Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kissanpäiviä Tampereella…

Kotitekoinen kasvohoito, voiko rentouttavampaa olla. Kiitos Maaritille.

Rantauduin eilen Tampereelle. Tapasin valmentajaani, kahvittelin ja tietenkin ehdin päivittää kaupungin parhaimmat shoppailu tärpit. Sain Matin tapaamisesta aivan uskomattoman latauksen tulevaan viikkoon. Sportlifen sponsorointisopimus taskussa, kummasti hymyilyttää.
 Flunssat ja keuhkotaudit on selätetty, joten eikun eteenpäin.

Kahvi on nautinto, kun sitä ei juo liikaa.
 

 Ensin nautitaan kuitenkin viikonlopusta. Luvassa sushia, ulkoilua, kauneudenhoitoa, muumionäyttely, standuppia, ja ihan vaan rentoa ajanvietettä. Eilen oli puhetta siitä kuinka osalle sopii täydellinen body munkin/nunnan elämä, osalle taas ei. Minä kuulun heihin, jos elämäni pyörii vain treenaamisen, kisaamisen, diettaaminen ja siihen liittyvien asioiden ympärillä ajatus alkaa kiertää liian pientä kehää. Järjen lähtö on lähellä. Tarvitsen ympärille muutakin jotta voin nauttia myös body-elämäntavasta. Ihmisiä jotka eivät liity lajiin millään lailla, muita harrastuksia jne. Jokainen tyylillään. Arvostan myös asiaan omistautumista, sekä kunnioita heidän ehdotonta elämäntyyliään. Nauttikaa viikonlopusta parhaalla valitsemallanne tavalla.

Luxury, luxyry… I love it <3

15 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Onnea Minna uudesta valmentajasta ja sponsoisopimuksesta! <3 Kirjoitelitko aiemmin jo tästä, menikö mulla tänä ohi? 🙂 Oko Sulla jo suunnitelmia? 🙂 TSEMPPISTÄ!! <3

 2. Minna kirjoitti:

  Kiitos Minidynamite 🙂 Uusi koutsi on hyvä juttu. Suunnitelma: Olla niin hyvässä kunnossa kuin sinä joskus 😀 Lisenssiä ei ole tälle vuodelle. TSEMPPIÄ <3

 3. Kerttu Koitila kirjoitti:

  <3 Minna juu kiitos! 🙂 Mutta hei, tosi hieno homma, ja nyt kun kroppaa jo osaat ja uskallat kuunnella, niin kaikki varmasti etenee hienosti, hetki kerrallaan! <3

 4. Sanna Kaski kirjoitti:

  Moi Minna!

  Onnea ”uusiin tuuliin”! Mukavaa löytää joku muukin ei-nunna tän lajin parista. Tuntuu että fitneksen ympärillä pyörii nyt sellanen hypetys kaikkialla, että kupoli on varmasti monilla kisaajilla ja treenaajilla aika kovilla. Mulla on toiminut hyvin just tuo että asialliset hommat hoidetaan kunnolla (treenit ja safkat) ja muuten yritetään nauttia kaikesta muusta mitä elämällä on tarjottavana:) Vielä kun ton sosiaalisen median sais pidettyä useammin kiinni…Myötätuulta matkaasi, toivottavasti nähdään salilla!

  -Sanna

 5. Marina kirjoitti:

  onnea minna 🙂 ! nyt kovasti tsemppiä arkeen, postaile ja kirjoittele vaan ahkerasti, saan susta ihan mielettömästi tsemppiä. oot aito ja upea nainen 🙂

  <3 elina

 6. Anu kirjoitti:

  Se on bodylaiffii 24/7. Piste.

 7. Heidi kirjoitti:

  Yeah, tämä uusi blogi on täydellinen 🙂

  Mun mielestä on hyvä, että jaatte blogit selvästi erilleen, teidän välissä on kuitenkin niin iso kontrasti, että välillä voi tulla shokkina, että Minna on laittanut jotain parsakaalikuvia, kun vasta postauksen lopussa tajuaa, että se olikin Anu 😉 Jokainen siis omalla upealla tyylillään, tykkään teistä molemmista.

  Tulee kuitenkin kivaa, seurata sua, koska oot kirjoittanut paljon muusta kuin treenistä, kuten hyvistä kauneudenhoituotteista, hajuvesistä ja vaatteista 🙂 Tykätään!

  Oot kyllä semmonen Femme, että pidä kovaa kiinni tyylistäsi ja asenteestasi 🙂

 8. Anonymous kirjoitti:

  Juu muutakin elämää tarvitaan, kuin vain urheilua ja ruokaa. Ainakin minä tarvitsen, muuten masennun. Mutta jokainen tyylillään, seuraan ilolla sekä sinun, että Anun blogeja! 🙂

  Kaksi supernaista!

  Kivaa viikonloppua!
  -Tonnikala

 9. Minna kirjoitti:

  Moikka Sanna!
  Näinhän se on kaikki ei sovi kaikille. Nämä asit pitää kokeilla pidemmällä aikavälillä mielestäni. Minulla on kokomusta myös siitä että touhuan kisadietillä treenien lisäksi ehkä hiukan liikaakin kaikkea mahdollista ja mahdotonta . Hieman nunnailua juuri ennen kisoja, olisi varmaan paras… sanoisin ehkä että kolme viikkoa ennen olisi hyvä kohdallani keskittyä vain olennaiseen. Pidempi aika alkaa hajottaa. Kokeiltu on. Olen muuten hiukan sivusta seuraillut sua salilla, kyllä se hyvä kunto vaan pistää silmään 🙂 Olet vahvoilla kevään kisoissa! Taisit kilpailla Bombshellin teamissa? Tsemppiä hurjasti!!!

 10. Minna kirjoitti:

  Marina: Ihana kuulla että pystyn tsemppaamaan myös muita. JES pysy matkassa, niin päästään tavoitteisiin 😀

 11. Minna kirjoitti:

  Anu: Niimpä, harvalle se sopii. Mutta sulle sopii. Allekirjoitan. Se vastakohtaisuus olikin se juttu tuossa meidän aikaisemmassa yhteistyössä 😉

 12. Minna kirjoitti:

  Heidi: Kiitos, tuollaista palautetta on aina mukava saada. Mihinkäs sitä tyylistään pääsee, joten juttu jatkuu. Kaikkea hyvää sulle 🙂

 13. Minna kirjoitti:

  Tonnikala: Se on hyvä tiedostaa, onhan se kuitenkin sitten se mikä pitää miehen tai naisen tiellä. Jos elämä on vaan sitä niin homma puuroutuu ainakin minulla… Huiput häviää kaikesta. Jatkossa keskitytään treeniin kanssa, ei huolta et joudu lukemaan vaan hajuvesistä 😀

 14. Anu kirjoitti:

  Hehe, ei vaineskaan, mä olen hörhö muutenkin, joten jokaisen oma tyyli, jolla lajia toteuttaa – se on paras. Mutta pliis, sanokaa nyt kuitenkin joku, että erakkous ja fanaattisuus on ihan jees? P.S. Jos kurkkuja jäi jäljelle, köyhälle bodarille suapi tuoda 😀

 15. Minna kirjoitti:

  Anu: Mitäs sillä on väliä mitä muut miettii… Musta on tosi jees. Mulla on kurkku kassissa sulle tuliaisiks.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *