Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Nöyrää hommaa

Punttia, aerobista, punttia, aerobista, bachataa, balettia, pyöräilyä, fitnesslaiffii, muotinäytöstä…

Sitä mun elämään kuuluu, ihan tosi, kävin kokeilemassa paria tanssituntia, kun paikallisella tanssistudiolla Salsastudiolla oli kokeiluviikko. Ihan tosi jees, varsinkin se bachata. Ihanaa pyllynkeikutusta, sopisi hyvin bikini fitnesin kanssa. Baletti ois kanssa varmaan ihan hyvä, ainakin siinä tuli pohkeet kipeäksi ja tasapainoa harjoiteltua, mutta ei sitten kuitenkaan. Tunsin suoraan sanoen tunnillla itseni hiukan idiootiksi. Enhän nyt balettitanssijalta ihan näytäkään 🙂 Norsu posliinikaupassa lähinnä. Valitettavasti aikaa ei ole harrastaa ihan kaikkea, ja koitan tosiaan pitää nuo liikuntatunnit alle 10h viikko, niin ei tule sitten sanomista.

Tehtiin myös Stailin kanssa muotinäytös viime perjantaina, jossa oli ihan kiitettävästi puuhaa. Lauantaina sitten suunnistimme Lahteen kaiken bodykansan tavoin ,minnekäs muualle kuin Nordic Fitness Expoon. Oli kiva katsella kisoja, ja parit stailauksetkin tuli tehtyä. Kuvia kisoista täältä Pakkotoisto ja täältä Bodylehti.

Sportlifeläiset pärjäsivät todella hienosti ja täytyy sanoa, että kyllä on valmentajan ansiota. Esimerkiksi tästä bikini fitnesin uudesta linjauksesta meidän teamissa oltiin tietoisia ja tulos oli sen mukainen. Varmalla ammattitaidolla ja varmuudella homma hoitui kotiin monen kohdalla. Osalle kilpailijoista oma kisa oli luonnollisesti pettymys, mutta kyllä tässä taas huomasi, että lopputulosta ei voi koskaan tietää etukäteen. Vaan se mikä lavalla nähdään merkkaa. Ja kyllä se vaan niin on, että mitä enemmän on kilpaillut, osaa hommaa tehdä nöyränä. Ekojen kisojen jälkeinen huuma haihtuu kyllä äkkiä. Valitettavasti. Suurin homma on kuitenkin vasta kisojen jälkeen, miten saada keho palautettua normaaliksi dieetin jälkeen ilman ongelmia. Kellekään homma ei ole helppoa ja kokenutkin kilpailija voi kaatua matkan varrella, se on tullut nähtyä.

Summa summarum, olo viikonlopun jälkeen on erittäin motivoitunut. Kyllä treeni kulkee ja kunto menee eteenpäin.

20130904-214659.jpg

Kiristymistä? Ainakin motivaatio on kohdillaan.


20130904-214936.jpg

Pro-kisassa Suomeen tuli kaksi kultaa. Bikinissä ja figuressa. Kuvassa upea tuore kultamitalisti: Anna Virmajoki ja minä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *