Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mielen päällä

IMG_2752 2

Viiden tähden illallinen oli minun luona, vaihtelua arkeen ja ruokaan.

Talvi: Kohta tulee lunta, ehkä jo ensi yönä. Kylmää, märkää, ei haittaa, salilla saa valohoitoa 🙂 Reissuun olisi kyllä ihana päästä. Joka viikko joku ehdottaa, lähdettäiskö johonkin. New York, London, Paris, Budapest, Pietari, mitä näitä nyt on. Niin ja Dubai. Lähden kaikkiin, jos löydän matkasponsorin… Rohkeasti vain viestiä tulemaan, lupaan postata ahkeraan. No olen menossa ainakin Helsinkiin, Tampereelle ja Tahkolle, melkein sama asia 😀 

image

Jyväsjärven maisemia. Onko syksy nyt jotenkin värikkäämpi kuin aikaisemmin? Vai ovatko aistit enemmän auki?

Treeni: Turha aerobishöntsäily on jäänyt pois, koska nilkka on edelleen kipeä ja turvoksissa. Parempaan päin kuitenkin. Pyöräilemään pystyn. Viime viikolla kävinkin pyöräilemässä yhden parin tunnin lenkin, keran spinningissä ja yhden aerobisen tein istumakuntopyörällä 😀 Pari liikettä on jalkatreenissä poissuljettu, mutta olen saanut kintut ihan hyvin hapoille. Jes Jes, ehkä olkapäät ovat hiukan pyöristyneet. Paino junnaa, ehkä läskiä on lähtenyt, ehkä ei. Mutta pääasia nyt, että lihasta kuitenkin tulisi. Apua, ihan liikaa mietin aerobista. Minun laji on lihaksen kasvatus. HALOO! No pystypunnerrus menee jo 17.5 kg per käsi. Ainakin 6 toistoo. Se on minulle paljon. Niin ei kai se voimakaan, mutta hyvä sitäkin on välillä mitata.

kuva

Olkapäätä koetin kuvata. BlinG blingiä puhelimeen LUX-CASELTA.

Olkapäätä koetin kuvata. BlinG blingiä puhelimeen LUX-CASELTA.

Hienoimmat kuoret ja parhaat varusteet puhelimeesi täältä!

Arki: No yhtä kaupassa käyntiä. Ei vaan välillä se vaan siltä tuntuu, kun pyörällä roudaa noita ostoksia kotiin. Ei meinaa riitä, että käy kerran tai pari viikossa kaupassa. Koko ajan on jotain loppu. Kaapissa on oltava koko ajan, kanaa/lihaa, kasviksia, kananmunia, raejuustoa, rahkaa, marjoja, riisiä, pastaa, Realia, leikkelettä, kaurahiutaleita, banaaneja, lisäravinteet, kahvimaitoa, mehukeittoa, FunLightiä. Enkä ole edes tankannut ylimääräistä, ja aina on joku loppu. 😀 Ok, vois jättää nuo makeutusaineet, mutta jotain paheita mullakin on oltava. Melkoista aerobista tuokin touhu. Huomattavasti helpommalla pääsee sellainen, jolla on valmis koulu/työpaikkaruokailu tai sellainen, joka syö edes toisen pääaterian vaikka sitten ulkona. Ok, no arkihan kulkee koti->sats->työ->kauppa->koti. Sosiaalinen elämä painottuu viikonloppuihin, mutta onhan sitä kerran pari viikossakin vältyttävä mökkihöpertymiseltä ja nähtävä kanssaihmisiä muuallakin kuin töissä. Olen sosiaalinen yksilö ja olenkin harkinnut muuttamista kommuuniin. 

image-10

Päivittäisostoksia.


Peilikuvien ottaminen kertoo, ettet ole mummoutunut.

Peilikuvien ottaminen kertoo, ettet ole mummoutunut.

Valmennus: Kävin viikonloppuna Tampereella, näin Mattia ja paria bodysiskoa. Jäin taas viettämään viikonloppua samalla sinne. Minusta tuntuu, että minua ymmärretään ja tuetaan niin kuin pitää. Tavoitteista pidetään kiinni ja elellään niitä kohti. Aimo annos virtaa taas jatkaa. BodyMinna elää ja hengittää vielä vähän aikaa piilossa, mutta tulee nousemaan tuhkasta fenixlinnun lailla vielä jonain kauniina päivänä. Kiitos. 

Pinnalla: Fitness-syömishäiriö. Useilla sairastavilla käsitys siitä, mikä on ruoan tehtävä ja tarkoitus, on hävinnyt täysin. Sairaus vie toimintakyvyn ja pahimmaillaan ihan kaiken. Fitness on kaukana siitä. Järki käteen. Ei tehdä kärpäsestä härkästä. Keho saa ravintoa tasaisesti, ja aivot toimivat. Jos ateriasuunnittelusi ei vie puolta päivää, etkä koe asiasta ongelmaa, on kaikki ihan hyvin. Jyväskylässä kokoontuu syömishäiriöisten vertaistukiryhmä, jonka toisena ohjaajana toimin. Jos syöminen mietityttää, laita viestiä minulle niin kerron mielelläni lisää. Minun ei pitänyt kommentoida koko aihetta enää, mutta sanonpahan nyt vaan. 

Luxusta: ID-hairilta sain matkaan ihanat Kevin Murphyn kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen. Tekevät taas lyhentyneestä afrostakin unelmanpehmeän, ja litteät pullot mahtuvat hyvin salikassiin normaalikokoisenenakin. Easy Riden Rider on ihan mahtava vaha erotteluun ja muotoiluun. Hiukan kevyempi koostumus on omaan mieleen. Moroccanoililta loistelias kiiltosuihke,  joka antaa viimeisen silauksen hiuksille. Suojaa myös ympäristön haittavaikutuksilta ja sisältää laadukasta arganöljyä. Raikas ihana tuoksu, ahh niin ihana tuote. 

Laatuun kannattaa panostaa tukkajutuissa.

Laatuun kannattaa panostaa tukkajutuissa.

Viikonloppu: En jätä juuri koskaan salitreenejä viikonlopulle. Lauantaina on lyhyt työpäivä, sitten käyn ehkä leffassa ja relaan. Sunnuntaina myös, illalla on tosin spinning, mikä on ihan mukavaan aikaan klo 18.00. Sitten ollaan katsottu aina ystävän luona Tanssii tähtien kanssa. Prahan kisat täytyy tietenkin seurata. http://www.evlspraguepro.com/ Seuraa sinäkin. Seuraavana viikonloppuna onkin sitten Sportlifen teamipäivä lauantaina Tampereella ja sunnuntaina jyväskylässä MyBody messut, jossa olisi tarkoitus vierailla. 

Pinnalla myös eri kultturiset ihmiset suomessa: Tämä piti vielä lisää, koska aihe sinänsä koskettaa minuakin. Musta Barbaari räppää ja leffassa pyörii Leijonasydän. Hyvä, että rasismista puhutaan, ulkomaalaisia ja monikulttuurisia ihmisiä on Suomessa paljon. Jokainen ansaitsee samanarvoisen kohtelun.

4 kommenttia

 1. Eveliina kirjoitti:

  Hyvää juttua taas kerran, toivoisin vaan että päivittelisit blogia ahkerampaan tahtiin, tätä kun on aina niin kiva lukea 🙂

  Mä omassa blogissani olen hiljattain sivunnut paljonkin fitness-syömishäiriötä, syömishäiriötä yleisesti ja ulkonäköarvostelua koskevia asioita. Jos kiinnostaa vilkaista niin pääset näistä linkeistä suoraan niihin:

  http://musclefetish.blogspot.fi/2013/10/hyi-sa-naytat-ihan-miehelle.html
  http://musclefetish.blogspot.fi/2013/10/nora-yrjola-vs-fitnessbuumi-6-0.html
  http://musclefetish.blogspot.fi/2013/10/asiaa-ahmimisesta.html

  • minna kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Kiva että olet seurannut kirjoitteluani. Muka ei ole aikaa päivitellä blogia, ja aina mietin että pitäisi olla jotain asiaakin. Toki voisin useammin kirjoitella niitä näitä . Hyvä palaute. Nyt siis ryhtiliike 😀 Luin aikaisemmin sun jutun ahmimisesta, se oli todella hyvä ja kuvaava. Kiitos siitä. Menenkin lukemaan nuo kaksi muuta.
   Kaikkea hyvää sinulle Eveliina 🙂

 2. tuija kirjoitti:

  Hei! Kiinnostaa vain tietää, että keitätkö nuo marjat ennen syömistä, vai? : >

  • minna kirjoitti:

   Moi, en ole keitellyt. Jos syön rahkan kanssa käytän mikrossa, ja aamuisin kuumaa puuroa päälle vaan. Minulle ei ole eriyisen herkkä vatsa, eikä koskaan ole tullut mitään ongelmia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *