoisen romahduksen ja nyt pikkuhiljaa rakennan itseäni uudestaan… Niin henkisesti kuin fyysisestikin! Tahdon siis sanoa että et ole yksin 🙂 Hieman jopa pelottaa lähteä uudestaan mukaan. Muistutan itseäni kuitenkin, että ihminen ei ole pelkkä saavutustensa summa, vaan arvokas jo sinällään. Se koskee meitä jokaista. Ihanaa kevättä Minna! <3

 6. Anu ja Minna kirjoitti:

  Kiitos bodarinalku, sinäkin pystyt ihan mihin vaan. maailma on avoinna.

  Johanna: Luulen että alan vihdoin ymmärtää että aika on nimenomaan se juttu 🙂 Tsemppiä treeneihin sinnekkin.

  Anonyymi: Onnea paluuseen sinnekkin. Olisi kiva kuulla enemmänkin tuntemuksiasi…
  Ihanaa kevättä sinullekkin <3

 7. Anonymous kirjoitti:

  I аm genuinely gгateful to the owner of this ωеb site who haѕ shaгeԁ this grеаt paragrаph at at this timе.

  Feеl free to visit my websіte; rhinoplasty Surgery

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *