Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kevättä rinnassa

Ihanaa aurinko!
Kevät on elämän parasta aikaa, ja ainakin itse herään joka vuosi uudestaan talviunien jälkeen eloon. Energia tasot nousevat automaattisesti, ja ajatukset ovat jo tulevassa kesässä. Olen 100 % valon lapsi.
Olen havainnut että tätä energistä vireyttä kannattaa hyödyntää mukaviin ja hyödyllisiin asioihin, kuten treeniin !!!

Näillä keleillä alkaa lenkki maistua ihan itsestään.

Voiko olla kauniimpaa kuin järvenjää ja aurinko. 
Eilen oli hieman matalalentoa ilmassa, illalla olo meni yhtäkkiä tosi heikoksi, mahassa kiersi, lämpö nousi hiukan, kirjaimellisesti heikotti oikein kunnolla. Huomasin että ravinto ei imeydy. Yön hiukan oireilin ja tänään päätin kuulostella oloa ja jättää treenin iltaan jos vointi sen sallii. 

Tolpillaan kuitenkin ollaan, ja ihan kelpo penkki/hauis + vähän ojentajia treeni tehty.
Vinopena + vipunostot maaten superina on tämänhetkisen ohjelmani kuningaspari jolla saa rintafileet aivan taatusti kipeiksi. Jes.
Luulen muuten että maitohappobakteerit rauhoittivat vatsaa merkittävästi. Uskokaa tai älkää niin se onni löytyy valon ihmeellisestä voimasta. Niin ja se i bod käveli melkein suoraan luokseni kaupungilla, tavaroilleni on ihmeellinen tapa löytää takaisin omistajalleen.

Hiihtäen, kävellen, vaiko vaikka lumikenkäillen? On vara mistä valita.
Dietti Anu löytyi mistäs muualta kuin lihatiskiltä haaveilemasta mehevästä sisäfileestä. Tässä vaikeessa se lienee vielä sallittua hänellekkin.

Uimaranta odottaa lumen alla jo ensikesää.

2 kommenttia

  1. Anu kirjoitti:

    Voi sinua paparazzia 😀 PALJASTUIN! Olit kyllä eilen niin sädehtivä, näkee, et sut on luotu aurinkoon ja valoon 🙂 Ja jos se välittyy kerta treeniinkiin, niin mikä jottei. Nyt varovainen kuitenkin noiden pöpöjen kanssa, toivotaan, et ei iske mitään… Tai sitten vain Lutakkodyyneille valohoitoa ottamaan 😀

  2. Minna kirjoitti:

    Ihana Anu 🙂 Luulet että pöpöt vain yrittivät iskeä, mutta torjuin hyökkäyksen. Tsemppiä loppuviikon treeneihin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *