Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Rentous toi paremmat tulokset

Paineita pukkaa, tulevaisuus avoinna. Asunnon myyntiä, kaupungin vaihtoa, uutta asuntoa ja kaikkea muuta. Eli stressiä. Itse tähän olen ryhtynyt, nykyinen ympäristö ei anna minulle enää mitään. Olen aina halunnut hiukan isompiin ympyröihin. Odotan innolla tulevaa, mutta samalla jännitän.  Meinasin tässä tämän vuoden aikana myös pudottaa painoa sen kympin, jottei kisadieetille pudotus olisi niin raju. Nooh, vuosi alkui ihan hyvin mentiin gramman- ja millintarkasti. Mutta mitä tapahtui, iski paniikki, katabolia ja kaikkea mahdollista.

Think fresh

Think fresh

Liian kovat paineet joka suunnalta, paino alas -ajatus sain minut ahdistumaan ihan tosissaan. Syömishäiriö meinasi saada valtaa. Onneksi tiedän, mikä minun heikkous on. Tiedän ihan tasan tarkkaan, kun tulee liian paljon kuormaa, mihin kompastun ja lopulta kaadun. Se on ruoka. Olen elänyt sairauteni kanssa jo kolmetoista vuotta. Syömishäiriöstä ei parane täysin koskaan, tosin sen kanssa voi oppia elämään. Pitää olla oman sairauden asiantuntija. Nyt pitää siis keskittyä, olla rauhallinen ja koittaa pitää negaajat loitolla. Pitää pitää huolta, ettei pääse stressaantumaan liikaa. Viime vuonna sain ihan hyviä tuloksia tietyllä rentoudella, hyvin hitaasti, mutta sitäkin varmemmin. Minun rentous tarkoittaa sitä, että ruoista huolehditaan ja katsotaan, että syödään terveellisesti. Jos jotakin meni  yli tai ei ihan niin tarkalleen, en tuominnut itseäni siitä. Herkkujen ystävä en ole koskaan ollut erityisemmin, ongelma on varmaan lähinnä se, että tykkään syödä paljon eli liikaa, ja buliamiasta tuttu ahmiminen ottaa helposti vallan. 

Stay positive

Stay positive                                                                                                                                                                                                        

On fysiologinen fakta, että kroppa kiristyy, kun löydään ruokavalio kouraan ja sitä noudatetaan. Vaikka olisi lyönyt kropan tukkoon millä tahansa omalla sähellyksellä, sieltä se lähtee rullaamaan. Olen nähnyt sen lukuisia ja lukuisia kertoja omalla ja monien muiden kohdalla. Mutta mikä siinä sitten on, ettei se sitten ole niin helppoa? Kyllä ne ovat ne ulkopuoliset paineet, kellä sitä stressiä mistäkin sitten tulee. Joillakin se on myös tahto tai epäusko.  Painonhallinnan psykologisesta puolesta puhutaan ihan liian vähän. Elämänlaatu pitäisi pysyä miellyttävänä. Väkisin yrittämällä läski ei vaan lähde, jos sitä liikaa yrittää ja väenvängällä ei onnistu, ei vaikka mikä olisi. Nyt piti omalla kohdalla laittaa tavoitteita taas kevyemmäksi ja lähteä taas siitä, mihin jäätiin ennen vuodenvaihdetta, oli hyvä tajuta tämä ennen kuin mentiin metsään ihan kunnolla.

Olen käynyt henkistä taistoa tämän fitnessin kanssa pari vuotta. Intoa on kuin ilmapallossa ja jaksan yrittää ja toivoa vielä, että tämä kaikki opettaisi minulle jotain ja palaisin takaisin lavalle parempana kuin koskaan olen ollutkaan. Toinen vaihtoehto on, että jossain vaiheessa vain hyväksyn itseni tällaisenä kuin olen, treenaan omaksi ilokseni ja olen bodymaailmassa mukana muuten kuin kisaajana. Ehkä löydän jonkun toisen lajin ja käyn puntilla vain vahvistamassa lihaksistoa.  Tietenkin myös elämä voi muuttua ennalta arvaamattomaan suuntaan. Katsotaan, en usko, että ihan kaikki asiat ovat täysin meidän omissa käsissämme. Kaikella on joku tarkoitus. Ainakin tänä aikana olen oppinut treenistä paljon, en ole koskaan ollut näin vahva. Alaselkäongelmat ovat hävinneet kokonaan kovaa treenaamisen myötä. Kroppa tuntuu paremmalta rasvasta huolimatta, kun lihaksisto on vahva. Oma kehontuntemus on kehittynyt huippuunsa erilaisten ruokavalioden myötä ja niin edelleen. En valita olomuodostani, se on oikeastaan ihan jees, jos tykkää muodokkaimmista. Aerobista en ole tehnyt paljoakaan. Keskimäärin on tullut 1-2 tuntia viikkoon punttien päälle. Treeni kulkee paremmin. Hyvä huomio. Se on aika oleellista. 

Believe your dreams

Believe your dreams

Pitäisi ajatella raikkaasti, unohtaa menneet. Keskittyä nykyhetkeen ja tulevaan. Toki menneisyys on meidän kannettava mukanamme, mutta tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia. Ajatellaan maailma kokonaisuutena, sillä on paljon annettavaa meille jokaiselle. 

kuva (2)

 

Sitten kevyempiin aiheisiin: Sain lahjaksi (mainos) monta rautaa tulessa pitäville naisille suunnitellun, todistetusti tehokkaan Olay Total Effects CC Cream -voiteen, joka tarjoaa uuden, nopean ja helpon tavan näyttää hyvältä näkemättä tarpeettomasti vaivaa.

Hyviä ominaisuuksia on täyteen pakattu koostumus, joka tarjoaa uudenlaisen kauneudenhoidon yhtälön: Näytät välittömästi virheettömältä, mutta ihonsävy paranee ja sen pikkuvirheet korjaantuvat pidemmällä aikavälillä. Näkyvät ihonsävyn epätasaisuudet käytännössä katoavat paljastaen virheettömämmän ihon. Voide tekee myös taikojaan – ajan kuluessa ihonsävystä tulee nuorekkaampi, jopa meikkaamattomana! 

Helppo tuote ja muutaman kerran käytettyäni olen todennut toimivaksi. Tuote kosteuttaa ja jättää ihon pehmeäksi. Muuta kosteutusta kasvoille ei tarvitse. Tummempaan ihonväriin sopivaa meikkivoide sävyä on hankala löytää, mutta tämä tuote mukautuu ihon sävyyn todella hyvin ja on riittävän kevyt. Sopii wash and go -meinkinkiin erittäin hyvin. Tuote tulee markkinoille nyt helmikuun aikana.

Kävin taas Helsingissä, viihdyin.

Kävin taas Helsingissä, Alan täyti 31-vuotta.  Viihdyin.

 

Kiristymisestä ai tietoakaan, mutta puntti kulkee.

Kiristymisestä ei tietoakaan, mutta puntti kulkee.

 

 

6 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti:

  Näytät kuule hitsin hyvältä ihan tälläkin hetkellä 🙂

  • minna kirjoitti:

   Kiitos Päivi 🙂 Sun eteneminen on ollut ihan mieletöntä 🙂 Tsemiä!

 2. MissEvilEve kirjoitti:

  Ollaan kyllä aika samaa maata noiden painonhallinta ym. juttujen kanssa, tai siis ymmärrän moniakin ajatuksia ja fiiliksiä mitä koet mistäkin. Oman ahmimishäiriön kanssa vuosikausia taisteleminen on ollut raskas taipaleensa, mutta päivä päivältä aina parempaan suuntaan (tosin väitän ettei näistä parane täysin ikinä). Hyvää settiä siis jälleen kerran! Ja näytät tosi hyvältä 🙂 Tsemiä!

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

  • minna kirjoitti:

   Ei ole helppoa ei, mutta vauvan askelin eteenpäin. Kuitenkin oma asenne ja usko ja se ettei luovuta potkii eteenpäin. Kuin myös olet kaunis. Mukavaa viikkoa sinulle.

 3. ssss kirjoitti:

  Oothan sä kiristynyt huimasti siitä, kun sinä ja Anu erotitte bloginne! Silloin aloin sun tarinaa seurata ja kyllä tie on vienyt ylöspäin!

  • minna kirjoitti:

   Ihana kuulla, kiitos. Oma silmä on aika kriitinen ja sitten koska paino ei ole laskenut juurikaan ajattelee alitajuisesti ettei kiristymistä tapahdu ollenkaan… Vaikka kyllähän sitä koostumus muuttuu pikkuhiljaa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *