Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kevät tulee

Aloitin tämän viikon lenkillä. Mahtava tunne astua ovesta ulos, ei ole kylmä ja linnut laulavat jo. Kohta saa luopua paksuimmista talvi vaatteista. Päätin että tästä viikosta tulee hyvä viikko. Niinhän se on, että ajatuksesi muovaavat mielesi.

Rakastan kevättä ja kesää vielä enemmän! Luonto herää ja samalla ihmiset. Talvi on mennyt uskomattoman nopeasti ja jopa huomaamattomasti. Pari kuukautta tuli vaellettua pimeydessä ja nyt sitä taas mennään kohti kesää. Kaupoissa on kohta uusia kevät vaatteita, oi niitä ihania värejä ja kuoseja.  

Myönteiset asiat, niinkuin, voima, usko, positiivisuus, kestävyys ja onnellisuus ovat osa hyvää ja laadukasta arkea. Kun ajattelen ja toistan näitä juttuja mielessä, ne yleensä toteutuvat. Sama pätee negatiivisiin asioihin. Ajattele, mikä tekisi sinut onnelliseksi, toteuta se. Mitä suurempia toiveita sen suurempia ponnistuksia.  Tämä on hyvä tiedostaa. 

Kahdeksan aikaan oli jo näin valoisaa!

Kahdeksan aikaan oli jo näin valoisaa!
Hymyä päivään jokaiselle.

Hymyä päivään jokaiselle.

Pitäisi arvostaa terveyttä. Terveys kantaa eteenpäin. Ei pitäisi murehtia pieniä vaivoja ja isommatkin ovat vain haasteita.  Jalkani on ihan ok, ei entisensä mutta kulkee mukana. Vakio lenkkikaverini kanssa meinattiin että jos 2-3 kertaa viikossa lenkkeilisimme. Pitää kuulostella. Matalasykkeistä aerobista ja samalla maailmanparannusta, eiköhän se sen kestä. 

Väriä elämään.

Väriä elämään.

Olen heittäytynyt itse elämän vietäväksi. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus antavat toivottavasti tuloksia. Jos en onnistu heti, niin ainakin opin paljon. Aion yrittää ja onnistua. Voima pitäisi käyttää rakentaviin asioihin, kuten itsestä ja lähimmistä huolehtimiseen. 

”Kun tulet vakuuttuneeksi, että voit tointua mistä tahansa vastoinkäymisestä, kaikki luovat kykysi rientävät avuksesi. Ihminen saa sen, mitä hän pohjimmiltaan haluaa ja mitä hän odottaa. Saat mitä haluat, se sinulle tuodaan, mitä tilaat.”  Norman Vincent Peale  

Inspiroivaa viikkoa jokaiselle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *