Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pienestä se ilo irtoaa!

Tervetuloa uudistuneeseen blogiini arvoisat lukijat.
Tämä on minun,  siis Minnan ihka oma blogi jossa, tulen kertomaan muustakin kuin treenaamisesta, diettaamisesta ja kropan kehittämisestä. Tulen kertomaan aidosti asioista jotka minua kiinnostavat. Niitä on paljon, mitä milloinkin. Muoti, matkustelu, kauneus, hiukset, ilmiöt, taide, koti, kulttuuri ja ennenkaikkea elämä. Tulen kertomaan myös avoimesti suhteestani ruokaan, ja hieman ikävimmistäkin asioista.
Hyppää  mukaan ennakkoluulottomasti. Kirjotusvireitä tulee olemaan aiempaa enemmän, koska kukaan ei ole oikolukemassa tekstejäni. Joka ei niitä siedä poistukoon!
En ole bodari. Minusta fitness urheilijat eivät ole sitä muutenkaan!
Olen harrastanut fitnestä kehonmuokkaus mielessä muutaman vuoden, silloin elin 100% kilpaurheilijan elämää.
Nyt en elä sitä, haluan olla hyvässä kunnossa jossa viihdyn. Ennenkaikkea olla terve, voida hyvin, ja tietysti näyttää siltä. Pidän kisatavoitteeni mielessä, mutta en anna sen rajoittaa elämääni. Ehkä kisaan lähivuosina, ehkä en! Tällähetkellä haluan kesäkuntoon, niinkuin jokaikinen mamma!
Vuosi 2012 ei ollut elämäni vuosi, jonka pitkään blogia seuranneet tietävät. Toivon siis että tämä vuosi antaisi minulle jotakin hyvää!

Blondeillako hauskempaa? Se tullaan näkemään lähiaikoina.

Tulin juuri hetki sitten kotiin, ja päätin kävellä rappuset kahdeksanteen kerrokseen. Tunsin hengästymistä ilman hengen ahdistusta! Mahtava tunne! Viimeisen kuukauden olen rohissyt ja köhissyt, kuumeillut, räkinyt ja ahdistunut entisestään. Liikkumaan tottuneen ihmisen päälle tälläinen on ollut aikamoinen koettelemus. Treenaaminen on muodustunut myös henkireiäksi. Antibiootti kuuri taisi tepsiä vihdoin (yksi tabletti jäljellä).
Ensi viikolla pääsen toteuttamaan uutta ohjelmaani, sitä ei estä mikään, ei sitten mikään!

Anun suosiota saanut  talvitakki alkaa käydä isoksi dietin edetessä. Mahtavaa huomata kuinka erillaista tyyleistä ja tavoista huolimatta Anusta on tullut minulle hyvä ystävä, vaikkemme treenaa emmäkä kirjoita blogia enää yhdessä.

Muutamasta epäilystä huolimatta kahden blogin kirjoittamiseen ei liity draamaa! Haluamme molemmat vahvoina persoonina ilmaista itseämme vapaammin! Kahvittelimme tänään todistettavasti sulassa sovussa.

3 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  Tukka näyttää MAKEELLE!!! 😉

 2. Annie kirjoitti:

  Upee tukka! Sopii kantajansa persoonalle erittäin hyvin, rohkea ja naisellinen 🙂

  Mä en kertaakaan edes epäillyt, että sulla ja Anulla olisi tullut jotain riitaa. Nyt kun teillä on molemmilla omat blogit niin on musta vaan selkeämpi seurata kummankin elämää (stalkkeri pahimmasta päästä, kyllä). Keep on rocking, Minna! Tavoitteita on hyvä olla mutta vielä parempi on, kun niistä ei revi stressiä. Elämän ei kuulu olla semmosta.

 3. Minna kirjoitti:

  Annie: Kiitos kauniista sanoista! Kampaajan elämä on jännittävää, koskaan ei tiedä miltä näyttää seuraavana päivänä. Nyt on hyvä flow, annetaan sen viedä eteenpäin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *