Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Nilkka levossa puntti hallussa

Johan noita terveitä päiviä ehti ollakin tuossa. Aktiivisena ”lenkkeilijänä” onnistuin rasittamaan nilkkani niin, että se tässä muutaman viikon aikana on alkanut osoittaa kipeytymisen merkkejä. Olihan siinä aika paljon tuota aerobista välillä. Viime viikolla tekemiselle tuli loppu tai siis aerobiselle, alkoi jo haitata ihan kävelyä tuo vamma. Punttia ei estä tekemästä onneksi mikään, ei sitten kerrassaan mikään. Turha pomppiminen ympäriinsä on kuitenkin pannassa ja kaikki mikä sattuu. Eilen tuli tehtyä jalkatreenikin soveltaen niin, että kormitusta nilkalle ei tullut missään muodossa. Kyykyt, prässit, ja pohkeet vain pois, etureisille ojennusta, takareisille koukistusta istuen ja maaten, pakarapotkuja, lantionnostoja, lähentäjiä ja loitontajia loppuun. Riina sattui treenaamaan samaan aikaan joten parit sarjat varmisteltiin takareisilaitteessa ja perille meni. Kyllä siellä joku lihas liikkui,ja hiki tuli.

 Onneksi olen saanut kropan toimimaan, joten ei sressiä kunnosta. Tässä se etenee, vaikkei aerobista nyt hetkeen teekään. Tosin kyllä aamulenkkejä on ikävä, tietyllä lailla ne antaa päivään erillaisen energiaruiskeen. Uskon kuitenkin, että pikkuhaaverista selvitään, koska jo parinpäivän iisistiotto on helpottanut kipua. 

 Olin muuten viikonloppuna akrobatiakurssilla, oli ihan hauskaa 🙂 Kurssin järjesti Sirkus Uusi Maailma, heillä on myös ihan loistavia esityksiä, jos tälläinen taidemuoto sattuu kiinnostamaan. Minua henkilökohtaisesti kiinnostaa aina kaikki, missä käytetään kehoa, jotenkin hallittua kehonliikettä on ihan mahtavaa katsoa. Niin kuin tanssia, etenkin balettia. Olen kehoihminen henkeen ja vereen. Siksi varmaan tykkään lihaksistakin ja loppuun asti viritetyistä kropista kisalavallakin. Kyllä lihaksikas keho on tavoittelemisen arvoinen ja aion tehdä sen eteen töitä koko loppuelämän. Se perustellusti kannattaa Ellet halua kuolla ennenaikaisesti 😀.

Meinasinkin ilmoittautua tankotunneille heti kunhan tästä kuntoudun. Se on ollut jo pitkään mun haave, tukee sopivasti myös bodylaiffia. 

Vielä vähän pullukka mutta laihtumaan päin.

Tänään treenaan olkapäät ja ojentajat. Pikkuhaavereista ei kannata lannistua hei lukijat, eteenpäin vaan 🙂 STILL ALIVE niinkun Musta Barbaari sanoo 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *