Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fressi olo

Pahin tukkoisuus alkaa olla pois ja silmänalusetkin alkavat asettua rään poistuttua poskionteloista. Uskon että suuri paranemisen nopeuttaja on ollut nenäkannu. On muuten huippu vehje ihan kellekään tahansa tulkoisuudesta kärsivälle. Olo raikastuu välittömästi käytön jälkeen, vaikka itse käyttö ei niin miellyttävää olekkaan.
Olen jumppaillut tällä viikolla normaalit aamupuntit, tosin hyvin kevyesti kehoa kuunnellen. Tällä on ennen kaikkea psykologinen vaikutus ettei hyvää rytmiä tässä vaiheessa katkaise. Mahtavaa kun oikein tunnen että voimat palautuvat pikkuhiljaa.
Loppukevennykseksi ripsari vinkki.
Ostan aina uuden merkin ripsivärin, vaikka edellinen olisikin hyvä. Tykkään vaihtelusta. Viimeisenä YSL:n tuuheuttava versio joka on yksi parhaimmista, ainut miinus pakkauksesta. Kierteeseen tahtoo pakkautua väriä erityisen paljon jolloin sulkeminen vaikeutuu. Väri siis luonnostaan kuivuu nopeammin. Myöskin lancomen doll eyes vei sydämmeni hetkeksi, ja niitä ostin jopa kaksi putkeen, Tällä kertaa luotin Diorin taattuun laatuun.
Tuntuu toimivan.

Black out, mustaakin mustempi musta.
Hiukan paakkuja vielä, harjausta vaille valmis.

3 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Minne Anu on kadonnut täältä blogista??

 2. Anu kirjoitti:

  Piti tulla ihan oikeasti kommentoimaan ripsiä, mutta mainostanpa samaan syssyyn itseäni: anulehtoranta.blogspot.com tai .fi, kumpikin käy…

  No mutta asiaan taasen: rutiinit pitäävät nimenomaan käynnissä, sen taas itsekin huomannut, kun niistä poikkeaa.. 😀 Koetapa Lancomen Hypnosea, äiti tuo sitä aina laivalta, ja se on hyvvee! Tosin en oo muita testannutkaan…:D Tuuheat ja kauniin kaartuvat nuo sun ripset!

  • Minna kirjoitti:

   Hyvä Anu, minä näitä kommentteja kun jälkikäteen luen on vastausta turha odottaa realiajassa. Hypnose on testattu aikanaan, ja hyvä sekin. Kyllä. Ei kun eteenpäin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *