Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Entistä tykimpää kroppaa kohti

SportLifen teamipäivä oli viikonloppuna ja samoin My Body -messut. Teamipäivässä oli hyvä meno ja mukavasti porukkaa. Oli kiva nähdä taas teamikavereita ja vaihtaa kuulumisia. Ensin käytiin läpi SportLifen uusia tuulia ja siirryttiin Powerhouse Gymille treenaamaan ja poseeraamaan.

Uusi logo ja uudet tuulet :)

Uusi logo ja uudet kujeet 🙂

Monenlaista lisäravinnetta on tullut kokeiltua ja voin rehellisesti sanoa, että kyllä SportLifeltä löytyy kaikkein parhaimmat ja maukkaimmat tuotteet. Makuihin ei kyllästy ollenkaan, ja laatu on taattua. Itselläni on tällä hetkellä käytössä Kerosene-latausjuoma, BCAA Transport treenijuoma ja tietenkin Whey+  palautukseen, jonka kanssa otan myös banaanin. Lisäksi SportLifeltä käytössä ovat tietenkin omegat, magnesium, C, D ja monivitamiini. Tuotteisiin on tulossa lisäksi tervetulleita uudistuksia vuoden alussa,  joten olkaahan kuulolla.

Käsitreenin jälkeen :)

Käsitreenin jälkeen 🙂 Kuvassa upea Sanita ja minä. Sanita tähtää kevään bikini fitness -kisoihin. Metsästys on hänellä harrastus numero 2.


" Do you the rest "

”You do the rest.”

My Body -messuilla sunnuntaina oli taas luentoa luennon perään. Ensimmäisenä kaikkien tuntema liikuntavaikuttaja Timo Haikarainen puhui fitnessurheilijan lempiaiheesta eli rasvanpoltosta, sitten koko kansan ravitsemusterapeutti Hanna Partanen veti oman settinsä ja Innostusta täynnä oleva Ilkka Koppelomäki innosti elämään niin kuin haluamme. Olin muuten toissa kesänä Ilkan Saa mitä haluat -valmennuksessa ja voin suositella kaikille, tsekkaa lisää täältä. Kaikilla oli erittäin mielenkiintoiset puheet, aiheet sinänsä tuttuja, mutta kertaus on opintojen äiti. Muuten messut olivat vielä aika pienet, mutta uskon, että tapahtumaa olisi mahdollisuus kehittää entistä isommaksi, sen verran suosittu hyvinvointi aiheena on ihmisten keskuudessa.

kuva

Syömisen hallinta on  elämisen hallintaa. Hanna puhui asiaa savolaisen rempseällä asenteella.

Vielä vähän aikaa sitten tunsin pienoista epävarmuutta siitä, mihin omassa projektissani pyrin, nyt minulla on selkeä tavoite. Pidän sen vielä omana tietonani, mutta ensi vuonna treenataan kovaa ja kehitytään. Se on varma se. Tarvitsen lisää paksuutta käsiin, kunnon vatsalihakset, selän alaosaan pihviä ja pakaraan pyöreyttä. Ne eivät tule millään kitudieetillä eivätkä marathon-juoksulla, se on selvä se. Tavoitteellista salireeniä on takana vuodesta 2009 ja sen jälkeen on oltu 3 kertaa kisadieetillä ja lavalla yhteensä 8 kertaa. Tuohon aikaan mahtuu myös monenlaista mullistusta elämässä, joten lihaksen kasvulle ei ole annettu yhtäjaksoisesti kovinkaan hyviä mahdollisuuksia. Nyt on siis aika kehittyä. RAUHASSA.

Tästä se lähtee!

Tästä se lähtee!


Juuri kun toissapostauksessa kerkesin avautua että elämä on yhtä kaupassa käyntiä, enää ei haittaa :D

Juuri kun toissa postauksessa kerkesin avautua, että elämä on yhtä kaupassa käyntiä, niin enää ei haittaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *