Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fitness kissoja ja InBodya

Tänään oli ilo auttaa Stailin sponsori urheilijaamme Heliä kisavalmisteluissa laittamalla hänelle pidennykset.
Hiukset kisoissa ovat usein näyttäviä, miksi siis jäädä muiden varjoon?
Heli on innostunut fitnesistä vasta vähän aikaa sitten. Nuorempana hän on harrastanut muunmuassa hiihtoa mutta sanoi maanneensa sohvalla 10-vuotta välissä, jonka jälkeen on alkanut käymään salilla. Kehitystä on tullut huimasti lyhyessä ajassa, ja nyt kolmen viikon päästä hän nouseekin ensimmäistä kertaa lavalle Body fitnesin pitkässä sarjassa +168.
Dietti on edennyt hyvin. Viime viikkoina on iskenyt flunssa, jonka nujertamiseksi on otettu teho keinot käyttöön. Nyt on pistettävä kaikki peliin, kisat ovat sen verran lähellä. Tästä tulee vielä hyvä paketti lavalle.

Lähtötilanne, ylikasvanut toispuoleinen malli.

Pidennys on tehty B- longin teippi hiuksia käyttäen. Lopputuloksesta tuli luonnollinen ja kevyt.

Tukka kasvoi kahdessa tunnissa. 

Itse olen treenanut tänään etureidet ja vatsat aamusta. Kävin myös PT- tuttujen kanssa kertaamassa kuntotestausta, ja ikäänkuin vahingossa tein itselleni  InBody kehonkoostumusmittauksen. Nooh, rasvaa on paljon. Sehän näkyy ihan mittaamattakin, mutta rasvattoman massan määrä oli jopa noussut muutaman kilon. Rasvaton massa oli 64 kilokrammaa, ja viimeksi kesällä mitattuna se oli 58 kiloa. Voin olla tyytyväinen että lihasta ei ole ainakaan lähtenyt kaikenmaailman katabolioiden aikaan.

Iloinen uuden tukan omistaja.

3 kommenttia

  1. Anu kirjoitti:

    Vau, upeat hiukset! Ja tosi hieno juttu tuo, että lihasmassaa on tullut LISÄÄ! Asiat menneet eteenpäin 😉

  2. Anonymous kirjoitti:

    Hiukset on saanu hurjasti kehuja niin luonnollisilta näyttävät ja myös käyttäjä on tyytyväinen, parempi laatuinen hius kuin aiemmat pidennykset mitä olen pitänyt! Ja ihana kampaaja! <3 Kiitos Minna!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *