Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Still Alive

Olen tässä kevään aikana pistänyt elämää kunnolla uusiksi ja muuttanut asumaan Helsinkiin. Kunnon kevätsiivous. Asunnon myynti, kaupungin vaihto, yrityksestä luopuminen 😀 Kyllä on kevyt olo. 

Off-season kulkee, lukuunottamatta sairastelua (flunssaa) joka on aina iskenyt muuton tullessa eteen. Ensin tosiaan oli asunnon myynti, jolloin vein tavarat varastoon asunnosta jossa olin asunut 10-vuotta, sitten väliaikaisessa kodissa asumista kuukausi.  Pääsiäisenä tavaroiden muutto Helsinkiin ja sitten vielä takaisin töihin jyväskylään jossa kampaamon muutto ja tyhjennys. Nyt kaikki on tehty ja saan hetken hengähtää ennen kuin aloitan työt täällä. Tosin lauantai yönä nousi viimeksi nousi kova kuume ja siinähän se meni houraillessa melkein koko eilinen päivä. Nyt onneksi jo pystyssä. 

Shoppin shopping

Shopping shopping…

Treenejä olen kaikesta tästä huolimatta pystynyt tekemään 3-5 joka viikko, aerobiset ovat ainoastaan jääneet rumban aikana hyötyliikuntaa lukuunottamatta oikeastaan kokonaan pois. 

Kaveri on tulossa luokseni pariksi päivää, ja oli tarkoitus harrastaa salimatkailua muunmuassa huomenna legendaariselle Mayors gymille, mutta saa nähdä kuinka käy. Tämän päivän otan suosiolla lepoa, ettei käy huonosti. 

kuva 5 (3)

Kissat kotiutuivat äkkiä 🙂

 

kuva 2 (9)

Kunto on mikä on.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *