Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pilvikartasto – kuinka kaikki teot vaikuttavat toisiinsa

Vietimme Anun kanssa eilen illalla vajaat kolme tuntia elokuvissa.
Aika meni kuin siivillä. Pidin eilen kokonaisen lepopäivän treenistä kevyen huonovointisuuden vuoksi ja treenaan poikkeuksellisesti viikon viimeisen punttitreeniin takareidet ja vatsat tänään. Aerobista en ole tehnyt vielä tällä viikolla yhtään, mutta huomenna onkin luvassa puolentoista tunnin spinning.

Elokuvana oli vuorossa muunmuassa Halle Berryn ja Tom hanksin tähdittämä Pilvikartasto.
Pilvikartastossa tuli ilmi kuinka ihmisten teot vaikuttavat toisiinsa, menneisyydessä että tulevaisuudessa. Merkityksettömältä vaikuttavasta teosta voi pitkänajan kuluessa kasvaa vaikka vallankumous. 
Taiteellinen toteuteutus ja visuaalisuus saivat täydet pisteet.
Kokonaisuus oli ehkä hiukan sekava, niinkuin mielestäni monessa useita tarinoita yhdistävässä elokuvassa. Selvää kuitenkin, sai ja tarina hahmottui loppujenlopuksi hyvin. Elokuvassa oli kuusi toisiinsa liittyvää tarinaa vuosisatojen ajalta. Tunnettuja näyttelijöitä oli välillä vaikea tunnistaa useissa rooleissa taidokkaasti toteutettujen maskeerausten ansioista. Todettakoon että maskeeraaja selvästi tykkäsi muokata erityisesti näyttelijöiden neniä, ja lisätä erinlaisia ulokkeita esimerkiksi lopuksi hanksin silmäkulmaan. 

Aina upean Halle Berryn kuntoa ei saatu tällä kertaa ihailla.
Aina elokuvaa katsoessa ainakin itse alan usein peilaamaan sitä omaan elämään. Kaikella on tarkoituksensa. Se mitä tähän asti on koettu. Joku tarkoitus on sillä etten voi kistata tänävuonna, ja että Anu ei astellut kisalavalle vielä.

Vaikka tulee elää hetkessä, välillä on hyvä nähdä elämä suurempana kokonaisuutena, olla kauas katseinen, eikä keskittyä vain nykyhetkeen. Varsinkin silloin, jos elämä koettelee.

Nyt on paidassa asennetta, että pääsiäistunnelmaa. 

Pääsiäinen lähestyy, oletko valmis? 

5 kommenttia

 1. Kerttu kirjoitti:

  HUI, oli kuulemma pelottavakin leffa.. 😉 Hally Berry on kyllä iha minu suosikki Nais-näyttelijöitä! Mukavaa viikonloppua Minna. <3 Tsemppishalit!

 2. Anu kirjoitti:

  Kyllä, oli mahtavaa olla leffassa, bodyhörhöt tuulettuivat 😀 Mun piti aamulla googletella leffan juonta läpi, aivosolut kun ei ihan pysyneet matkassa. Tuohan oli itse asiassa vähän sitten samanmoinen kuin Perhosvaikutus, jossa se lutunen Ashton Kutcher näyttelee, eli että jokaisella teolla on juuri seurauksensa. Kyllä kuule sulle on tulossa pelkkää hyvää, meininki on nyt kohillaan, reeni ja ruoka balanssissa ja sopiva rentous, joka vaaditaan kaikessa urheilussa 😉

  Halle Berryssä ja sussa on kyllä samaa näkköö, Minna susta seuraava Bond-nainen!

  • Minna kirjoitti:

   Totta joo, munkin mielestä Ashton on ihan jees. Joo joo, mut kaikella on tarkoitus.
   Mulla alkaa ikä painaa, muuten bond-tytön pesti kelpais kyllä. Eli sinulla jos kellä riittää siihen rahkeet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *