Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Back to business…

Ihanaa! Vihdoin treeniviikko alkoi. On todella kauan siitä kun olen ollut innoissani jostakin uudesta.
Taakse ovat jääneet päämäärättömät treenit, turhat stressaavat aeroobiset, loputon väsymys. Luulin vielä syksyllä etten enää koskaan muutu normaaliksi. Olisin voinut vaan nukkua, ja samalla syödä itseni kirjaimellisesti hengiltä.

Valmentajan laatima ohjelma tuo selkeyttä elämään.

Minulla on siis uusi ohjelma jonka aloitin toistamineen flussan jälkeen. Kroppa tuntuu nyt hyvälle aloittamiseen.
Nelijakoisella ohjelmalla mennään eli: 1 päivä selkä + olkapäät, 2 päivä etureidet +vatsa, 3 päivä rinta + hauis+ ojentaja,  4 päivä takareidet +pohkeet + vatsa.
Lisäksi teen 1-2 tunnin mittaista tasavauhtista määrittelemätöntä  aeroobista, eli ei sitä tiedä vaikka minut bongaisi hiihtoladuilta tänä talvena. Tämän lisäksi vielä 1-2 treenin päälle tehtävä n. 20 min intervalli.
Helppoa kuin hengitys, treenimäärä on kohtuullinen minulle joka parhaimillaan treenannut kahta treeniä per. päivä, yhdellä lepopäivällä viikossa pitkiäkin aikoja. Nyt urheiluun kuluu max. 8 h viikossa  + tietenkin välttämätön kehonhuolto.

Tammikuun aktiivisimmat aloittajat alkavat jo antaa tilaa salilla. Ihanan rauhallinen aamupäivä päättää treeni venyttelyihin.


Tänään vuorossa selkä ja olkapäät. Perinteisten ylätaljojen ja leanvetojen sijaan tehdään vaihteeksi alasvetoja taljassa erillaisilla kahvoilla, kulmasuotua ja kunnon maastavetoa. Olkapäille pystypunnerrusta, triplasarjat joka kulmalle jne. Perille meni! On niin helpottavaa välillä kun joku toinen suunnittelee treenit, ja voi keskittyä vain ja ainoastaan suorittamiseen!

Riina valmistautui parasta aikaa salaperäisiin  kuvauksiin,  kaikki lajia seuraavat tulevat kyllä huomaamaan hetken kuluttua mistä oli kyse 😉

Myöhemmin oli myös ilo nähdä yhtä fitness- siskoani Riinaa.
Blogia alusta asti seuranneet muistavat varmaan hänet joistakin yhteisistä poseerausharkoista jne. Riina kisasi syksyllä bikinissa menestyksekkäästi Jyväskylän karsinnoista sija 1. ja Fitness expossa sm-sija 5. 
Tästä on hyvä lähteä hakemaan kirttainta mitalia ensi syksynä. En ollut nähnyt häntä hetkeen, ja täytyy sanoa että on tapahtunut huikea kehitys lyhyessä ajassa. Kärkisijoista taistellaan, voin lyödä vaikka vetoa. Käykääpäs lukemassa myös Riinan tarinoita http://riina-saastamoinen.blogspot.fi/.

You never give up.

6 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  No nyt on MEININKI kohdallaan!! 😀

 2. Anne kirjoitti:

  Tsemppiä Minna 🙂

 3. Minna kirjoitti:

  Kiitos Anne!!! Hyviä jumppia myös sinne 🙂

 4. Johanna Kraft kirjoitti:

  Mahtavuutta!! Niin se aika auttoi ja taas pääsee nauttimaan niistä asioista jotka ennenkin toi sen mielenrauhan . Tsemppiä Minna ♥

  • Minna kirjoitti:

   Aika se on varmaan ainut mikä auttaa. Itseä tutkiskellen ja nöyränä edetään kuitenkin koko ajan. Ihanasti olet kannustanut matkan varrella, KIITOS <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *