Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kreetan auringon alla

Täällä sitä ollaan vihdoin, luontaisessa ympäristössä eli auringossa! Tämä reissu todella tekee hyvää keholle että mielelle.
Vaikka päivät ovat klo 10.00-16.00 täynnä koulutusta, on keskiviikko kokonaan vapaa ja vapaata päivään jää mukavasti muutenkin.
Treenistä en ole tehnyt poikkeuksellisellisesti sen kummempaa suunnitelmaa. Kroppa varmasti tulee treenattua läpi useassa osassa, ja lenkkejä tehtyä lähes joka aamu. Tänään ohjelmassa oli aamu Zumbaa. Salin olemme paikallistaneet, ja eilen teinkin jo olkapää/selkä treenin.
Bikini Riina ja muutamia muitakin lajin harrastajia on mukana reissussa, ja huonekaveriksenikin sattui Serena jollain tulevaisuuden tavoitteet kilpailla bikinissä.
Yksin ei siis tarvitse puurtaa.
Tänään minulta kysyttiin olenko huomannut että ihmiset suhtautuvat minuun eritavalla kun olen usein erilaisessa kunnossa?
Kyllä olen! Maailman pinnallisuuden kyllä huomaa tässä asiassa. Varsinkin ne ihmiset joita ei tunne reagoivat selvimmin. Hyvää ulkoista kuntoa ihaillaan ja ehkä kadehditaankin häpeilemättä. Mutta oikeastaan minua ei häiritse juuri nyt millään lailla olla bikinit päällä auringossa vaikka rasvaa onkin reilusti. Onneksi bikineitä on joka koossa. Toki olo on parempi ihan fyysisestikkin erilaisessa kunnossa, mutta tässä hetkessä asialle ei mitään voi joten mitä sitä turhia stressaamaan. Kuntoon pääsee kyllä, kun on sen aika. Jokainen!

20130513-150042.jpg

20130513-144939.jpg

20130513-142552.jpg

20130513-151056.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *