Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Team Sportlife

Suomen paras teami.

Eilen matkasimme jyväskylästä neljän hengen leppoisalla fitnesspoppoolla teamipäivään Tampereelle. Päivä aloitettiin markkinointiluennolla, jossa käytiin läpi ihan hyödyllisiä perus asioita markkinoinnista. Logot unohtuvat usein näkyvistä, varsinkin suomalaisilta  urheilijoilta. Sosiaalisessa mediassa näkyminen on välttämätöntä.

Tero ja 8 askelta menestykseen

Vaatimattomuus ei kaunista ketään. On totta että harvoin sponsoroitava urheilija ymmärtää koko sanaa joka tarkoittaa sijoitetun pääoman tuottoa, eli jos saat sponsorilta 100€ sinun tulisi tuoda takaisin 200€. Näkyvyys on siis erittäin tärkeää. Kannattaa siis aina yhteistyötä ehdottaessa miettiä valmiiksi mitä on valmis tarjoamaan kyseiselle yritykselle, jotta hyöty on molemminpuolinen. Kukaan ei innostu että menet pyytämään vain rahaa kisaamiseen. Pelkkä logo takissa ei riitä, kun takkia ei aina edes pidetä. Verkkomediaa kannattaa hyödyntää kaikissa muodoissaan. Luennon piti urheilumarkkinoinnin parissa erittäin hyvin menestynyt Tero Puranen.

Olen oman firmani markkinointijohtaja, kuinka esittelen itseni?

Oli mukava tavata teamin urheiljoita, osa oli ollut kisoissa viikko sitten ja he olivatkin aikamoisessa kunnossa. Osa oli menossa kisoihin ensimmäistä kertaa, ja osalla suunnitelmat vielä avoinna. Täytyy sanoa että teamilla on kyllä erittäin hyvä yhteishenki.
Markkinointiluennon jälkeen alkoi vapaa kyselypaneeli, jossa vastaajina olivat monen meistä valmentaja Matti Halonen, kehonrakentajat Toni Kataja ja Antti Halmo ja bikinifitness kilpailijat Mia Lahti ja Nina Suomi. Ihan hauska idea, keskustelua syntyi. On aina kiva kuulla erinlaisia näkökantoja asioihin.

Tämän jälkeen siirryimme Powerhouse Gymille katsomaan treenijuttuja, Matti ja Antti tarkistelivat kaikkien tekniikoita ihan perusliikkeissä, kuten maastavedossa, kulmasuodussa ja muissa selkäliikkeissä jne. Jokaisen kokeneenkin treenaajan olisi ihan hyvä välillä tarkistella omaa tekniikkaa, koska monesti omalle tekemiselle sokeutuu ja tekniikat saattavat kuin huomaamatta alkaa mennä metsään. Aika meni todella nopeasti, me lähdimme kotiin klo 18:sta aikoihin ja loppu porukasta lähti vielä illalliselle Sticky Wingerssiin.

Oli antoisa päivä, kiitos koko porukalle!

Mites se homma menikään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *