Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Asenne ratkaisee

Kuluneena viikonloppuna sain suositussa Helsinkiläisessä yökerho Apollossa positiivista palautetetta ilmeisesti paikallisilta hehkeiltä naishenkilöiltä koskien tyyliäni ja asennettani. Olisiko heleän vaaleilla kutreillani ja sen hetkisellä kyllästyneellä katseellani osuutta asiaan? Mene ja tiedä?
Mutta onko minussa sitten sitä asennetta? Sitä olen miettinyt viimeksi tänään. Viimeisen muutaman viikon olen elänyt voimakkaan nousujohteisesti.
Treeni kulkee ja kaikki muu siinä sivussa. Tuntuu että olen vihdoin alkanut löytää tasapainoa asioiden välille. Nyt kuitenkin tänä valoisana aamuna heräsin ikävän tukkoiseen oloon. Aamun treenit kulkivat vielä ihan hyvin ja tuntui että hikoilu sai kuonat liikkeelle, ja tukkoisuus ikäänkuin poistui hetkeksi. Kuitenkin päivän mittaan pää täyttyi räällä hitaasti mutta varmasti.
Nyt kurkkuun sattuu ja nenän kautta hengittäminen on mahdotonta. Voi ei!!! Tämä on minun heikkouteni. Alan stressaamaan aiheesta suunnattomasti. Tiedän että tämä hidastaa paranemista entisestään. Taas joku influenssa. Aiheutin varmasti tämän itse! Olenko juoksennellut kaupungilla liian vähillä vaatteilla? Stressannut kehoani liialla aktiivisuudella ja reissaamisella? Influenssa kierre on ollut tänä talvena pitkä, ja melkein jokainen on sairastunut enemmän tai vähemmän, silti poden huonoa omaa tuntoa. Mitä tein väärin?
I know, lämmintä päälle, vitamiinit tuplana, mustaherukoita jne. lepoa, sitä yritän. Yrittäjän on vaan tehtävä pakolliset työt. Piste. Ei ole sairaslomaa.
Kaikki aktiiviliikkujat ja urheilijat tietävät miten kamalaa on kun hyvä treeni putki katkeaa! Tuntuu kuin jalat menisivät alta.
Tässä asiassa minulla on parannettavaa. Asennetta on korjattava! Jokainen sairastuu joskus, pöpöjä on liikkeellä. En ole yli ihminen! Minun on annettava itselleni aikaa toipua. Viikonloppuna aion tehdä vain ihan pakolliset askareet ja levätä. En liiku minnekkään, minne ei ole pakko. Toivottavasti tämä menee ohi ilman antibiootteja. Nyt täytyy ottaa asennetta kehiin ja olla niin kova muija että ymmärtää olla hötkyilemättä.

Loppuun vielä tämän päivän rinta, hauis, ojentaja treeni. Kaisan kanssa jumppailtiin aamusta Superfitillä.

Penkkipunnerrus 4 x max.
Vinopenkki laitteessa 4 x max.
Vipunostot maaten 4 x max.

Kapea penkki 4 x max
Ranskalainen punnerrus 3 x max. 1 sarja leukaan, 1 otsaan, 1 pääntaakse.

Hauis mutkatangolla keskitetysti 4 x max
Hauis taljassa 4x max

Loppuun 4 liikettä: hauiskääntö taljassa jalkojenvälistä, ojentajapunnerrus taljassa, hauiskääntö maaten taljassa, ojentajapunnerrus köydellä taljassa.
2 kierrosta, ja max toistot.

Toistot treenissä pyörivät siinä 8-12: sta, jokainen sarja failureen!

Tulinpahan tehtyä, ja tuntee myös tehneensä 😉

Stailin henkilökunta heittäytyi: Rockkia ja bläkkistä oli päivän teema. Tsek. 

4 kommenttia

  1. Aikku kirjoitti:

    Apollo: tuo paikka jossa olen pari kertaa käynyt, saanut aivan kaamean ja kivuliaan hikan sekä todennut paikan olevan täynnä paris hiltonin ja johanna tukiaisen ruotsia puhuvia risteymiä 😀

  2. Anu kirjoitti:

    ASENNEPAITA 😀 Juu, mieli vaikuttaa kaikkeen tekemiseen, ja dieetillä sen sekoaminen on hiuskarvan varassa, jos antaa vallan… Vaan voivottelut sikseen, ekaks mietitään, missä meni pieleen, sitten hengähdetään, otetaan rennosti ja jatketaan entistä viisaampana. Anna kropalle aikaa toipua, muuten vain pitkittyy ja kuuntele sitä. Paranemista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *