Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Maalla on mukavaa

Rentouttava viikonloppu maalla rakkaiden ystävien kanssa takana.
Sää oli kuin unelma, ulkoilimme, lumikengillä ja ilman, paistoimme makkaraa (siis söin makkaraa, enkä potenut siitä morkkista. Ei pidä kuitenkaan ottaa tavaksi) Heh.
Ehkä energian saanti oli hiukan plussalla. Mutta niin on mielikin ja ensiviikolla arjen askareet ja treeni varmasti sujuvat kuin tanssi.
Väliäkös noilla pienillä plussilla kun en ole kuukauden päästä kuitenkaan kisoihin menossa.
Onkin ollut mielenkiintoista seurata taas tuttujen ja kavereiden matkaa kohti kisalavaa, tässä kohtaa alkaa dietti kiristyä ja mitataan todellista sitkeyttä. Mainittakoon että ainakin Heidi tulee olemaan elämänsä kunnossa! Entinen blogi kolleegani Anu päätti siirtää tavoitteet tuonnenmaksi, ihan inhimillisistä syistä. Seurataan innolla, mitä jatkossa seuraa.
Anun blogi
Kotiin kissojen luo on ihana palata, savun hajuiset vaatteet pesukoneeseen ja sunnuntain kunniaksi vielä yhden prinsessan 3-vuotis synttäreille.
Nauttikaa ihmeessä ihanista aurinkoisesti talvipäivistä. Niitä on vähän ennen luin lumet sulavat. Varsinkin järvenjäällä näkymät ovat uskomattoman vaikuttavia.
Elämyksiä ei aina tarvitse lähteä etsimään aina paratiisi saarille Malediiveille. Eläköön suomen luonto.
Kiitos kaikille viikonloppuun osallistuneille <3

Lämpöä leivinuunista.
Keskellä korpea. Kauppilanmäki klo 8.00
Heikkisen kahvila Iisalmessa. Huomaa retro- sisustus, ei muutoksia sitten 60-luvun.  Klo 8.30 Iisalmen keskusta, ei ristin sielua.
Lumikengillä pääsee liikkumaan hankien päällä suorastaan liitäen. 
Kohti ääretöntä ja sen YLI!
Meidän mökki. 

5 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  Keväthankiset maisemat, vau! Ei se makkara niin pahasta edes ole kuin morkataan, protskua hyvin, rasvaa toki, mutta sitäkin tarvitaan – eikä hiilarin hiilaria! Dieettiruokaa siis 😀 Ja täh, mä oisin oottanut Iisalamen keskustaan nyt melkoista liikennettä, sunnuntaiaamu sentään! 😀

  Juu, olen aina tällanen säätäjä, mutta kisoissa on turha vaan pyörähtää. Nyt siis fokus sinne PISTE 😀

 2. Minna kirjoitti:

  Oli hienot maisemat kyllä. Ei siitä makkarasta varmaan saa ravintosisällöllisesti hyvää tekemälläkään, mutta koitan tässä elää niinkun liikaa stressaamatta 😀 oon aika hyvin onnistunut. Kaikki naiset ollaan säätäjiä, totta voittamaan sinne mennään 😉

 3. Päivi kirjoitti:

  Jestas että on kaunista maisemaa 🙂
  -päivi-

 4. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Voi aivan ihanalle kuulostaa, nauttää, ja voin oikein aistia fiilikset. <3 Varmasti akut hyvin latautu. Ihanaa uutta viikkoa Minna, halaukset! <3

 5. Anonymous kirjoitti:

  Ei Iisalmessa ole koskaan ristin sielua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *