Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Joukossa tyhmyys tiivistyy…

”Harvoin näkee näin paljon tyylittömiä juntteja samassa paikassa”
 Totesi ystäväni joka ei siis liity lajiin millään lailla, kun olimme katsomassa bodykisoja jyväskylässä. Gasp, betterbodies, megahighsuperhyperboosteri, shokki, treenijuoma, palautusjuoma, aminohappo,  supersarja, parsakaali, proteiinisynteesi, massakausi, miinuskalori, soijalesetiini, junttimuovipurkki, beta-alaniini, kofeiini, efetriini, silikoni, off-season MIKÄ SE ON? in season MIKÄ LIE? idioottivalmentaja, liianlyhyetfarkut, (naisilla liian pienet farkut että se olematon rasvapeppu nousee sieltä maantasolta kirraavien lonkankoukistajien avulla).  Yläkehonrakennus, aeroobinen, teamileiri, poseharkat, ähinä ja puhina. Ällöt fb-päivitykset, kreatiini, aamuaeroobinen, kalori, rahka, raejuusto, salihousu, sheikkeri, läski, lihas, surermegaGiantyybermega sarja, pakkotoisto, korkkari kävely, bikinifitness, bikini, bling bling, kisatukka, rusketus, tekokynnet. AAAAAARRRGGGGGHHHH!!!!!!!! xxxxN kananmunanvalkuainen, siinä keltuaisessa on LÄSKIÄ ettäs tiedätte.

BODYBURNOUT= Yliannostus bodymaailmaa, huomattava ulkomuodon muutos kisojen jälkeen rasvaisempaan  nopeasti. Ei vois vähempää kiinnostaa!!! KOETTU ON!

En  jaksa enää tuota hössötystä, en jaa yhtäkään halpislumppukaupan kuvaa fb:ssä, jenkkimegabeiben sixbäkkiä ja päivityksiä et mulla on samallainen viikon päästä JUST JOO, enkä idiootti ketoosidiettiä tai massakautta. Miten jotkut voivat olla niin sokeita etteivät tajua että täähän on ihan urpoa, jokainen tietäjä rahoittaa sun rahoilla lähinnä omat lisäravinteensa. Osta niillä rahoilla vaikka lento ihan minne vaan, ja joogaa siellä. LÖYDÄ ITSESI! Kukaan ei tiedä mikä on viskeraalinen rasva, ja väittää että on suurenluokan ravintoguru. Syöt lapun mukaan, ja se on siinä. Varmasti laihtuu, jos noudattaa. Jos ei noudata tai keho reagoi väärällä tavalla olet ihan paska. PASKA ja luuseri. Siis mitä hemmettiä, fiksut ihmiset kuuntelee tätä kuin jumalan sanomaa.
Tässä huomaamme että nainen jossain tapauksissa jopa miehet ovat valmiita TEKEMÄÄN ihan mitä vaan että saavat paikatakseen itsetuntoaan. OMG.

Minä ja idyllinen Lontoo kevät 2012. Huomaa fresslook. Ihan fitnesin ansiota!

Ja mitä ihmeen urheilijoita??? Suurin osa, siis todellakin suurin osa vouhottajista on ihan paskassa kunnossa 99% elämästään. Niin myös minä, mutta onneks on elämää jäljellä.  Hyvä että jaksaa rappuset nousta ylös, mutta pääasia et penkista nousee 989kg sen kerran. 

Näin ajattelin hetken aikaa muutama kuukausi sitten, mutta SILTI minä rakastan lajia! On se niin hienoa tunkea ne tiukat farkut jalkaan kun ne 27-tuumaisetkin solahtaa vaan jalkaan, ja se peppu näyttää niin hyvälle. Ja niitä lonkankoukistajia pitää vaan muistaa venytellä JOKAPÄIVÄ! IHANAA! Ja kun se päivä alkaa vaan niin hyvin sillä aamuaeroobisella poltti se enemmän tai vähemmän rasvaa kuin ilta aeroobinen! Ihan sama! Aivot toimii, paremmin kun kehossa ei oo mitään shittii, kaikki on vaan niin paremmin. PISTE. Sitäpaitsi olen bongannut vaikka minkälaisia desing muovipurkkeja.

KYLLÄ, haluan edelleen lihakset ja olla kunnossa. Ja katson ylöspäin esim. minun kauniita lihaksikkaita kavereita jotka pysyvät ruodussa ja kehittyvät omasta tahdostaan ilman tuota vouhotusta!!!
JA HALUAN olla osa kaikkea tätä! Ja kukaan joka ei ole tätä koskaan tehnyt ei voi tietää miltä se tuntuu, voittaa itsensä ja seisoa siellä lavalla kaikkensa antaneena.

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hei Minna, tässä oli ihana postaus. Välillä saa vituttaa ja julistaa sitä maailmalle 🙂 tee näin useimmin 🙂

 2. PetraBettina kirjoitti:

  Ai että, ihan mahtava! (joskus kokenut samankaltaisia tunteita ;))

 3. Anu ja Minna kirjoitti:

  Anonyymi: Kunhan annoin tulla vaan 🙂 Sellaista se välillä on… Avautumista luvassa jatkossakin.
  PetraBettina: Välillä negatiiviset tuntemukset rakastamaansa asiaa kohtaan ovat ihan normaaleja.
  Kyllä se routa porsaan kotiin aina ajaa.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Pystyn täysin ymmärtämään lajiin perehtymättömn ystäväsi kommentin, mutta asioissa on aina kaksi puolta. Minä näen se kauniin 😀 Nimittäin missä voi kaltaiseni nelikymppinen lähiömutsi pukeutua rauhassa pintaa nuoleviin, kimaltaviin teinirytkyihin ja hoippumaan tolppakoroilla lonkankoukistajat kirraten näyttämättä naurettavalta tai vähintäänkin arveluttavalta? Finesskisoissa tai niiden jatkoilla! Mikä ihana mahdollisuus, counting the days!

 5. Minna kirjoitti:

  Anonyymi: Todellakin asioissa on kaksi eri puolta.
  Minusta on ihanaa että jokainen on oma itsensä tyylistä huolimatta. Lonkankoukistajat kirraa mullakin ja pahasti, ja näytän ihan idiootille välillä liian pienissä tai liian isoissa vaatteissa vaikka olevinaan olen muka COOL tai jotain. I Know, ei oo niin vakavaa! Oikeesti, missään ei oo niin paljon lihaksikkaita ihmisiä yhtäaikaa. Kaunista katseltavaa!
  Antaa mennä vaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *