Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Juhannusrauhaa

Mikäs sen mukavampi tapa viettää juhannusta kuin rauhoittua, laittaa koti kauniiksi ja kutsua ystäviä kotiin. Hektisen arjen keskellä olen huomannut, että juhlapyhien koittaessa on mukavampi nauttia joskus olosta ihan kotosalla läheisten seurasta kuin lähteä aina reissuun. Reissuja ja kaupunginvaihdoksia tulee aika usein tehtyä muutenkin. Grilliherkkuja on tietenkin viikonloppu täysi. Grillissä kypsentyy terveelliset ruoat ihan yhtä lailla kuin muutenkin. Mikään syy epäterveelliselle elämälle juhannus siis ei ole, sen sijaan yhdessäololle ja arjesta poikkeavalle  ruokavaliolle kyllä. Salitreenit olen nyt tehnyt viikolla maanantaista torstaihin, ja viikonloppuna on siis ohjelmassa vain aamulenkit, kolmen päivän lepo puntista on varmasti hermostolle erittäin tervetullut. 

Illan päätteksi kävimme läheisellä ravintolalaivalla istuskelemassa hetken aikaa, ja kyllä täytyy sanoa, että huomasi, että Suomessa on juhannus. Olen kyllä erittäin onnellinen, että olen tajunnut, että humalahakuisessa juomisessa ei ole järjen häivää ei siis kertakaikkiaan mitään järkeä. Kun hienoksi laittautuneet keski-ikäiset naiset örveltävät, röyhtäilevät ja samalla yrittävät flirttailla nuoremmille Diorin lasit vinossa, ei paljon kukkamekot ja pitsipaidat auta. Apua. Mutta tulipahan taas todettua, ettei meininki ole muuttunut sitten miksikään. Useassa asiassa alkoholin käytöstä nousee suuria ongelmia, ja olen miettinyt, miten tätä saisi muutettua. Yksi asia on mielestäni se, että asenteiden on muututtava. Useissa paikoissa törmäämme siihen, että lärvien vetäminen on täysin hyväksyttyä ja normaalia. Siis ihan perus keino rentoutua ja nollata. Mitä normaalia on juoda itsensä alkoholimyrkytyksen partaalle, menettää muistinsa ja pahimmillaan herätä ihan vieraasta paikasta? Kyllä minusta tällaista toimintaa on hyvä paheksua ihan reilusti eikä pitää sitä hauskana ja taputella päätä. Olkoon kuka mitä mieltä tahansa. Piste. 

Loppuun vielä muutama ruokakuva ja rauhallista juhannuksen jatkoa.

20130622-122611.jpg

20130622-122635.jpg

20130622-122704.jpg

20130622-122730.jpg

20130622-122804.jpg

4 kommenttia

 1. Kaisa Salonen kirjoitti:

  Ihana juhannus teilläkin siis! 🙂

  Törkeen hyvännäköstä ruokaa ja upea kattaus, Minna!! 🙂
  Ja arvaa oliko töissä (ABC-Renkomäki) kova meininki, ku teinijuopot tuli ostamaan hesemättöä perseet olalla. Siinäpä oli vasta naurussa pidättelemissä… 😀

  Voi miten mä oon ikävöinytkää Anua, mitä hänelle kuuluu nykyään?

  • minna kirjoitti:

   Voi kiitos, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Juhannus on rentoutumisen aikaa 🙂 Voin vaan kuvitella ABC:n menon 😀
   Anu voi hyvin ja on hyvässä lihassa. Fitness forever. Anu tulee vierailemaan blogissa lähiaikoina.
   Hyvää Juhannuksen jatkoa.

 2. camilla mattila kirjoitti:

  mitä tuo keltainen ohut pötkö on? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *