Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fitness prinsessan ihana päivä, etureidet ja vatsat.

Sosiaalisessa mediassa on paljon keskusteltu kuinka osa lajin harrastajista on vain ”fitness prinsessoja”? Tämä aihe tuli esille viimeksi tänään kun kävin erään fitness- siskon kanssa kahvilla, jotkut kieltämättä hakeutuvat lajin pariin hiukan kyseenalaisista syistä?
Prinsessoja kiinnostaa urheilua enemmän rakennekynnet, kisabikinit, ja ennen kaikkea olla päivä prinsessana.
Näyttää koko maailmalle että täällä ollaan niin fit ja miss lavalla!
Entäs jos kaikista edellä mainituista asioista nauttii? Eikö silloin olekkaan urheilija?
Tulisiko minusta parempi fitness urheilija jos olisin rekkakuski, enkä osaisi kävellä korkokengillä?
Muoti on ollut minulle aina intohimo ja harrastus, ja kauneus ammatti.
Minusta kisa-bikinien koristelu on rankalla dietillä erittäin terapeuttista puuhaa, ja lavalookin suunnittelu vie ajatukset hetkeksi pois treeneistä ja ruoista.
 En jaksa olla dietillä viittä kuukautta ihan vaan sen takia että saan yhden prinsessapäivän, saan niitä päiviä muutenkin jos haluan. Minulle dietti on oikeastaa enemmän henkinen matka, kunto tulee kaupanpäälle.
Olen erikoinen tiedän sen, jos olisin suunnistaja todennäköisesti silloinkin kisa-asussani olisi muutama timantti vaikka vain onnea tuomassa.
Ymmärrän että tällä prinsessa termillä tarkoitetaan suurimmaksi osaksi jokatoista salilla kävijää joiden haave on osallistua bikinifitness kisoihin, mutta keltä tämäkään on toisaalta pois?
Tämä ei ehkä ole jonkun mielestä sitä aitoa fitness elämää, mutta kukaan kisadietin läpikäynyt ei voi kiistää etteikö se olisi kasvattava kokemus kelle tahansa jatkoi lajia tai ei.

Ei kenenkään ole pakko jatkaa jos ei tahdo. Minä tahdon! Joko olen hullu, tai sitten vaan hiukan tyhmä. Tai sitten vaan teen sitä mitä haluan.

Antaa muiden puhua, onneksi nykyinen hiusvärini antaa paljon anteeksi.

Olen syntynyt prinsessaksi minkäs sille voi. Jatkan siis elämää samalla tavalla kuin aina ennenkin ja jos joskus kilpailen ainakaan minun ei tarvise harjoitella korkokengillä kävelyä kuukausia, tämä on minulle ihan luontainen toiminto. Eikä tämä ole etu?
Kisa-asu, väri ja stailaus vaikuttavat arvosteluun ihan jokaisella (lue säännöt täältä). Miksi siis et tekisi näitä asioita huolella, ja pilaisit hyvän kunnon vain siksi että sinua ei kiinnosta meikkaus?  Taivaan tosi on vaan että yksiväriset kiillottomat bikinit joissa ei ole yhtään blingiä eivät erotu lavalta mihinkään, ja jos vielä hiihdät vertailuun polvet koukussa ei olympia tason kuntokaan pelasta tätä. Jos näistä asioista nauttii, onko se väärin?

Treenivuorossa oli tänään etureidet ja vatsat. Ai että nautin tunteesta kun lihakset pakkautuvat täyteen verta. Tuo tunne tuntuu aina pienen tauon jälkeen, entistä paremmalta.
Ohjelmassa oli siis: neljä liikettä, joista yksi super-sarja. Treenasin täydellä teholla ja antaumuksella. Yksi asia jäi vaivaamaan: Satsin epämäärinen hackkia muistuttava laite.
 Härveli on useimmiten jumissa, ja ei vastaa tehollaan lähellekkään laitetta jossa paino tulee ylhäältä. Tälläisella  perinteisellä hack- kyykkylaitteella saa myös takareidet treenattua hyvin asettumalla laitteeseen ns. väärinpäin. Jos siis joku SATSIN vaikuttaja lukee tätä, niin yksi tälläinen toivomuslistalle kiitos. Tämän tulisi kuulua joka salin perus kalustoon.
En ole varmasti ainut joka tätä toivoisi, joten tarvittaessa voimme kerätä vetoomuksen 😀
Lopuksi sitten vatsoja 6 sarjaa 15 -20 toistoa, rutistuksia, jalkojen nostoja, voimapyörää, pitoja, linkkuveitsiä jne. Loppuun hiukan intervallia.
En jaa täällä yksityikohtaisen tarkkoja minulle suunniteltuja ohjelmia, ihan sopimusteknisistä syistä enkä siksikään että ohjelmien kopioiminen harvoin on järkevää. Siksi niitä ei kannata kysellä minulta myöskään sähköpostitse.

Spinningsali, mikä oiva paikka loppuaerobiselle.

Prinsessan päivävarusteet. Onneksi treenaan yleensä siihen aikaan, että mahdun valtaamaan koko pukuhuoneen!

Illalla vielä kävimme ystävän kanssa tunnin terapia lenkillä. Aerobinen tsek 🙂 Nyt on aika mennä kauneusunille, pysykää linjoilla. <3 

14 kommenttia

 1. Aikku kirjoitti:

  Mahtava paita! Kelpais tänne myös 😀

 2. Minna kirjoitti:

  Tämä oli aikanaan joku mielenterveysliiton kamppanja paita tms. Sain kaverilta, sopii tilanteeseen 😀

 3. Anu kirjoitti:

  Haha, mahti paita! Jokainen suapi olla omanlaisensa, ole vain rohkeasti sitä, mitä olet 😉

 4. Riina kirjoitti:

  Todellakin se Hack laite satsille! 🙂

 5. Anonymous kirjoitti:

  täällä kanssa yks satsilainen jyväskylästä,joka haluaa sen Hackin!! kuinkahan monesti oon taistellu sen ”olevinaan Hack” laitteen kanssa, kun se ei meinaa oikein pelittää… ärgghhh! Alappas Minna ajamaan asiaa oikeesti, niin saadaan se vielä sinne 🙂
  Joko satsin pahin ruuhka on helpottanut, ja mihin aikaan on muuten sun kokemusten mukaan rauhallisinta treenata?

  PS oot upee!!

  • Minna kirjoitti:

   Luulen että on järkevintä jättää taistelut sikseen ja vaihtaa liikettä. Harmi. Ehdottomasti aiheesta täytyy mainita, hyvä olisi tietenkin jos mahdollisimman moni saisi äänen kuuluviin. Pahin ruuhka on hiukan helpottanut. Rauhallisina aikaa on mielestäni klo 9.00 aamulla tai 21.00 illalla. Klo 6.30 käy tietty porukka, mutta salilla on rauhallista. Usein aamuvirkkujen jälkeen olen ollut yksinkin salilla. Tosin kaikki ajat ovat hyviä, että mahtuu tekemään, paitsi tällä hetkelle ehkä tu klo 16.00 – 19.00… Kiitti, hei ollaan upeita molemmat 🙂

  • Anonymous kirjoitti:

   Hei minä oon tyhmä, mutta mikä niistä on se hackia muistuttava laite??

 6. Anonymous kirjoitti:

  Aivan mahtava blogi ! Olen saanut intoa omaankin reenaamiseeni tästä blogista ! mikäköhän olisi sellainen aerobinen liike/laite joka polttaisi parhaiten rasvaa kun pitäisi päästä rantakuntoon lomamatkan uhkaavasti lähestyessä? kiitos vastauksesta etukäteen !

  • Minna kirjoitti:

   Ihan mahtava juttu että pystyn innostamaan sinuakin, pysy matkassa. Kohta on kesä ja kärpäset ja huomaatkin olevasi kunnossa. Oikotietä onneen, eikä mitään ihmelaitteita valitettavasti ole. Toki voit lisätä hiukan mitä tahansa aerobista liikuntaa ja yhdistää sen puhtaaseen ruokavalioon, saat itsellesi ainakin fressin olon ennen lähtöä (tai enemmänkin, kun en tiedä koska reissu on) Muista myös runsas ja säännöllinen veden juonti. Tsemppiä!!!

 7. Taikamaha kirjoitti:

  Se hakkia muistuttava laite on siinä ikkunarivissä. Semmonen vaakahakkihenkinen härveli, eli siis ollaan selällään vaakatasossa ja jalat nostetaan 90kulumaan. Oisko se siinä pakaralaitteen ja reiden loitontajan/ojentajan välissä. Voi muuten siinäkin tehä takareittä, mut ei se nyt läheskään niin toimivaa ole kun okeessa hakissa. Siis eipä siihen väärinpäin mennä =)

  Eikä oo yks tai kaks kertaa kun olen ihmisiä auttanu sen kelkan ylös tai alas… Vaatii sen vajaan 0.1tonnia ihmisläskiä saamaan se liikenteeseen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *