Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Olen lottovoittaja

Hyvä ystävyys on arvokkaimmista asioista koko maailmassa, kuin lottovoitto. Olet onnekas jos tiellesi on osunut tosi ystäviä.

Minnekkäs muualle kuin puntille.

Minnekkäs muualle kuin puntille.

Elän tällä hetkellä suurten muutosten aikaa ja on ilo ollut huomata,  että vaikka moni asia elämässä tulee muuttumaan,  olen onnistunut luomaan ystävyyssuhteita jotka ovat kantaneet pisimmät jopa 4-vuotiaasta asti. Lähiaikoina maisema tulee vaihtumaan ja myllerrystä tapahtumaan monella osa-alueella. Ne henkilöt jotka ovat olleet lähimpinä lapsuudessa ja nuoruudessa ovat edelleen voimakkaasti mukana elämässäni vieläkin ja olemme tekemisissä säännöllisesti. Lisäksi matkan varrelta on tarttunut mukaan mitä upeampia persoonia, joihin voi luottaa hetkenä minä hyvänsä. Tunnistatte itsenne kyllä tästä tekstistä <3 Kiitos että olette olemassa. 

Salaatilla...

Espan Salaatilla… hmmm…

 

Hiilarit jäikin vähän vajaaksi :D

Hiilarit jäikin vähän vajaaksi 😀

Ystävyyttä kannattaa arvostaa ja kunnioittaa kaikilla osaamillaan tavoilla. Ystävä on olemassa jotta voit jakaa ilot ja surut. Mukavat asiat ovat paljon nautinnollisempia, jos ne voi jakaa ystävän kanssa. Toisaalta ystävän arvo on korvaamaton myös surun ja mielipahan keskellä. Ystävä saattaa olla melkeinpä hengenpelastaja, silloin kun tuntuu, että koko maailma kaatuu päälle. Ystävyyteen liittyy niin iloisia hetkiä kuin erimielisyyksiäkin. Hyvässä ystävyydessä saa myös näyttää negatiiviset tunteensa ja ystävä hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Tukee ja kannustaa minne oletkin menossa, eikä tuomitse. Olen huomannut tähänkin ikään mennessä että moni asia on muuttunut, työt, kaupungit, sairaudet, parisuhteet, ongelmat ja niin edelleen mutta ystävyyssuhteet ovat säilyneet.

Nöyränä vaan kyykkytangon alle.

Välikommentti: Nöyränä vaan kyykkytangon alle viimeistään nyt, jos meinaa saada pyöreyttä pakaraan kesäksi.

 

Bodyreissulta helsingistä :D

Se siitä siisteydestä, Bodyreissulta Helsingistä 😀

Usein ystävälle on helppo asettaa erilaisia kriteereitä siitä, millainen hänen tulee olla, on hyvä myös miettiä, täyttääkö itse ystävyydelle asettamansa ehdot. Itse pyrin olemaan mahdollisimman lojaali kaikille, on mahtavaa että on ystäviä eri aloilta, eri elämätilanteista ja eri ikäluokista. Pidä kotini ovet aina avoinna lähimmilleni.

Uskollinen ystävä on myös lemmikki Puntus <3

Uskollinen ystävä on myös lemmikki Puntus <3

Treeni kulkee ja liha kasvaa. Aerobista viimeisen kahden viikon aikana tasan 1h. Ei se lihas lenkillä kasva. Bodylaiffii, helsingissä ja Tampereella. Välillä töitä, häämessuja ja sen semmoista. 

Kartalla ollaan. 

TALVI vihdoinkin :)

TALVI vihdoinkin 🙂

 

4 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti:

  Juurikin näin. Ystävyys on kantava voima ja tosiystävyyttä on hyvä vaalia! Itse olen aina ollut kiitollinen siitä, että olen saanut sydänystäviä ja monet ystävyyssuhteet ovat säilyneet monet monet vuodet 🙂 Tosiystävää ei korvaa mikään!

 2. minna kirjoitti:

  Kiitos kommentistä Päivi ja ihanaa kevään jatkoa 🙂 Näin on!

 3. sonja kirjoitti:

  Hyvä postaus, juuri näin! Huippu blogi muutenkin.. Tästä huokuu positiivisuus! 🙂

  http://sonjakorpela.fitfashion.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *