Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Viiden tähden illallisia ja välidieetin onnistumisia

Taas aika on mennyt kuin siivillä, ja viikko alkaa olla paketissa. Syksy on saapunut, ja kirkasvalolamppu on otettu tuulettimen tilalle yöpöydälle. Jotenkin tänä vuonna tämä syksyn aika on tuntunut erityisen hyvälle. Olenkin fiilistelijäihminen ja nauttinut lämpimistä syysilloista ja kynttilänvalosta. Tällä viikolla on taas aerobinen ollut mukana kuvioissa, lenkillä on tullut käytyä kolmena aamuna. Lisäksi kävin kokeilemassa BodyJam-tunnin Satsilla. Täytyy sanoa, että aika haastavat askelsarjat, nuppi pitää olla 100-%:sesti mukana, että pääsee mukaan. Tuttuja askelsarjoja musavideoista, mikä teki hommasta hauskaa. Tosin tunnin loputtua olin entistä onnellisempi lajivalinnastani 😀 Aloitettiin töissä viiden tähden illalliskiertue, eli kutsutaan vuorotellen toiset kotiimme ja kokkaillaan. Oma vuoroni on seuraavaksi, ja saa nähdä, missä muodossa kanaa ja riisiä tarjoillaan vai yllätänkö itseni ja muut ja teenkin ihan jotain muuta. Ennen tätä fitnesstouhua harrastin enemmän tuota hifistelykokkailua. Nykyään olen kokenut homman hiukan turhaksi, mutta tarvittaessa voin verestellä muistoja ja kokeilla, miten kauha pysyy kädessä. 

Vaikka paino ei ole tulut alas kuin muutaman kilon, lihaserottovuutta alkaa olla jos oikein tarkkaan katsoo.

Vaikka paino ei ole tulut alas kuin muutaman kilon, lihaserottuvuutta alkaa olla hiukan, jos oikein tarkkaan katsoo.

Muuten on viikko mennyt keskittyessä bodaukseen, olen saanut nostettua treenipainoja tasaiseen tahtiin, mikä motivoi entisestään. Kunto etenee myös tasaisesti, kun en ole sen kummemmin asiasta stressannut. Ruokaa on ollut riittävästi, sen verran että treenit kulkevat hyvin, eivätkä lihakset ole tyhjän oloiset. Välillä olen syönyt myös rennommin, mutta en liian rennosti.  Puntarin viisari ei ole värähdellyt kovin paljon, vaikkakin kokoajan alaspäin, mikä kertoo, että lihasmassaa ei ole ainakaan kadonnut, ehkä jopa päinvastoin. Sisältö on muuttunut jonkin verran valmentajankin tarkan silmän mukaan. Pahin rönttöläski on tiivistymään päin. Oikeastaan olen ihan onnellinen, että tässä (lue +90) painossa alkaa olla jonkun verran lihaserottuvuutta treenin jälkeen, kun oikein tarkkaan katsoo. Tässä kohtaa haluaisinkin sanoa laihduttajille, että jossain vaiheessahan, kun homma etenee ja rasvasolu tyhjenee, nahka muuttuu löysemmäksi kuin aloittaessa ja rasva ikäänkuin vetisemmäksi. Tämä kuuluu asiaan ja, olo on löysempi kuin silloin, kun rasvasolu on täynnä. Iho tulee kuitenkin perässä hitaasti mutta varmasti, on tärkeää, että pysyt tavoitteessasi etkä lannistu tästä. Kisadietiettiläisille tämä on tuttua, välillä on todella löysä olo ja sitten taas hetken aikaa ihan kiinteä ja taas löysä, kunnes ollaan siinä tilanteessa, että lähes kaikki ylimääräinen rasva on poltettu pois ja voidaan tankata lihakset täyteen. Kun etenet hitaasti, tiivistyt pikkuhiljaa. Jos taas pudotetaan painoa nopeasti, iho ei pysy matkassa, ja iso nahkapussi esimerkiksi vatsan tai allien alueella saattaa tuntuu epämiellyttävälle. Tämä on väistämätöntä esimerkiksi pussikeittodieeteillä, milloin paino putoaa todella nopeaa vauhtia. 

Ballerina, kerran elämässä.

Ballerina, kerran elämässä.

 

20130922-072523.jpg

Näin kirjoittaa Bodylehti bikinifitnesistä.

Kisaspekulaatiolle ei ole tullut loppua vieläkään. Täytyy sanoa ,että bikini fitness on aika haastava laji, ja tuntuu, että monet valmentajatkaan eivät tiedä, missä kunnossa lavalle tyttöjä laitetaan. On luettava siis säännöt tarkkaan. Jos lihaserottuvuutta ei saa olla ollenkaan, ei laji motivoi enää ainakaan minua millään lailla vaikka kauniita kilpailijat ovatkin. Minä haluan kunnon muskelit.

Kaunis kattaus on puoliruokaa.

Kaunis kattaus on puoli ruokaa.

Loppuun vielä viikon motto lähinnä lajiarvostelusta kärsiville:Leijonat eivät välitä, kun lampaat määkivät :)”

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Iloista syksyä Minnalle!:) Olipa jotenkin hyväntuulinen kirjoitus! Toivotaan kimpassa että edes pienet muskelit tullaan jatkossa nostamaan taas arvoonsa myös suomalaisilla biksulavoilla. Ei muuten motivoi muakaan jos pysytään nyt valitulla tiellä:S

    • minna kirjoitti:

      Kiitos Sanna 🙂 Toivotaan näin… ja edottomasti pysytän valitulla tiellä. Iloa syksyyn ja enrgiaa treeneihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *